Ülkemizde, Hindistan, Endonezya vb. Güney Asya ülkelerindeki gibi her taraf motosiklet mi kaynasın isterdiniz, yoksa yeter bu kadar tam kıvamında mı diyorsunuz?
Ülkemizde, Hindistan, Endonezya vb. Güney Asya ülkelerindeki gibi her taraf motosiklet mi kaynasın isterdiniz, yoksa yeter bu kadar tam kıvamında mı diyorsunuz?
Motosikletlilere iyi davransınlar da kaza bela olmasında farketmez
olsun isterim. biraz da biz terör estirelim
Yeter bu kadarı derim. Günümüz şartlarınıda baz alırsak ''motorlu apaçi (bilinçsiz kullanıcı)'' sayısının artmasını istemiyorum.
Bence ne kadar az insan o kadar huzur.
Akıl yaşta değil baştadır
O yüzden motosikleti aklımızla kullanalım
Şahsen kullanıcı profilini gördükçe istemem.
bilinçli sürücüler ile sayı artsın
yoksa saydığın ülküler de eziyet
Ben buradan taksici, dolmuşçu, belediye kamyoncusu-operatörü, otobüsçü, ve sincanlı trafik magandası ruhu taşıyanlara beddualar ediyor, gözlerine mucur gelsin, kolları-bacakları tekerin altında kalsın başlarından bela eksik olmasın, evlerine ateşler düşsün diyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.
Motor bir tutkudur ulaşım aracı değildir
Bencede motosiklet bir tutkudur ulaşımda bonusu tabiki artması güzel olur daha bilinçli daha önemsenir oluruz belkide
biraz daha artsın, yani araç sürücüleri artık motor kullanan kişileri hafızaya alsın. O kadarı yeter bence.
ne demişler nerde çokluk orda bolluk
Motosiklet sayısının artması ile oluşacak olumlu gelişmeler:
Daha az karbonmonoksit salınımı,
Daha az enerji ihtiyacı,
Trafikte akışın ve park yerlerinin rahatlaması,
Motosiklet sürücülerinin daha fazla artması sebebi ile motosiklet sürücülerinin lehine yeni yasa düzenlemeleri,
Diğer araç sürücülerinin daha çok bilinçlenmesi vs.
Yani evet, destekliyorum.
Neden Endonezya oluyoruz? İtalya olsak ya?
Yani diyorum ki, insanlar arabalarını kullanımdan kaldırıp motor alacaksa ve bilinçli motorcu olacaklarsa evet. Artsın.
Kesinlikle istemem. Hatta bu kadar apaçiye bile tahammülüm yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)