izmit tarafından bir tek ben mi varım birilerinin olduğunu bilmek güzel olur
belki ilerde konuşuruz
izmit tarafından bir tek ben mi varım birilerinin olduğunu bilmek güzel olur
belki ilerde konuşuruz
en iyi motorcu en korkusuz sürendir
selamlar arkadasım nasılsın bende ızmıtten katılıyorum ızmıtın neresındensın en ıyı motorcu bence en ıyı kullanan ve en ıyı teker yapandı
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
merhaba ben yarımcada oturuyorum peki sen nerede oturuyorsun tanıştığıma memnun oldum
YoL_GezeR
peki hiç bu taraflara geldin mi
Geldim tabi izmite gelemeden olur mu azmı fuara geldik...
evet bende kullar dan katılıyorum bızım burda degıl de genelde golcuk te makına lar daha cok arkadaslar ordan tabı bende geldımmyarımcaya korfez e pıst e falan
ben de arslanbeydeyim.
Manic Depression Is Touching My Soul...
bende izmittenim arkadaşım.seninle tanışmayı çok isterim.isteğin yere istedğin zaman,istediğin an alırız kucaga tekteker geliriz yanına.sen kendinive bulunduğun yerin parelel ve enlem kordinatlarını ver yeter
körfez pistine bir çok kere gittim yaklaşık 5 6 senedir giderim şöyle desem bir ara
pistin orada bir gösteri uçağı tren yoluna düşmüştü ben pist teydim herhal de epey olmuştur ben baya kötü olmuştum
Neyse bunları geçelim zx-10r demişki
(bende izmittenim arkadaşım.seninle tanışmayı çok isterim.isteğin yere istedğin zaman,istediğin an alırız kucaga tekteker geliriz yanına.sen kendinive bulunduğun yerin parelel ve enlem kordinatlarını ver yeter )
tabi ama benim şu nada motor um yok kısmetse seneye almayı düşünüyorum izmit tarafları olursa iyi olur her ne kadar motor olmasa da gelirim sizinle tanışmaya
belki burada izmitten çok kişi olduğumuz da topluca bir şeyler yaparız ben çok isterim böyle bişeyi
vay vay vay zx-10 sen ne dıyorsun oyle alırız felan he sen de tekercısın galıba benım gıbı kordınatları verıyom 954 polerma 750 metre teker ve 1000 cc de ısın sonu pardon yolun sonu :geek:
evet bende tanısmayı cok ısterım gezı de duzenleyebılırız kendı aramızda olursa gezı felan haberım olsun her yerde alırız dedıgı gıbı zx-10 arkadasımızın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)