Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kendime Hakim Olamıyorum

REKLAM ALANI
    lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    Motorla giderken olur olmadık yerlerde gaz açıyorum. Sonra eve gelince bi pişmanlık oluyor hangi cesaretle orada o hızlara çıktım diye... Bidaha yapmayacağıma dair her seferinde şartlandırıyorum kendimi ancak yine yapıyorum. Az önce ıslak caddede 80-90 km gibi hızlara çıktım. Kasktan başka korumamda yoktu. Eve geldim yine pişmanlık kapladı Altımda güçlü bir makine olsa neler olur Allah bilir. Neyse şuraya bağlayayım; ben kendime hakimim kontrollüyüm diyipte gidip 600-1000 cc makinelerle başlamayın, ben gaza gelip o kolu çevirdiğimde ancak 90-100 km gibi hızlara çıkabilirim ama o makineler 1. viteste görüyor o hızları.
    cousinecruis bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    bende son zamanlarda bir vites atma sıkıntısı başladı motor iyice devirlenmeden vites atamıyorum istesemde normalde toplam devrin yarısında vites atarım bunu düzeltmem lazım.

lickup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS için gün sayıyor
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende son zamanlarda bir vites atma sıkıntısı başladı motor iyice devirlenmeden vites atamıyorum istesemde normalde toplam devrin yarısında vites atarım bunu düzeltmem lazım.
    Aynen o hastalık bende de başladı o hıaaaaaaaaaaaağn sesini duymadan bi üst vitese geçmiyorum

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet kullanıyorsun sonuçta bu normal bişey araba değilki
    crxforever bunu beğendi.

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    bu ergenlik döneminde masturbation yaptıktan sonraki suçluluk duygusu gbdir. Psikolojiktir.Sosyal yapı ve mahalle baskısı dediğimiz olaydan gelir.

Motosikleti
    Alıntı sedat_57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet kullanıyorsun sonuçta bu normal bişey araba değilki
    evet ama cruiser kullanıyorum devir yükseldikçe motorun sesi iyice artıyor hem benim moşuma gitmiyor hemde yarış motoru gibi ses çıkıyor

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    gv250 de yuksek devirde iyi ötüyor hani. bilirim

Motosikleti
    Alıntı Permatiq59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gv250 de yuksek devirde iyi ötüyor hani. bilirim
    tabi abi hemde nasıl, hele egzoslar açıksa yanında durulmuyor (denedik ben kaçtım motorun yanından)

Motosikleti
    Derbi ETX
    bende yeni aldım motor 125'lik 2 ay olmadı, kaskın vizörünü takınca hızı hissetmiyorum dediğim motor gitmiyor gibi bir şey.

skystar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 125 E
    İçinizdeki apaçi açığa çıkıyor

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o apaçiye dikkat edin
    Alıntı skystar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İçinizdeki apaçi açığa çıkıyor

ufukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco venox
    ne zaman makinayı elinize alıp tamirciye yolunuz düşer, cebinizden para çıkarsa, o zaman nazik kullanırsınız
    arabanın motoruna 4000tl masıraf yaptıktan sonra iyi akıllanmıştım 2500devirde vites değiştirir oldum

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    bende 240 250 gecınce sırtım usuyor arkama bı bakıyorum yorgan acılmıs
    isamilx bunu beğendi.
    www.erkakurye.com

Şaka gırgır bir yana özellikle bu mevsimde motosikletlerimizi bırakamayan kişilerden biriside benim dün gece geç saatlerde normal hızda yolda ilerliyorum yerler ıslak göbek var bende geçiş üstünlüğü direk geçeceğim tali yoldan çıkıp sol istikamete çıkmak üzere bir araba zaten maganda dolu olduğu için hızı iyice düşünmüştüm araba yola atladı beni geç gördü telaşla tam yolun ortasında stop ettirdi eşşek gibi mal mal yüzüme bakıyor aynı zamanda göbeğede tersten girmeye kalkan bir maganda uzun lafın kısası daha çok dikkatli olalım akşam haberlerde yine motosiklet kazası vardı içim acıdı :(

Motosikleti
    DAELİM S3 ADVANCE 250
    lickup arkadaşım sen boş bi araziye git orda şöyle bi motoru 15-20 dakika son gaz sür içindeki hırs boşalsın......çok ciddi söylüyorum....veya kartinge git...

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    İlk zamanlar bende de çok oluyodu. Sonra alışıyosun. Bi aralar yurttan eve gittiğimde gece 2-3 te çıkıp deli gibi kullanırdım, yeni şeyler denerdim. şimdi final, vize derken eve gitmeye vakit bulamıyorum, 3te çıkmak ne demek onu unuttum :D tabi tüm ekipmanları takıyorum bu delilik zamanlarında. Dizlik bellik kask ayakkabı mont vs.
    ayrıca cbr125 te devir 10k olmadan vites atmıyorum ben (uzun yol). Başka türlü nasıl hızlancan motorla. Devri doldurmanın çok sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
    Neyse kazasız sürün de gerisi önemli değil

edit: İstanbulda yaşıyorsanız bu mevsimde çıkmak sorun teşkil etmiyor. Şuan hava 7-13 derece arası ve yağışsız. Boşa yatırmam bu havada motoru

woxow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow Custom
    bunun yaşla yada tecrübeyle bir ilgisi yok. arada herkese oluyor öyle. ben 36 yaşındayım mesela. başka bir motorcu arkadaş 65 yaşında o da arada gaza gelip kopuyor. anormal bir durum yok yani. sadece öyle durumlarda daha çok konsantre ol ama kendini çok kasma, kitleme, tepkilere açık ve hazırlıklı ol. basiretim bağlandı durumu olmasın.
    isamilx bunu beğendi.

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    İçine trafik canavarı kaçmış...

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    112 yi ara...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)