Bu yıl hangi motorları kullanacağız?
Reklamlar
-
Yeni yıl kimize yenilikler getirecek, kimimize eskinin kıymetini bildirecek.Merak ediyorum bu yıl motorlarını yenilemek isteyenler hangi motoru emekli edip yenisini alıcak?
1. el olabilir 2. el olabilir bu yıl kavuşmak hayali içinde olduğunuz motosiklet hangisi?
Reklamlar
-
-
Ducati desmosedici
-
Bu sezonu da Honda CBR 250R ile geçirip, Kawasaki KLX 250 ya da Yamaha WR 250R niyetim var...
-
Bi ümit rks titanic diyodum ama hem işi bıraktım hemde zamlar gelicek bu yıl,pek bi ümidim kalmadı.
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Ducati desmosedici
Süper.Artçın olurum dicemde sen çok kaza yapıyorsun İşin esprisi süper motor düşünyorsun.Allah gönlüne göre versin..
-
rks titanic 150 inşallah dedem sağolsun !!
-
merr adlı üyeden alıntı
Süper.Artçın olurum dicemde sen çok kaza yapıyorsun
İşin esprisi süper motor düşünyorsun.Allah gönlüne göre versin..
2004 senesinden bu zamana kadar 2 kere kazaya karıştım. İkisindede yola yağ akmıştı. Benim ne suçum var Zaten artçı ile işim olmaz.
Günahına girmeyelim kimsenin
-
İmkanlar el verirse keeway supershadow 250 olur inşallah
-
metci adlı üyeden alıntı
Bu sezonu da Honda CBR 250R ile geçirip, Kawasaki KLX 250 ya da Yamaha WR 250R niyetim var...
Aklın yolu bir
Beni de biraz endurocuk tadına bakmak fikri tırmalamıyor değil inceden. Şubat gibi birşeyler deneyebilirim belki bakalım
-
Hyosung gv 250 ye devam sonrada 2015de nasip olursa fazer8
-
umurcan adlı üyeden alıntı
Aklın yolu bir
Beni de biraz endurocuk tadına bakmak fikri tırmalamıyor değil inceden. Şubat gibi birşeyler deneyebilirim belki bakalım
CBR beni hiç üzmedi ama asfaltta o kadar da mutlu olmadığımı anladım
Dağda bayırda gezmek bir başka...
O kadar çok sebep var ki;
- Arazi sürüşünün zevki gerçekten bambaşka...
- Öküzden farksız sürücülerin olmadığı yerlerde sürmek zaten başlı başına keyif...
- Yeni yerler, yollar, köyler tanımak vs. vs. vs...
-
merr adlı üyeden alıntı
Süper.Artçın olurum dicemde sen çok kaza yapıyorsun
İşin esprisi süper motor düşünyorsun.Allah gönlüne göre versin..
zaten ducati desmosedici de yanılmıyorsam artçı koltuğu yok bu modelde egzozlar koltuğun yerinden çıkıyor
-
2014 cbr 650 f almak istiyorum. 25.000 tl yi geçerse 2. El yamaha fazer 8 alacağım
-
Hyo 250
-
-
tr_select adlı üyeden alıntı
2004 senesinden bu zamana kadar 2 kere kazaya karıştım. İkisindede yola yağ akmıştı. Benim ne suçum var
Zaten artçı ile işim olmaz.
Günahına girmeyelim kimsenin
Peugeot Ninja 103
-
altımızdakiyle davam
-
Bana gore fazer alacaginiza MT-09 almaniz daha mantikli.. Artik babamda izin verirse CBR 250,İnazuma yada CRF250
-
TheCooL adlı üyeden alıntı
Peugeot Ninja 103
Sen sus lan köylü
hellboys adlı üyeden alıntı
zaten ducati desmosedici de yanılmıyorsam artçı koltuğu yok bu modelde egzozlar koltuğun yerinden çıkıyor
http://i1.ytimg.com/vi/FFiyqh39qWU/0.jpg
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)