Anket: Hangi renk
- Katılımcı sayısı
- 64. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Siyah
-
Yeşil
-
Beyaz
-
Kırmızı - Mavi
Renk konusunda fikrinize ihtiyacım var
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bence mevcut hali gayet hoş duruyor
onun haricinde siyah olan da hoş duruyor. Ama üzerindeki stickerlerdan yapıştrdığınız takdirde seçim sizin.
-
APALA adlı üyeden alıntı
Bence mevcut hali gayet hoş duruyor
onun haricinde siyah olan da hoş duruyor. Ama üzerindeki stickerlerdan yapıştrdığınız takdirde
seçim sizin.
Mevcut halini beğenen benim dışında birisini göreceğimi hiç sanmıyordum
Sevindim buna . Nedense kimseye beğendiremedim.
-
Bence de mevcut rengi en güzeli
Unimog gibi duruyor
Değişiklik istiyorsan bu rengin üstüne askeri temalı sticker veya airbrush düşünebilirsin...
İlli ki boyayacağım dersen aynı renge boya :D
-
Siyah boyalı olan resim güzelmiş motor bi başka duruyo öle
-
nacizane benim fikrim ya beyaz olanı yada metalik bordodur..
tabi tamamı aynı renk olarak..son foto gibi kıçı ayrı başı ayrı sevmmiyorum ben..
-
Moderatör
Seceneklerden sadece siyahı beğendim. Secenek dışı olarak (maksat kafan karışsın, beynin sulansın, motoru bana bedelsiz ver dediğimde tamam diyebilesin diye) Metalik lacivert diyorum
-
Kendi rengi gayet güzel...
1-2 stickerla daha da havalı olur...
-
4. seçenek Afrika ile bütünleşen ve hala hondacıların vazgeçemediği renkler en güzeli diyorum.
Bu arada mevcut halini beğenen arkadaş yakından görmediği için beğenmiş yakından gören biri olarak ben ve benimle birlikte 456049586405869 kişi beğenmedi.
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
4. seçenek Afrika ile bütünleşen ve hala hondacıların vazgeçemediği renkler en güzeli diyorum.
Bu arada mevcut halini beğenen arkadaş yakından görmediği için beğenmiş yakından gören biri olarak ben ve benimle birlikte 456049586405869 kişi beğenmedi.
Sinan Er'e katılıyorum düz rengi güzel değil biraz şey gibi duruyo orasını söylemeyim Siyah ve o Çizgili olan en altta ki güzel
-
siyah asalettir
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
bu 456049586405869 kişinin içinde bende varmıyım acep? hayır çekimser kalmıştım da o bakımdan ...
-
Kesinlikle SİYAH
-
.
.
Madem öyle, seçeneklerde yok ama bir cinslik yapayım, bence bu :D
.
-
1, resimdeki gibi dicektim ama ozaten mevcut haliymiş :D
-
Siyah güzel olduğu için göze güzel geliyor,africa twine yakıştığı için değil..
Bence 4.resimle tam africa twin oluyor
-
Lütfen cinslik yapmayınız
Mevcut seçeneklerden ne sonuç çıkarsa o olacak .
-
acayüp adlı üyeden alıntı
Lütfen cinslik yapmayınız
Mevcut seçeneklerden ne sonuç çıkarsa o olacak .
Seçeneklerde bırak dağınık kalsın yok
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Seçeneklerde bırak dağınık kalsın yok
Zaten hep dağınıktı , sıkıldım toparlim istiyorum. Bukalemun gibi birkaç kere desen değişti yeter artık biraz adam olsun , serserilik zamanı geçti koca adam oldu
-
şimdi bu konuyu görünce yine canım sıkıldı kırmızı alcaktım motosikletimi aklıma girdiler beyaz aldırdılar :( kırmızı-beyaz-mavi her zaman karizmadır bana göre, ama yakışmıyolar mı abi birbirlerine :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)