suzuki motosiklet reklamı ve ben iyi seyirler
Reklamlar
-
Güzel eleştiriler var.
Ben reklam vs anlamam yanlış anlama.
Fakat ben olsam videonun sonuç bölümünü şu şekilde bağlardım.
Tam scooter aracın yanına yanaşıp erkekle scooterlı kız bakışırken , o arada görünen race motorda aracın diğer tarafına yaklaştığında , aracı kullanan kız da o motorun arkasına atlar , bunlar daha hızlı bir şekilde çekip giderler araç ortada kalır.
Bence daha etkileyici olurmuş.
birde motosikletten hiç anlamayan birisnin motosikletlerin suzuki olduğunu anlayabilmelerinide sağlamalısın.
Yoksa suzuki değilde motosiklet reklamı gibi kalır. ki mevcut hali ile mini reklamı olmuş adeta.
Başarılar.
Reklamlar
-
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama piranha videonda piranhalara hamster mı atıyorsun?
Balık atmanı anlarımda hamster atılır mı ya?İnşallah yanlış görmüşümdür.
-
Hani araba hızlıysa sondaki "fast cars takes your mind" bağlamında söylüyorum, daha iyi bi şoför ayarlanabilirdi, araba gitmedi reklamda böyle bi atak yapıp öne falan atılacak diye 20 kere bekledim, "fast car" olmamış o. araba kısmı da çok uzun, her şeye minimal yaklaşıldığı bi devirdeyken, baştaki 1:32'lik kısımı boşluğun master yapmış hali.(fast and furious tadında araba izlesek neyse de araba maksimum 70le falan gidiyo)
motoru arabayı bi yıkataydınız keşke bi de galiba bulutlu havada çekilmiş, niyeyse.. arkadaşların söylediklerini tekrar etmeyeceğim. (ayrıca cars olursa take"s" olmaz ve suzuki(it)dir steal"s" olur) ben beğenmedim üzgünüm..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
kamera okadar sallanıyor ki izlerken miğdem bulandı, bi medpamit içip geleyim düzelirsem yorum yazıcam =)
-
Bu yorumlar ne allah aşkına eğlence amacı ile yaptığımız bir videoydu bu sizde izlerken tebessüm edin eğlenin diye paylaştım.Yorumlar bence çok acımasız paylaştığıma pişman oldum.Foruma yeni katılmış biri olarak ilk günden forumdan soğuttunuz beni ki ben eleştiriye açık bir insanımdır.Bence bu üslübu değiştirirseniz hem foruma daha çok katılım olur hemde insanlar kırılmaz saygılarımla
-
Bende scoterin yanına Gsxr gelip arabaya atar yapacak sandım
-
-
konusu falan güzelde, biraz sıkıldım. biz motor beklerken videonun %80 i arabadan oluşuyor, pekte gerçekçi olmamış
ayrıca lütfen eğlencesine yaptık ayağına yatmayalım ödev için yaptım demişsiniz yukarda
-
bu biraz suzuki değilde mini reklamı olmuş :D Ama fena değil yinede elinize sağlık
-
3. sınıfa kadar gelmiş bu işin eğitimini almış biri olduğun içini bu eleştiriler. Yada öyle söyledin inandık ki inanmak istemiyorum. Fotoğraf çekmek hobim ve bir kamerayla ve edit programıyla burada bir kaç övgü alabilecek dahi iyi bir video çekebilirim. Zerre eğitim almadan hemde.. Okula harcadığın süreye yazık bence.. Çıraklık eğitimi falan alsaymışsın daha iyiymiş. Bütün sınıf aynı ise daha da vahim..
-
Ben seni hiç görmedim okulda.
-
Suzuki reklamımı, Mini Cooper'in fren testimi pek anlamadım.
Ayrıca detaycı biri olarak, Ben hayır diyorum..
-
-
1:03-1:08 arası hanım öyle ağırdan almışki ben ağır çekime geçtik falan sandım...meğer 10 la gidiyormuş...kendi motorunu kullanmıştır diye düşünmüştüm...an125 görünce oha oldum bi an...
-
Olmamış, ayrıca bir video hazırlayıp ticari bir markanın reklamı gibi lanse etmen bu marka tarafından pek hoş karşılanmayabilir, videonun başlığını değiştirmeni öneririm.
-
Gercekleri soyluyor herkes. Burasi babamin merasi degil sizi kovmuyorum ama soguduysaniz girmezsiniz, olur biter.. Bi iddaniz olmasa paylasmazdiniz urununuzu, biz de begenmedigimizi tirt oldugunu soyledik, hele reklam gibi portfolyonun nimet oldugu bi sektprde. Is ararken sakin bunu gostermeyin..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
-
Olması gerekenden zayıf olmuş. Ama adı üstünde öğrencisin daha iyilerini yapmayı öğreniceksin
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
olm ne kırıcı motorcularsınız yaa adamı bi dövmediğiniz kalmış. :D Bırak reklamı adamı motorsan soğutacaksınız
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)