Sahte ilan 2. El düşünenler dikkat
Reklamlar
-
Reklamlar
-
görünce vay hımını... diyip geçmiyelim. hepimizin böyle duyarlı olması lazım arkadaslar.. kendi adıma tesekkur edıyorum
-
abi motoru geçen gördüm km'si 9-10BİN vardı hayrola tersmi kullandınız motoru nasıl oldu km düşmüş?
şeklinde mesaj gönderdim cevabını çok merak ediyorum...
-
vay hımını derken bi bitmediniz makarası gibi. şekilsiniz ya sahnesinden tamamen mizahen yazdım.
-
Yanlışım olmasın dogru hatırlıyorum bu motoru almayı çok düşünmüştüm. Hatta motorda eski akrpovic var akrpovicde paramparça olmuş ya kazalıydı yada çıkma almışlar ama orjinal akrpovic değil belli. Tekin bi motor değildi. Eski sahibi cabbar diye birisiydi mesaj atmıstım . Arka tekerin ebatı kaç diye sordugumda " Googleye rosso kalın teker yaz çıkar " Cevabını aldıkdan sonra ilanı ddirek kapattım
-
7 binde ki motorun km si neden düşürülsün onu anlayamadım..70.000 olsa neyse..
-
bazılarıda ilan dikkat çeksin diye yapıyor. motosiklet ararken benim basıma gelmişti. yanına gıttıgımda 3-4 bin fazla gordugum makınalar oldu ''e kullanıyok abijim hafta sonu egeye gittim'' tarzı cevaplar alınabılıyo
-
@sedat bilemem sedat belkide eskiden aldığıda 7 bin değildi . Esrarengiz bi motordu diyorum ya. Normalde düşünsene . Pirelli rosso 2 lastik var. Akrpovic var . 2012 model 7 bin km de ve fiyatı çok acil pazarlıklı 9750 di . Ki ben ninja alıcaktım o aralar bunu almadım . Daha samimi gördüğüm güvenip inana bildiğim bi kardeşimizden aldım gene sahibinden.com'dan saolsun kendiside hem fiyat hemde servis konusunda bana yardımcı oldu kalktı geldi halıcıoglundan daynotaya. Anlaştık aldık. Şimdi lastik alıcam motora ekstradan 700 tl vercem. Oysa bunu alırdım hepsi hazır paket gibi. Ama his çok önemli işte içine sinicek bişey önce..
-
He sekilci olma diye yirttik kendimizi, aferin egzos disinda bi sekilcilik yapmadin. Lan bu arada oguzla yasitim ben niye abi olmuyorum
Saka bi yana actigin bu yararli baslik icin, tesekkurler..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
28 Aralık 2013, 23:15
Linwelin adlı üyeden alıntı
He sekilci olma diye yirttik kendimizi, aferin egzos disinda bi sekilcilik yapmadin. Lan bu arada oguzla yasitim ben niye abi olmuyorum
İşte orda tek bir " işareti altında ikinezede abi hitabında bulundum :D . Aynen bi egzoz şekilciliğine girdik . Bu arada muayneden geçtim akrpovicle . adam Egozoz'un E sine bile bakmadı Maslak foreverr artık 2 yıl sonra
-
29 Aralık 2013, 02:53
4000 km deki zinciri kes diyorum Hiç yağ sürmesen de o hale gelmez orjinal zincir
-
29 Aralık 2013, 10:16
kamyon gibi analog göstergenin km düşürmesi o kadar basit ki siz bile yapabilirsiniz.
-
29 Aralık 2013, 18:52
farkındayım baya zor oluyor ama tanıdık bilindik motor olmadıkça 2. el almayın abi şerefsizlere bak
-
29 Aralık 2013, 19:03
-
29 Aralık 2013, 21:10
Valla bende 2. el aldım daynota'da motoru ekspertte cihazlara sokmadı bile usta. Aldı indi bindi yapıştır devam dedi .. KM'si aklıma takılmıştı ama adamın elinde 3 bin de 5 bin de 8 bin de bakım kağıtları var hep . Km'side muaynede çıkıcakdı zaten ortaya temiz çıktı. Şans işi Umarım Allah herkeze emek verip almak istediği mülklerin hayırlısını nasip eder
-
30 Aralık 2013, 18:25
Böyle başlıklar.. Forum kullanıcıları için oldukça yararlı oluyor.. Teşekkürler..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
30 Aralık 2013, 21:48
Hemende kıskan zaten. Sen benden küçüksün bir kere
Bu arada arkandan iş çevirmedim. Telefonu açmadığın zaman kork benden. Şikayet ederim, acımam
-
30 Aralık 2013, 21:54
tr_select adlı üyeden alıntı
Hemende kıskan zaten. Sen benden küçüksün bir kere
Bu arada arkandan iş çevirmedim. Telefonu açmadığın zaman kork benden. Şikayet ederim, acımam
İşim oluo gücüm oluo lan, ne zaman ararsan açıcam die bi kaide mi var Bi dahakine whatsapp konuşmalarımızı ifşa et, ikimiz de sonsuza kadar banlanalım
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
-
30 Aralık 2013, 21:59
İşim oluo gücüm oluo lan, ne zaman ararsan açıcam die bi kaide mi var
Bi dahakine whatsapp konuşmalarımızı ifşa et, ikimiz de sonsuza kadar banlanalım
Dünya henüz buna hazır değil.
-
30 Aralık 2013, 22:18
ero__ adlı üyeden alıntı
4000 km deki zinciri kes diyorum
Hiç yağ sürmesen de o hale gelmez orjinal zincir
Güzel yakalamışsın. O zincirin ~15 bin km'den az gitmiş olmasına pek imkan yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)