abi çok iyi yaaaa..
bu arada benim motorla uyuma fantazim var bana uygunmuş bu çadır
Arkadaş ne kadar fakiriz yaw
Bunu alıcak adam 1200 gs ile ile dünya turu dahilinde sahra çölüne tenreye giderse gece motoru kum fırtınasına maruz kalmasın diye alıcktır.
Yada Alaskada , sibiryada motorunu gece -50 dereceden korumak için alıcaktır.
Senin benim gibi çadırını alıp kilyosa şileye giden adam işi değil. Ki fiyatını araştırdım gayet uygun kalıyor adam akıllı diğer çadırların yanında.
Vel hasıl kelam zengini parası , züğürdün çenesi.
Güzel çadır.
fiyatı yüksek geldi bana cadır için deymez
"Yasamayan cesaretiyle bir kösede öyle ölür esaretiyle..."
çadır çok güzel. ben de bir forumdaki gezi raporunda görüp araştırmıştım. yalnız bize decathlon yeterli hacı. uçmaya gerek yok.
O zaman soruları sıralayayım..
Çadır olurken fiyat/performansa göre alacağız belli.. Bunların hangisi sonbahar mevsiminde biraz yüksek rakımlarda iş yapar?
Neyine bakmalıyız alırken?
Hangi markanın hangi modelleri tek kişi gezen motosikletli için uygundur?
Ne kadar bütçe ayırmamız gerekir çadır için?
İstanbul anadolu yakasında çadırları kurulu olarak görebileceğimiz mağaza var mıdır?
Kısacası bu çadır işini nasıl halledebiliriz? Bu kadar gezen arkadaşımız var bir yol göstersin.. Özellikle kamp malzemeleri için başlık bulamadım..(yanımıza alınacak listesini sormuyorum)
Yağmurda motor kullanırım. hatta sağanak yağmurda da kullanırım. Ama gece sabaha kadar sürecek bi sağanak yağmurda motorumu dısada bırakmam. En azından üzerini örterim. Bu arada arabayla kıyaslamak yanlış. Bütün elektronik aksam yağmura maruz kalabiliyor motorda. O yüzden bu çadır kullanışlı.
Hee... Dersenki şekermi yağmurda erisin? evet şeker gözüyle bakıyorum motoruma. ben ona iyi bakıyorum. O da beni utandırmıyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)