Saat 1.30 sıralarında çevirmeye soktular.. Olay şöyle aslında biz arkadaşlarla ufak tefek içtik saat 00.00'da sonra eve gidip dayanamadım motorla gezip turlamak istedim. iki bardak vodka var veya yok içtiiğim. Motor piyangodan çıktı deli falan dürttü galliba diye bi terim vardır ya aynen öyle gerçekleşti bende de ...
Her neyse eve gelip , normalde kısa mesafelerde dizlik kullanmayan ben onu bile taktım hani ne olur ne olmaz diye ama bende alkolün etkisi yokk...!! bugüne kadar 100 tane çevirmeden geçtim hiç çevrilmedim ilk defa böyle bir şeye rast geldim..
-- Memur sordu alkol var mı bende olağan şekilde söyledim. iyi yinede üfle dediler 37 promil alkol çıktı . ve işlem yapmak zorunda kaldıklarnı söylediler. Razı geldim ama içim içimi kemiriyordu.. Ses çıkardım öyle böyle ama içlerinden bir tanesi ille de yazıcam diye tutturdu , diğerleri ise gönderme peşinde.. Cinse yakalandık bir kere ille de kesicek cezayı el koyucak ya ehliyete !! Motor için ehliyetli arkadaşları sordular o kadar yalvarmamın sonucunda razı geldiler ona . Hani motoru bağlasalar 2 kat koyar elimin altında dursun en azından zavallım.. :/ aradım hepsi alkollüydü yoldan geçen birini çevirdim motosikletli bir abimiz kırmadı sağ olsun geldi imza attı motor teslimi almak için motora binip güzel güzel evime geldim.
-- Şimdi aranızda belki çok ters çıkıcak abilerim olucaktır bana ama intiharlık bir olay yok alkolün bende etkisi yoktu ona güvenerek çıktım ki asla binmem diyen ben şeytana uyduk ve başıma gelenler bunlar..
Konuyu açmamın nedeni gizliden gizliye yıllardır beraber olduğum sizlerle paylaşıp ve üzüntümü biraz olsun azaltmak.. İkinci olarak 727 yanlış hatırlamıyorsam bir ceza söz konusu , ilk 15 günde ödersem 600 lira civarı bir şey söylediler sanırım taksitlendirme falan muhabbetide geçti..
En azından bana akıl vermenizi istiyorum çünkü ilk defa başıma geldi.. :/ İyi yıllar dileğiyle 6 ay motora binemicem ben kendi eşekliğim yüzünden
Allah size o süre zarfında kaza bela CEZA vermesin inş. Sağlıcakla Kalın ...