gelirse Cb500f veya Pulsar 200. Keseme uyarsa haaa
Kawasaki Z1000 ile devam edecektik ki, sadece amorti çıkınca elimizdekinden de olmamaya çalışacağız artık
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------
Bütün alakasız resim ve giflerini doğru paylaşırken, forumun ana amacı olan motosiklet ile alakalı bir resmin sadece linkini vermiş olman çok manidar olmuş Kesin yanlışlıkla yapmışsındır da yakalamışken belirtmeden geçmeyeyim dedim
Valla eski de olsa ben R6`m dan cok memnunum.Ufak tefek cizikler var,onlar beni biraz sinir ediyor.Ama cok kafaya takmiyorum.
benim cefakar hyosung'a devam motor en azından 10 yaşını görücek bende
Nasipse 11-12 model Hyo 250.
ybr devam şimdilik para durumu iyi olursa yanına makam aracı olarak virago 535 ya da cbf500 alınabilir.
testlerden olumlu övgüler alırsa ve fiyat beklendiği gibi düşük gelirse mt 07 yok bekleneni vermez ise belki 2.el xj6,temiz bir gsr 600 olabilir
Şuan motorum yok. Maddi durumları düzeltebilirsem Gsxr1300 veya zx10r ile devam etmeyi düşünüyorum.
500px.com/importantphotogalleryblogspot
Aileme gidip işte ben motor aldım 6 aydır kullanıyorum korumalarım tam hatta okuldaki ortalamamı yükselttim diyeceğim.Motoru da yazlığa bırakacağım.Sonra 3 seçenek görüyorum önümde..
1- Senin arpanı fazla vermişiz yok sana para falan satacaksın motoru da denebilir ki birikmiş paramla vs ben scooter alırım..
2-Oğlum bak bırak sen motoru araba alalım sana denebilir ki hem araba hem cruiser tarzı alabilirim gizli yine.
3-Madem bu motoru bırakmayacaksın güzel bir şey alalım denip cbr250 alınabilir..
Maaşımı iyi bir şekilde biriktirip yaza kadar kenara belli bir miktarda para koyabilirsem ;
Tvs Apache RTR 150 ( 2012 ) Satıp yerine Hyosung gt 250 r düşünüyorum.
Fiyata göre 1-Yamaha MT 07 (16binden çok yüksek olursa elerim)
2-2011 ve üzeri ducati monster 696- Fazer
3-Bunlar olmazsa 0 xmax250 ABS (Alır keyfime bakarım)
Gelirse eğer Hero Karizma ZMR.
fizy 125'e devam hacı. satarsam bi Ka veya alto alcam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)