kawasaki z 750 koruma demiri çalşması
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Reklamlar
-
bence başarılı olmuş kazasız belasız
"Yasamayan cesaretiyle bir kösede öyle ölür esaretiyle..."
-
-
herşey mükemmel üstadım
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Samet Ağır adlı üyeden alıntı
koruma demiri tamamda...
o far hiç olmuşmu o motora kanka??
valla işin o kısmı tamamen zevk ve renk katagorsine girdği için yorum yapamayacağım ama kafa granajlı hali ile daha konforlu oldğunu söyleyebilirim, bence bu haliyle çok hızlı gidilmez rüzgar atar adamı üstüden
-
Merakımdan soruyorum,
Örneğin FZ6'da yana yatma sensörü var. Motor devrilince diag mode'da çıkıyor. Kayıt altına alıyor yani.
Kawa'da da olmasın sakın
-
Bu camianın yüzkakısınız. Helal olsun..
-
Kocaeli İl Temsilcisi
zerzura adlı üyeden alıntı
Merakımdan soruyorum,
Örneğin FZ6'da yana yatma sensörü var. Motor devrilince diag mode'da çıkıyor. Kayıt altına alıyor yani.
Kawa'da da olmasın sakın
FZ 6 Yı bilmiyorum bldiğim şey şu an üzerinde çalıştığım suzuki inazumadan sonra fz 6 ya koruma demiri tasarımı yapmakyatmaları sensör kaydedebilir ama motoru yan atmasnı engeleyeilrmi orası tartışılır
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
scooboy adlı üyeden alıntı
Bu camianın yüzkakısınız. Helal olsun..
eyvallah teşekkürler... kazsız sürüşler inşallah
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
FZ 6 Yı bilmiyorum bldiğim şey şu an üzerinde çalıştığım suzuki inazumadan sonra fz 6 ya koruma demiri tasarımı yapmak
yatmaları sensör kaydedebilir ama motoru yan atmasnı engeleyeilrmi orası tartışılır
Hem tasarımlarınız hem de üretim kaliteniz çok iyi duruyor Elinize sağlık. İnsanın kendi emeği ile tasarlayıp üretmesi, maddi kazançtan öte çok büyük bir manevi haz olsa gerek.
Benim sorumun sebebi, arkadaşın motoru boşu başuna yana yatmış gibi görünmesin servise girdiğinde demek içindi, yanlış anlamadınız umarım
-
Kocaeli İl Temsilcisi
zerzura adlı üyeden alıntı
Hem tasarımlarınız hem de üretim kaliteniz çok iyi duruyor
Elinize sağlık. İnsanın kendi emeği ile tasarlayıp üretmesi, maddi kazançtan öte çok büyük bir manevi haz olsa gerek.
Benim sorumun sebebi, arkadaşın motoru boşu başuna yana yatmış gibi görünmesin servise girdiğinde demek içindi, yanlış anlamadınız umarım
yanlış anaşılma yok evet anladım durumu
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)