Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Drift/ Akü Bağlama

REKLAM ALANI
    sSameT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selamın Aleyküm,
    Aküyü söktüydüm havalar soğuk olduğu için içeri kaldırdıydım bayağı bi doladıydım etrafını bişey olur diye sardıydım akünün, dün taktım tekrardan ama düzgün gitmeyen bazı şeyler var. marşa basıyom dğmeye çalışmıyo? ama şu alttaki adını unuttum ona basınca çalışıyo lambaları ne yakınca yanıyo ama marşa basınca çalışmıyo çıt yok anahtarı çevirince bişeyde yanmıyo sadece ayak şeyine basınca çalışnca yanıyo sorun nerde sizce bilenler bi yardımcı olursa sevinirim.
    Vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler. [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    akün boşalmış olmalı,
    şarj ettirmelisin..

Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    akün boşalmış olmalı,
    şarj ettirmelisin..
    Kendi şarj mı ne oluyo diye duydumdum forumda bi serkan :D öle bişey yok yani
    Peki bu şarj bayidemi oluyo ki bi bilgin varsa sölersen sevinirim. geri eskisi gibi olur demi sorun olmaz yani ?

yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sSameT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendi şarj mı ne oluyo diye duydumdum forumda bi serkan :D öle bişey yok yani
    Peki bu şarj bayidemi oluyo ki bi bilgin varsa sölersen sevinirim. geri eskisi gibi olur demi sorun olmaz yani ?
    O ayak zımbırtısı ile çalıştır, farı marı herşeyi kapat. Rolantiyi biraz yükselt kapının önünde kendi kendine 2000 devirde çalışsın. yada bin üstüne gez doldur ama nasıl boşaldı anlamadım. Benimki açık havada yatıyor 15 gündür dün gece tek marşta çalıştı.

Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O ayak zımbırtısı ile çalıştır, farı marı herşeyi kapat. Rolantiyi biraz yükselt kapının önünde kendi kendine 2000 devirde çalışsın. yada bin üstüne gez doldur ama nasıl boşaldı anlamadım. Benimki açık havada yatıyor 15 gündür dün gece tek marşta çalıştı.
    Ama ben nerden baksan 1/2 ay çıkık duruyodu ondan mı ki aceba çalışınca dolar demi yani o zaman sürüm ben motoru :D

Motosikleti
    akülerin yerden 10 cm yüksekte olması gerekır,
    yani betona temas ederse soğuğu çeker boşalır,
    motor çalışırken kendını sarj edecektır,

herhangı bır motorcuda,,servıste,,veya akucude sajr ettırebılırsın 5,,10 lıraya,,,
    cenkito bunu beğendi.

cenkito - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL X-TREME MAXX 200
    akü bosalmıs, motoru orta-yuksek devirde, mumkunse elektirik aksamını acmadan yarım saat, bir saat kullanırsanız nispeten sarj olur.

sürekli kısa mesafe kullanılan motorlarda akü cok dahaa kısa sürede biter, cünkü sarj olmaya fırsat bulamaz

Teşekkür ederim bide egzosa baktıydım bi demin çalışırken ya alt tarafına doğru küçük bi delik mi desem ne böle hava geliyo elimi yaklaştırdım böle hava geliyo ? sorun mu yoksa egzos un bi şeyimi ki o ?

Motosikleti
    o delik bütün motorlarda mevcuttur,
    o delik olmazsa eksoz patlatarak calısır,

Alıntı serkanADH13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o delik bütün motorlarda mevcuttur,
    o delik olmazsa eksoz patlatarak calısır,
    Valla çok saol serkan kalbime incekti resmen ya motoruma noluyo böle yav diye çok saol

metin_006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 100ugk + jawa cz180
    arkadaşım aküyü bağlıyorsun kontağı açıyorsun boşta ışığı yanması lazım en azından o ışık bile yanmıyosa ya akün kullanılmaz hale gelmiştir ama bence sen bi sigortanı kontrol et + kutuptaki kırmızı kabloda olması lazım temassızlık falanda olabilir

Alıntı metin_006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım aküyü bağlıyorsun kontağı açıyorsun boşta ışığı yanması lazım en azından o ışık bile yanmıyosa ya akün kullanılmaz hale gelmiştir ama bence sen bi sigortanı kontrol et + kutuptaki kırmızı kabloda olması lazım temassızlık falanda olabilir
    Kontağı çevirince yanmıyodu ilk ama sonra şu ayak la çalıştırdım bugün bayağı bi sonra kontağı kapatınca tekrar açınca N yanıyo çalıştırınca yanıyodu sadece ayakla çalıştırınca ama artık kontak çevirince yanıyo ama marşa düz basınca çalışmıyo tam dolmadı daha heralde yinede saol kardeşim
    cenkito bunu beğendi.

metin_006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 100ugk + jawa cz180
    motoru çalıştırsan bi saatte gezsen aküyü tam doldurmuyor gezersin gezersin dolar gibi olur sabah bakarsın bitmiş. 5 tl ye şarj ediyorlar en güzeli o

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)