Yurt dışından aldığım ön cam
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bizde fiyatlar yükselirken hemen vergi ve döviz artışını bahane ederler,döviz düşünce kimsenin gıkı çıkmaz...
-
ebaydan mı aldınız acaba ? bide motorun üstünde görmek isteriz aslında takılınca
-
hakan 10 adlı üyeden alıntı
ebaydan mı aldınız acaba ? bide motorun üstünde görmek isteriz aslında takılınca
aliexpresten aldım 23 gunde geldı sanırım üzerine takmam uzun sürebilir çünkü aynı anda yenı kasa cbr 125 var ona da bınıyorum sokup takmaya zaman bulur bulmaz soker resım atarım cunku kafayı sökmeden takamama sanırım
-
fıyatı cok ıyıymıs.ben puıge 225tl vermıstım
-
cam neysede canım çay çekti
-
ben aliexperste bana hiçdenk gelmedi parçalarafalan bakıyodum daha önce ama neyse takıınca ozaman fotolarını beklerz
-
blackarca adlı üyeden alıntı
cam neysede canım çay çekti
hakan 10 adlı üyeden alıntı
ben aliexperste bana hiçdenk gelmedi parçalarafalan bakıyodum daha önce ama
neyse takıınca ozaman fotolarını beklerz
hocam cayımız her saat var yolunuz düşerse dıycem ama sanırım bayagı uzagız beklerım...aliepresten bayagı alısverısım oldu ve halada devam edıyorum renklı manet 26 dolar burada en ucuzu 150 tl..puıge kalıtelı ama ben uzun olmasın aynı orjınal boyutunda olsun istedim...bu orjınal ebatında sadece ortada double var...zamanım olmuyor malum kış umarım en kısa sürede takar resimleri yükler merak edenlerin kafasındakı soru işaretlerini giderebilirim.
-
Dostum cbr 125 ile 250 nin camı aynimi onuda soylersin sana zahmet ikisi de var dı sende olmassa bende alicam bitane 125 lik bulamadım hep .250 var
-
-
Aliexpreste çinlininde çinlisiymiş ( iyiside var kötüsüde )
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Dostum cbr 125 ile 250 nin camı aynimi onuda soylersin sana zahmet ikisi de var dı sende olmassa bende alicam bitane 125 lik bulamadım hep .250 var
evet ikiside var ama ben 250 için aldım 125 için bakmamıstım...125 liği satacagım için uğraşmak istemedim.ama elbette bence vardır çünkü adamlarda yok yok...çinlininde çinlisi derken japon dediğimiz hondanın parçasında bile made in chine yazması ne ironık : ))
-
hocam şu satıcının linkini atsana bir göz gezdirelim
-
Valla ben bulamadım cbr 125 yok aliexpreste
-
ERROR88 adlı üyeden alıntı
Valla ben bulamadım cbr 125 yok aliexpreste
http://www.ebay.com/itm/Windscreen-f...98569d&vxp=mtr
buna bir bak istersen
-
Gayet güzele benziyor... Montajlı halini de bekliyoruz...
-
Eagle7 adlı üyeden alıntı
BEN BUNU SEVMEDIM..orjınal ama renklı olması daha guzel cok eğimli duruyor bu cam ama yınede zevk meselesi
http://www.aliexpress.com/snapshot/305439980.html
-
Gayet güzelmiş on cam bide bi şey dicem arkadaşlar/abiler
motomax'dan akü şarj aleti için konu açtım ama bi cevp yok :( onun için burdan sorayım dedim sizce nasıldır. kendimmi şarj etsem ki hem takılı durunca akü bozulmuyomuş tazeliyomuş
-
valla kardeş benım arkadaştada buna benzer ürün vardı ama onun akü sorunluydu motor 2 gün yatsa akü biritordu.....piyasada bunun benzeri ürünler cok...kullanmadıgım için bir şey diyemiycem ama akün sağlamsa bence ihtiyaç duymazsın gibime geliyor..çünkü ben 10 gün yagmur kar vs derken garajda yatan motorumu hiç çalıştırmadım sonra tek marşda çalıştı..
-
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
valla kardeş benım arkadaştada buna benzer ürün vardı ama onun akü sorunluydu motor 2 gün yatsa akü biritordu.....piyasada bunun benzeri ürünler cok...kullanmadıgım için bir şey diyemiycem ama akün sağlamsa bence ihtiyaç duymazsın gibime geliyor..çünkü ben 10 gün yagmur kar vs derken garajda yatan motorumu hiç çalıştırmadım sonra tek marşda çalıştı..
2/3 ay yattıydı benim motorum o sebepten böyle bişey arıyorum kışları akünün bitip bozulmaması için
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)