''Motorun Son Hali'' El Yapımcıları Neredesiniz ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
önceki hali de çok güzelmiş yenisi de harika olmuş.
-
crxforever adlı üyeden alıntı
önceki hali de çok güzelmiş yenisi de harika olmuş.
Teşekkür ederim.
-
aşağı doğru inerken şöyle bir tat bırakıyor. hmm motoru bunun gibi yapmaya çalışıyor sanırım. (alttaki resimlere ilk başlayan resim internetten alınmış gibi) o kadar güzel yani. emeğine sağlık kazasız günler.
-
jemalizm adlı üyeden alıntı
aşağı doğru inerken şöyle bir tat bırakıyor. hmm motoru bunun gibi yapmaya çalışıyor sanırım. (alttaki resimlere ilk başlayan resim internetten alınmış gibi) o kadar güzel yani. emeğine sağlık kazasız günler.
Motorumu yaparken resimdeki motoru yapacağım dedim.Resimdeki motor internetten alınma.Başarı oranımı siz değerlendirin.Beğendiğinize sevindim.
-
Eline emeğine ve sabrına sağlık usta dert görmesin o ellerin.. Bende adanadayım inşallah bir gün yollarda karşılaşırız .. Sağlıcakla
-
hsn01 adlı üyeden alıntı
Eline emeğine ve sabrına sağlık usta dert görmesin o ellerin.. Bende adanadayım inşallah bir gün yollarda karşılaşırız ..
Sağlıcakla
sağolun,ekseri kanal civarında bulunurum.
-
önceki halini göremedim , sonraki halinide , resim olmayınca görmek istesende anlıyamıyorsun .bir de nasıl resim koyabilirim internet url si deil ....
-
anılgan adlı üyeden alıntı
önceki halini göremedim , sonraki halinide , resim olmayınca görmek istesende anlıyamıyorsun
.bir de nasıl resim koyabilirim internet url si deil ....
resimleri var.Sizin bağlantılarınızda yada ayarlarnızda birşeyler olabilir
-
Eline sağlık Bora,yine süper bir iş çıkarmışsın.
-
Harika olmuş elinize sağlık.
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
Eline sağlık Bora,yine süper bir iş çıkarmışsın.
Savaş ağabey teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------
dogrusukru adlı üyeden alıntı
Harika olmuş elinize sağlık.
teşekkür ederim Kardeşim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)