''Motorun Son Hali'' El Yapımcıları Neredesiniz ?
Reklamlar
-
29 Aralık 2013, 23:07
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Harika olmuş çok beğendim fakat plaka bölgesini pek sevmedim. Plakayı arka çamurluğa takmadan bir ara aletle tutturursanız bence dahada mükemmel olur elinize sağlık.
Dediğiniz parçanın en küçüğü şu an plakanın altında olan parca.Plaka şasede değil.
Reklamlar
-
29 Aralık 2013, 23:38
oyşşş ağzım sulandı motoru gorunce :D
-
29 Aralık 2013, 23:46
ne yaptınız buna valla bunun havası da bir ayrıdır
-
29 Aralık 2013, 23:48
Harbi custom olmus ya süper ustam eline saglık
-
30 Aralık 2013, 00:33
Buyuk bir keyifle okudum neyi neyden yaptiginizi yazdiginiz mesajlari, motora gelince ;herhalde motor tutkusunun son noktasi olur boyle bir makine. .
Ayni sehirde olup tanismayi cok isterdim.
Elinize,emeginize saglik...
-
30 Aralık 2013, 00:53
blackarca adlı üyeden alıntı
Buyuk bir keyifle okudum neyi neyden yaptiginizi yazdiginiz mesajlari, motora gelince ;herhalde motor tutkusunun son noktasi olur boyle bir makine. .
Ayni sehirde olup tanismayi cok isterdim.
Elinize,emeginize saglik...
teşekkür ederim motorumun önceki hali bu şekildeydi sonra dönüşümü başlattım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
...maşallah....
sağol tekteker ramço
-
30 Aralık 2013, 01:34
Muazzam görünüyor. Güle güle kullanın, emeğinize sağlık.
-
30 Aralık 2013, 01:47
İkisinin arasindaki fark kelimelerle anlatilacak gibi degil. ..
Bu degisimin maliyeti ne oldu
-
30 Aralık 2013, 17:55
süper bir motosiklet sahibi olmuşsun... Tebrik ederim...
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
30 Aralık 2013, 17:59
harika bir çalışma tebrik ederim.... Maşallahhh
-
30 Aralık 2013, 18:16
ön fren diski güzelmiş
tv ye çıkan topaçlardan on kat daha iyisin bir numarasın, g.tüm yese gelir sana çıraklık yapardım...
-
30 Aralık 2013, 19:46
önceki hali daha güzelmiş
-
31 Aralık 2013, 11:12
İkisinin arasindaki fark kelimelerle anlatilacak gibi degil. ..
Bu degisimin maliyeti ne oldu
7 bin tl ye mal oldu.Amerikadan,İngiltereden parçalar geldi mekanik aksamına.Boyası yurt dışından geldi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------
babaAkar adlı üyeden alıntı
önceki hali daha güzelmiş
Önceki hali ağırlık olarak cok fazlaydı.Özellikle ön çamurluk 21 kilo geliyordu,arka çamurluk 16 kilo geliyordu.
Onuda indidana benzetmek için öyle yapmıştık.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------
jackonbir adlı üyeden alıntı
ön fren diski güzelmiş
tv ye çıkan topaçlardan on kat daha iyisin bir numarasın, g.tüm yese gelir sana çıraklık yapardım...
Benimde iş yaparken danıştığım benden yaşca büyük usta arkadaşlarım var.Mutlaka fikirlerini sorarım.Sorduktan sonra onların dediği gibi yapmam
-
31 Aralık 2013, 18:28
-
31 Aralık 2013, 21:17
neyapsakta yapsak . eski bitane bulup adanaya mı gelsek cebimize 7 binlira koyup
-
neyapsakta yapsak .
eski bitane bulup adanaya mı gelsek cebimize 7 binlira koyup
her eski motosiklet para eder diye birşey yoktur.bizim millet bunu istismar etmeye calışır ama nafile ederi bellidir.Türkiyede 4 tane var bu motordan birisi benim ve en özel olanı.Sizde kendinize bu yıllardan kalma motosiklet alabilir ve düşük maliyetlerle kendinize has motoru yapabilirsiniz yada dizayn edebilirsiniz.Kimse size birşey diyemez çünkü o sizin yapımınızdır ve size özeldir.500 tlye jawa alıp 2 binlira masrafla çok güzel işler yapabilrisiniz.
-
bsabora adlı üyeden alıntı
her eski motosiklet para eder diye birşey yoktur.bizim millet bunu istismar etmeye calışır ama nafile ederi bellidir.Türkiyede 4 tane var bu motordan birisi benim ve en özel olanı.Sizde kendinize bu yıllardan kalma motosiklet alabilir ve düşük maliyetlerle kendinize has motoru yapabilirsiniz yada dizayn edebilirsiniz.Kimse size birşey diyemez çünkü o sizin yapımınızdır ve size özeldir.500 tlye jawa alıp 2 binlira masrafla çok güzel işler yapabilrisiniz.
Kanıma girme usta. ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
Kanıma girme usta. ..
45'imden sonra motora merak sardim. Kavga döğüs bi motoru zor alabildim, simdi bide toplama isine girersem kiyamet kopar
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
Kanıma girme usta. ..
-
Kanıma girme usta. ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------
Kanıma girme usta. ..
45'imden sonra motora merak sardim. Kavga döğüs bi motoru zor alabildim, simdi bide toplama isine girersem kiyamet kopar
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
Kanıma girme usta. ..
hheheheh bu iş böyle başlar
-
hheheheh
bu iş böyle başlar
Bak basini agritirim sonra, o nasil di bu nerden alinir diye
-
Bak basini agritirim sonra, o nasil di bu nerden alinir diye
söylerim ben sorun değil :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)