temiz bulabilirsem xl700 transalp le devam edicez yollara
temiz bulabilirsem xl700 transalp le devam edicez yollara
141879212 sahibinden ilan nosu olan duke'umu satarsak mt09 ;)
Bu sezonda hornet'la devam sonrasında bir gs 1200 hayalim var bakalım kısmet bu işler
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Tvs ye devam alalı daha ne oldu az eskitelim
Honda cbr 125 ve CBR 250 R ye dewam
Hyo RT 125 Karion'a devam. (arka lastik de bulabilirsem, çok süpersonik olur gibi, sanki, galiba )
Zamları düşündükçe motoru tam zamanında almışım diyorum. Hem kur farkından ve ötv zammından etkilenmedim, hem de sene sonu indiriminden yararlandım. Rahat 2 yıl değiştirmeyi düşünmüyorum
Ben bu sene,geçen sene 0 km aldığım ve doya doya gezmeye fırsat bulamadığım GV 250 mi kullanacağım.
kadro olursa mt-07, atanırsam mt-07, bi yerden para gelirse gt250r, yoksa devam.
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
5 yıllık motor özlemime artık son vermek istiyorum bu sene nasipse. Sorun çıkmazsa bu sene CBF 600 almak istiyorum. İkinci el eski model.
Bu yıl içinde bi 15 bin - 20 bin km yol devirebilirsem cbr 250,ninja 300,mt-07 bu üçünden biri aklımda.Bebiş olursa alayı yatar )
Fiyatı dedikleri gibi iddalı olursa tecrübesizliğime rağmen gözü karartıp Yamaha MT-07 kapacağım bir tane....Yoksa Kanuniyle bu sezon devam....
Bütçeyi ayarlayabilirsem 2013-2014 Apache, daha az param olursa 2012, hiçbirşey planladığım gibi gitmezse Lifan Emisol veya Drift. Kısmet
Şuan patronla kedi köpek gibiyiz...
maaş istediğim gibi olmazsa türkiyeye döneceğim...
hemen ertesi günü 350 jawa alacağım...
yanına da gs500-tdm850-er6n-sv650 duruma göre 4ünden birini alacağım...
türkiyeye dönmezsem 250 lik çinli çapıra devam....
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
cünceldir
Yaza bir tane Yamaha Delight düşünüyorum efendim.
İlk motor olacak.
600f gibisi yok hedef 2017
bandit 650 - dragstar 650.. ne kadar zıt değilmi. bir karar versek
Ne oldu hayaller??
Galiba herkes mt-07 ye biniyor.Hemde hiç hayal etmeden
istanbulda son 1 haftada 4 tane mt-07 görmüşümdür.
Millet sağdan sağdan rodaj peşinde gidiyor tın tın
Bende bakarkene birinin üstüne çıkmazsam iyi
https://www.facebook.com/cenk.toker.3
Mail:cenktoker@windowslive.com[/COLOR][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)