Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

yamaha yzf 125 i bilenler yardımcı olabilir mi?

REKLAM ALANI
    İzmir İl Temsilcisi CEM. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 600 Ve Wr 125 R
    Forumdaşım merhabalar.

Bu kadar yazılmış çizilmiş bir model için konu açman garip araştırsan aslında burdaki yazılıp çizilenlerden daha net bir bilgi bulabilirsin.

Buraya yorum yapan herkes objektif olamıyor bu yüzden kendin araştırıp kendin karar vermelisin.

Ben motoru ne sagdan soldan duydum nede yolda görüp kötü veya iyi dedim..

Zamanında hyosung 250 gtr'ım varken bir arkadaşıum yzf 125 aldı ve test etmek için birlikte bir geziye çıktık.

Sagdaki siyah yzf 125.

Ben motoru begendim frenleri olsun oturuşu olsun gidişi olsun gayet keyifli fakat bi yandanda begenmedim neye göre begenmedim.

Fiyatına göre yzf 125i begenmedim.

Son hızı 130 140 150yi geçmiyor diyorlar geçmesin.. alta egil bak ne yatıyor 600cc mi ?

derbi 125 aprila gibi motorlarla kıyaslamak mantıklımı ? 2 zamnlılılarla 4 zamanlıları kıyaslamak ne zaman mantıklı oldu ?

Hyosungdan inip yzf 125 kullanınca biraz garipsedim.

Tam ss başlangıcı hyo kadar bileklerimi yormuyordu.

Şimdi şöyle diyelim.

İlk motoru sürdüm. daha sonra artçı olarak arkadaşımı aldım.

artçılı ve artçısız motorda performans kaybı oluyor. buda gayet normal. ama neden bunu söyledim. Motorun görüntüsüne göre performans beklenemez.

Altındaki motorun teknik degerlerine bakarsın o degerlere göre performans beklersin..

Rahat stabil bana göre seyredilebilen hızı yani motoru yormadan 90km civarı.

Daha üst hızlarda titreşim ve sanki motoru zorluyormuşum gibi hissediyorum.

Bu arada yzf 125i yüksek devirli kullanan arkadaşlar alınganlık yapmasın.

Motor güzel ben begendim .

Tek soru rekabet dünyasında yaşarken ve o paraya alınabilcek birçok model varken senin seçimin yzf 125'den yanamı olur seçim senin.

Ben olabildigince objektif yaklaştım.
    Linwelin ve ardawien bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Nc750X

yzf r 125...

öncelikle selamlar arkadaşım. ben 1.83 boyundayım ve 85 kg yim bu bahsettiğimiz meret benim eski motorum 2011 eylül ve 2013 temmuz arası 22 ay boyunca kuzey kıbrıs türk cumhuriyetinde bir fiil her gün kullandım ( cidden hergün )23000 km yol yaptım. 2011 yılında aldığımda 500 km kullandıktan sonra lastik değişimi gerektiğini farkedip 1 takım lastik aldım ve 22 ay süresince 2500 km de bir yağ değiştirdim 400 km de bir zincir yağladım yani her depoda 15000 kmde zincir deiştirdim ve bundan hariç bana hiç bir sıkıntısı olmadı. araç ile ilgili yorumlarımı sorarsan gayet şehir içi ulaşımı için makul ve gösterişli bir cihaz ve gerçekten yeterli seviyede ön frenler brembo ve gerçekten işini yapıyor.ben eksoz filan takmadım kendi sesi güzel geliyodu bana zaten 6-7 bin devirden sonra cidden haz verici oluyo :D motorun gaz tepkisi olsun süspansiyonları olsun makul ayna görüş açıları iyi ve lastikleri deiştirdikten sonra cidden virajlarda filan daha bi güven vermeye başladı. bu arada son hızı 131 km ve devir kesiciye giriyor. bazı arkadaşlar yok bilek ağrısı yok bel ağrısı falan demiş sonra 600 ss al demiş onun yerine e tabi oluyo kardeşim adam zaten ona benzetmek için yapmış takma onları maksimum 1 hafta sonra bişey kalmıyo :D ben sonuna kadar arkasındayım valla sattıktan sonra cbr 250 baktım bildiğin anam babam pisiklet gibi yav bune dedim :D kawa da aynı boyutlara sahip cbr 250 ile oda kötü. bizim gibi adama ya hyo yada yamaha lazım tabiki yamaha tercih. benden bukadar sen yine bir araştır istersen ama emin ol memnuniyetsiz kalmassın çok zevkli bi alet ilgiyi saymıyorum :D

http://imageshack.us/a/img35/530/d74v.jpg

[IMG][/IMG]
    Alem buysa kralda bi sıkıntı var müdür
    Beyler zaman kötü herkez motoruna binsin

arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Benim kullanacagim cc 125 fazlasını param olsa bile almayı istemiyorum. Yzf evet biraz fazla olabilir parasi ancak çok titiz kullanım ile ömrümün gittiğince kullanmak istedigim için sorun değil, önemli olan içime sinmis olması ve sağlamlığı. Hız tutkunu biri değilim yasamayi seviyorum max 70km hız bana fazla fazla yetiyor. Çevreyi seyrederek seyehat etmek hoşuma gidiyor o nedenle kararim yzf. Ancak kullanan arkadaşlar renk konusunda hangisi daha gösterişli ve güzel duruyor bu konuda yorum yaparsa memnun olurum.

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Illa 125 cc ise cbr parça fiyati oturuş pozisyonu ve fiyati hertürlü üstün tip derseniz yamaha daha çekici ama 125 cc ye o parayı verirsem uyuyam
    www.erkakurye.com

Alıntı emre xt125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yzf 125 almayi düşünüyorum boyum 1.85 kilo 86. fitness ile uğraşıyorum hyo gt250ye bindim o küçük durmadı ama her zaman kaliteden yanayim yzf benim hayalim bindiğimde küçük durur mu? Sizce en güzel renk hangisi ben beyaz ve gri(füme siyahi) arasinda kaldim siz ne tavsiye edersiniz?
    cbr 250 r veya ninja 250 alman daha iyi olur bence yzf in fiyatı biraz uçuk

Alıntı Angelmarker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle selamlar arkadaşım. ben 1.83 boyundayım ve 85 kg yim bu bahsettiğimiz meret benim eski motorum 2011 eylül ve 2013 temmuz arası 22 ay boyunca kuzey kıbrıs türk cumhuriyetinde bir fiil her gün kullandım ( cidden hergün )23000 km yol yaptım. 2011 yılında aldığımda 500 km kullandıktan sonra lastik değişimi gerektiğini farkedip 1 takım lastik aldım ve 22 ay süresince 2500 km de bir yağ değiştirdim 400 km de bir zincir yağladım yani her depoda 15000 kmde zincir deiştirdim ve bundan hariç bana hiç bir sıkıntısı olmadı. araç ile ilgili yorumlarımı sorarsan gayet şehir içi ulaşımı için makul ve gösterişli bir cihaz ve gerçekten yeterli seviyede ön frenler brembo ve gerçekten işini yapıyor.ben eksoz filan takmadım kendi sesi güzel geliyodu bana zaten 6-7 bin devirden sonra cidden haz verici oluyo :D motorun gaz tepkisi olsun süspansiyonları olsun makul ayna görüş açıları iyi ve lastikleri deiştirdikten sonra cidden virajlarda filan daha bi güven vermeye başladı. bu arada son hızı 131 km ve devir kesiciye giriyor. bazı arkadaşlar yok bilek ağrısı yok bel ağrısı falan demiş sonra 600 ss al demiş onun yerine e tabi oluyo kardeşim adam zaten ona benzetmek için yapmış takma onları maksimum 1 hafta sonra bişey kalmıyo :D ben sonuna kadar arkasındayım valla sattıktan sonra cbr 250 baktım bildiğin anam babam pisiklet gibi yav bune dedim :D kawa da aynı boyutlara sahip cbr 250 ile oda kötü. bizim gibi adama ya hyo yada yamaha lazım tabiki yamaha tercih. benden bukadar sen yine bir araştır istersen ama emin ol memnuniyetsiz kalmassın çok zevkli bi alet ilgiyi saymıyorum :D

http://imageshack.us/a/img35/530/d74v.jpg

http://<a href="http://imageshack.us...th.jpg</a></a>
    motor çok yakışmış boyunuza rağmen çok iyi duruyor. 6.750 - 7000 e alacağım inşallah. Bende 1.85 boy , 85 kilo idare eder sanırım küçük durmaz

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Hız yapmayı sevmiyorum diyorsun yavaş gidiyorum diyorsun yapılısında. O zaman hiç chopper veya enduro düşündün mü? Chopper zaten rahatlığın motoru yaylana yaylana git. Enduro da karizmatik güçlü bir motor. Bir düşünmeni öneririm illa ss olucak demiyorsan.

Alıntı AWESQME adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hız yapmayı sevmiyorum diyorsun yavaş gidiyorum diyorsun yapılısında. O zaman hiç chopper veya enduro düşündün mü? Chopper zaten rahatlığın motoru yaylana yaylana git. Enduro da karizmatik güçlü bir motor. Bir düşünmeni öneririm illa ss olucak demiyorsan.
    zaten enduro motorum var kardeşim xt125r kullanıyorum gayet memnunum motorumdan ancak bu ss bambaska bir şey. Hızı istediğim kadar, görüntü istediğmden fazlasi..

MotojeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 125 Duke
    O boy la ben olsam derbi terra tarzı bişi bakarm. R125 de rahat edecegini sanmam.

Alıntı MotojeN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O boy la ben olsam derbi terra tarzı bişi bakarm. R125 de rahat edecegini sanmam.
    önerini dikkate alacağım kardeşim teşekkürler

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)