''Motorun Son Hali'' El Yapımcıları Neredesiniz ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
valla tek kelımeyle süper olmus ellerınıze saglık yanında yaktıgınız sdıgarada emeğinizin sonucu ortaya cıkan güzelliği izlemek için yakılan keyif cigarası sanırım : )) ama değmiş güle güle binin
-
Valla güzel olmuş tek kelimeyle süper iyi değişmiş motor ilk haline bak son haline bak
bakarsan bağ , bakmassan dağ olurmuş doğru demekki artık ortalığı yakarsın abi öle bi motorla
Allah kaza bela vermesin İnşAllah
-
way maşşşalllaaahhh eline sağlık hocam süper olmuş valla Allah kaza bela vermesin inş...
-
10 numara 5 yıldız. ellerine sağlık..
-
cok guzel olmus kazasız surusler
-
Teşekkür Ederim Arkadaşlar.
-
o ne yaa...harika olmuş...elinize sağlık...
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
29 Aralık 2013, 17:20
çok güzel olmuş emeğinize sağlık
-
29 Aralık 2013, 17:43
elinize sağlık.eksozlar orijinalmi?degilse nerden temin ettiniz
-
29 Aralık 2013, 17:44
güzel olmuş. 170 pound da deli paraymış :( ne keyiflidir ona binmek... (km saati için)
-
29 Aralık 2013, 17:52
Aşağı doğru inerken bitmiş halini görünce ağzımdan istemsiz oha lafı çıktı Elinize sağlık mükemmel olmuş...
-
29 Aralık 2013, 18:24
usta motor 10numara olmuş....
Sele baya küçükmüş daha büyüğü yokmuydu bobber seleleri bakabilirsin daha güzel olur estetik açıdan
-
29 Aralık 2013, 18:45
alikan adlı üyeden alıntı
usta motor 10numara olmuş....
Sele baya küçükmüş daha büyüğü yokmuydu bobber seleleri bakabilirsin daha güzel olur estetik açıdan
Daha büyüğünü bulamadım sele 1949 yılında üretilmiş czech malı olunca ayrıca motoru rigid şase yapınca büyük yaylı seleler toto için yarayışlı oluyor.zira çukurlarda bağırsakların yerinden oynuyor.sizin estetik dediklerinizde görünüm var iş yok.Yolda rahatlık önemli
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
airhead adlı üyeden alıntı
elinize sağlık.eksozlar orijinalmi?degilse nerden temin ettiniz
egsozları kendim uydurdum..
125 cc lik motosikletlerin bir modelinin ki küçük kt modeli onu aldım kafa kısmını kestim,Bar shakerının kapaklarını oraya oksijenle kaynattım.
Shaker : barda barmenin kokteyli hazırken içecekleri sallamak için içine koyduğu metal şişe
Km saatinin muhafazasıda, efes pilsen Kobralarının üstünde bulunan içinde lamba olan simetrisi düzgün bir metal.resimdeki parça
-
29 Aralık 2013, 19:32
bsabora adlı üyeden alıntı
Daha büyüğünü bulamadım sele 1949 yılında üretilmiş czech malı olunca ayrıca motoru rigid şase yapınca büyük yaylı seleler toto için yarayışlı oluyor.zira çukurlarda bağırsakların yerinden oynuyor.sizin estetik dediklerinizde görünüm var iş yok.Yolda rahatlık önemli
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------
egsozları kendim uydurdum..
125 cc lik motosikletlerin bir modelinin ki küçük kt modeli onu aldım kafa kısmını kestim,Bar shakerının kapaklarını oraya oksijenle kaynattım.
Shaker : barda barmenin kokteyli hazırken içecekleri sallamak için içine koyduğu metal şişe
Km saatinin muhafazasıda, efes pilsen Kobralarının üstünde bulunan içinde lamba olan simetrisi düzgün bir metal.resimdeki parça
http://u1312.hizliresim.com/1j/x/w03rg.jpg
gerçek custom bu olsa gerek. tebrik ederim harika olmuş...
-
29 Aralık 2013, 19:46
RAMİREZ adlı üyeden alıntı
gerçek custom bu olsa gerek. tebrik ederim harika olmuş...
Teşekkür ederim Stop lambasıda eski bir jeep e ait
Yağ deposu koltuğun altındaki küçük deponun oval kısımları Büyük corba kazanlarını karıştırmaya yarayan kepçeden kesip yaptım
-
29 Aralık 2013, 22:31
Harika olmuş çok beğendim fakat plaka bölgesini pek sevmedim. Plakayı arka çamurluğa takmadan bir ara aletle tutturursanız bence dahada mükemmel olur elinize sağlık.
-
29 Aralık 2013, 22:46
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
valla tek kelımeyle süper olmus ellerınıze saglık yanında yaktıgınız sdıgarada emeğinizin sonucu ortaya cıkan güzelliği izlemek için yakılan keyif cigarası sanırım : )) ama değmiş güle güle binin
bielemedin orgazm cigarası
-
29 Aralık 2013, 22:49
500px.com/importantphotogalleryblogspot
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)