Çok çok güzel bir yazı olmuş elinize sağlık
Çok çok güzel bir yazı olmuş elinize sağlık
valla çok güzel ve örnek bir yazı olmuş,keşke birkaç foto daha ekleseydin
yanlız chooper tercihin yanlış olmuş,o makineler dertli çünkü ancak senin hız anlamında da tatmin etmezdi.Belki yamaha bolt isteklerini karşılayabilir ama SS alanında hız tutkusunu başka bir tarzda bastırmanda mümkğn değil.1000cc motorunla sana kazasız sürüşler dilerim.
Hocam çok motor değiştirmişsin ama bence iyi değiştirmişsin işi kuralına göre oynamışsın ekipmanından da belli tebrik ederim keşke ailen de bizim gibi görebilseydi ama bende ebeveyn olsam evladımın altında 300km/s deviren bi canavar görmek istemezdim herhalde :D
Bu arada tarzına bakarak yorum yapıyorum R6 yakışır sana düşündün mü hiç?
Emeğine Sağlık tebrikler.Umarım yeni başlayacak arkadaşlar faydalanır..
2.5 sene sonra yeni güncelleme yaptım. Umarım beğenirsiniz yazımı.
Çok eğlendim okurken ellerine sağlık..
Gerçekten çok güzel yazı okurken koltukta ivmelenme hissettim 😂
Her satırını büyük bir keyifle okudum.
Toplamda kaç yıllık motosiklet macerası? Her motosikleti kaç ay kullandığınızı ayrı ayrı yazarsanız sevinirim çok merak ettim
Yazdiklarimiz ders kitabı gibi okudum. Hem bir çok kişiye 600cc super spor ile baslaminin yanlışlığını hemde 125 150 cc den sonra 600e sıçramanın yanlışlığını özetlemiş oldunuz.
Benimde butcem elverir ise niyetim bajaj discover 150s ile baslayip ardından pulsar 200ns, cbr 250r, kawasaki z300, honda cb500f ve triumph street triple almak sonraysa daha üst bir sport touring olur.
En azından sizin yazdıklarınızdan sonra dogru bir karar vermiş olduğuma eminim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)