başka bir kaza anımı yazayım...
kaza olmadı ama ramak kalmıştı...
bu ruscuk arkadan ikide bir uzanıp gaz kolunu tutmaya çalışıyordu...
ben de mecbur direksiyonu ona bıraktım... birde tapa gaz yapıyor...
bir ara şarampole girip çıktık...allahtan 3. viteste idim de toparladım...
sonra da cezasını kestim...
http://i.hizliresim.com/wLW2JK.jpg
video yu atsaydın seni yeni yılın fenomeni yapardık neyse
ben de burda 10.000 tl ye adam gibi motosiklet bulamıyorum... ybr 125 in 0 ı 7500 tl... oda burda yok... Türkiyeden getirecekler... hadi bakalım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
sen bir gel de her türlü hallederiz
motosikletten de iyi anlarım... parçalar, bozar, geri tamir, eder toplarım...
motosikletimi aldiğim ikinci gün yağmurlu bir gün kız arkadaşımı aldım arkama ve yerdeki yağ sonucu benim dizim yarıldı kızda birşey yok :D
Artçılı binince kuzu kesilirim. O yüzden kazam olmamıştır artçılıyken...
Alanya-dim mağarası çıkışında (yamaha bws 125) Önü sıkıp gazı çevirip mıcır attırarak dirift yapıyordum. Gözünüzde canlandırın işte. Giderken lastik yakmanın mıcırlı versiyonu... Öyle virajlara filan giriyorum...
Çok fazla kaptırmış olmalıyımki önde kaydı mıcırda ve 5-6 metre kadar uçurumdan uçtum.... Uçuş esnasında iki avucumda yarılmıştı (Kas hariç bir şey yok) Hemşire pansuman sırasında avuç içimden çeşitli taş, tahta parçaları çıkartırken kızıyordu bana
Kaza sonrasının resimleri halen mevcut. Çaresizce avuç içlerime bakıyorum .. 2003 yıllarıydı. Zaman ne çabuk geçmiş be arkadaş....
Kaskınızı, montunuzu, dizliğinizi vs takmadan yola çıkmayın. Abi, kardeş nasihatı olsun... Çok hayatımı kurtarmıştır
yılbaşı geçesi kız arkadaşımın annesini evine almaya gittim döüştete baya dik bi yokuşvar ana yola çıkan tabi durmak zorundayım arkamda 120 kilo ben 65 kilo motor 150 kilo durduk durmasınada paldır küldür asvaltla aile olduk :D :D tabi bu bi sırdı aslında :D
Rusyaya gelmek istiyorum ;)
Artçıyla geçen hafta çarşamba günü mecdiyeköy köprünün altında Jetta'nın arka tampununu öptüm yanii.. iyiydi güzeldi tatlydı depoya dikkatli bakarsanız itiş gücümü anlar ve o ruslarla beni tanıştırabilirsiniz...... ))
Çarpmanın etkisiyle artçı benim önüme uçtu Allaha şükür ona bir şey olmadı bende hala ürologlarda sürünüyorumm...
(kaza lastiklerin berbat olmasından kaynaklı çok deli kayarak vurdum yanii.. )
Sağolsn , aynen öyle yaza bekliyordum ee malum para her şey.. Bende bekletiyim yaza doğru dedim ama olmadıı yaptık hatayı .. :S
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)