Hayır.Motoru yapmışsın bari mondial yazılarını yapıştırma :D :D
Hayır.Motoru yapmışsın bari mondial yazılarını yapıştırma :D :D
Sırf yan çantalar için 15bin veririm
tek kelimeyle pes diyorum...ayrıca çok zevksiz adammış be...bütün parçalar olduğu gibi monte...buna modifiye denmez panayır eşşeği denir...
ne içipte bu motoru yapmış, aynısından istiyorum
Japonya'dan mühendislerin gelmesi an meselesi bence ))
ben 5 dk önce aradım adamı..
63 yaşındaymış..
takas düşünürmüsün dedim..
bende 2010 beyaz ninja 250 r var dedim..
olur olur hiç farketmez dedi..
izmir bucada oturuyormuş..
ben bu motoru kendim yaptım..
acayip yol tutuşu var..
viraja bi giriyo o biçim falan dedi..
Özellikle tasarımını çok beğendim o yüzden aradım falan dedim adam bi havaya girdi sorma gitsin :D
Sorma ya sonradan pişman oldum zaten adam 63 yaşındayım diyince
Vicdan azabı çekiyorum şu anda..
Dedem yaşındaki adamla dalga geçtim diye
abi 63 yaşında birinin bunu yapması tuhaf geldi hadi genç apaçiden çıkmadır diye düşünüyordum dayımız ayıbın büyüğünü yapmış üstünde motor bloğu beş para etmezken büyük ihtimal mondial kullanmıştır 15 bin tl istemek biraz üç kağıtçılığa gider
biliyordur zaten 15bin etmeyeceğini ve kimsenin de 15 bin vermeyeceğini .
kendi çapında uğraşmış egzozlar hariç ben beğendim.
Ya bazı insanlarda muhabbet olsun diye öylesine koyuyor
Bazılarıda satmıyorum öylesine koydum cümlesinin kibarcasını degerinin 5-10 bin tl üstünde koyarak bizlere gösteriyor
choppercı ortamından bir arkadaşta mondialden böyle birşey yaptırmıştı, bundan kat kat güzeldi, ön maşa çok daha uzundu. görsen amerikan chopper zannedersin. o işyerine aksesuar olsun diye yapmıştı ama gayet çalışır durumdaydı. arada makina işlesin diye bir tur atardı. sonra iş yerindeki aksesuar işlevine devam ederdi alet :d
viraja bi giriyo o bicim bidaha çıkmıyo önde kavala bayıldım zaten orjinel kaval yapmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)