http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46787560/detay
S.a akadaşlar bu motosiklet 100 km de 1.5 litre benzin yakıyormuş doğrumu sizce doğru değilse sizin bildiğiniz az yakan commuter tarzı motosiklet varmı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...46787560/detay
S.a akadaşlar bu motosiklet 100 km de 1.5 litre benzin yakıyormuş doğrumu sizce doğru değilse sizin bildiğiniz az yakan commuter tarzı motosiklet varmı
En az 2 litre yakar.
500px.com/importantphotogalleryblogspot
Az yaksa ne...
1800 e al 800 e satama...
yakılan yakıt motorun hacmiyle doğru orantılı artmıyor, hacim küçüldükçe maximum güce ulaşmak için daha çok gaz vermek zorunda kalıyorsunuz en ufak motor en azından 2 litre yakar oda sakin sakin kullanırsanız..
O paraya ikinci el ybr al 100000 de bin gez taş gibi fghfhf .Birazdan gelir ybrci cbfci takım
babamda leopar 100 vardı kuba. fabrika verisinde 1 lt benzinle 80 km gider yazıyor. 35 km ancak gidiyordu hesabını yap.
yani ne önerirsiniz bana az yakan commuter tarzı motosiklet
Bence fabrika verilerine bakarak aldanma 100 lük 125 lik motorların yakıt oranı az çok aynıdır ve sürücüye göre yakıt oranı değişiklik gösterir bütçen 2000 tl ile sınırlıysa parçası en çabuk temin edilebilen ve satması en kolay olan model marka ne ise onu al, bence fazla yakıt oranına takılma benzini hesap ederken başka taraftan kalite v.s. Ödün verebilirsin kısaca sirkeyi hesap edersen işkembe çorbasını içemezsin
merhabalar benim motosikletim mondial 100ugk yatay silindirli olduğu için çekiş biraz düşük ama yakıtta o kadar da uygun. 100 km rede ortalama 60- 70 arası gidersen 2 litre yakıyor. ben hız yapmadığım için yüksek hızlardaki yakıtını bilmiyorum. gerçi en fazla 80 diyor da o ayrı mesele
mondial old için parça sıkıntısı yok cg tarzı olduğu için bozulacak kırılacak bi tarafı yok. 2 bindeyim şuan ben köy yerinde old için hep kısa mesafe dağ tarla gidiyorum daha üzmedi.
Sallama olmuş biraz 125cc -150 cc çinli commuterlerin çoğu 3 lt den aşağı yakmaz.
En az yakan commuter ybr-cbf-cb bunlardır ortalama 100 km de 2,5 lt civarı yakarlar.
Ha cb ile test yapmış bir arkadaş vardı sabit 40 km hız ile 1,6 lt yaktırmıştı 100 km de.Tabii 40 km sabit gidecek sabır varmı orasını bilmem
Az yakayım dersen cub bakıcaksın.
Eski c70-c90 lar çok az yakıyor.İnnovalarda aynı şekilde.
hacı benim tigerım 250cc im4-4.2 arası yakıyordu.şimdi kle 500 4.3 4.5 yakıyor..şimdi 100-200 gram için değermi 250cc nin hamallığı...
temiz bakımlı bi 600 cc de adam gibi kullanırsan 4.5 5lt yi geçmez diye tahmin ediyorum ki burda cbf 600 var ve oda aynı 4.5 litre civarı yakıyor.bide bu adam arada tekere kalkar basar uzar ona rağmen...
he ben birazda iri yarı bi adamım az şöyle 75 80 kg olsam demekki hiç yakmayacam
bide benim gibi böyük adamlar küçük cc ye binince motor daha çok devir çevirip zorlandığından normaldende fazla yakar.
çinli cg var bende mg deluxe. uzun yolda 6 bin devir 75-80 arası hızla 2 litre yakıyor. şehir içinde 2,7-3,0 arası
ne kadar gaz o kadar benzin benim 100 km yakıtım 3-3.5 litre arası değişiyor
o paraya çinli alacağına üstüne 500 ver al bi sağlam YBR gez dolaş
"Yeni kayıt yapmış üye mod on "
125 cc ırı cusse ıle 600 den fazlamı yakar bence bu aralar pompada fazla beklemıssın benzın kokusu basını dondurmus arızalı 125 cc bıle 30 kurustan fazla yakamaz ulen depo delınse anca yakar 600 luk kadar aynı mesafeye 600f 30 ben 8 tl yaktık yardıra yardıra o yardırdı tabı ben yetısmeye calıstım sadece
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)