İcon ama bu çok con connn
Konu güncell
İcon ama bu çok con connn
Konu güncell
İzmir RedLine Motor'a gittim.Murat aldı güzel kask bir de ben bakayım az buz bilgi alayım beğenirsem alırım diye daldım mekana.
İçeri de asıl mesleği iç mimarlık olan metroseksuel bir arkadaş ben Icon dedikçe bana Mt itelemeye çalıştı Cinnet geçirecektim neredeyse
Sonunda öğrendim ki o dayı hep öyleymiş.Hayırlı işler dileyip arkama bakmadan kaçtım.Bir daha adım atmam oraya şerefsizim
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Ve fakat S2'nin SHARP'tan sadece 3 yıldız alabilmesi. Başın yan taraflarını kourmayla ilgisi olmamış. S1 Pro daha facia 2 yıldız. (İngiltere devletinin yalancısıyım.)
(Speed-r 4 yıldız.)
Aynen tanıyorum onu.
Mt kaskı banada kakalamıştı kim gelirse gelsin onu övüyor
Yok ben çin malı kask satmam Mt almanı öneririm adam akıllı kask al MT al falan diyordu sanki wiwi sorduk adama
icon variant serisi, nakedlar için üretilmiş, youtubeda 1000rr'da kullanan bi eleman da vardı. Renge desene göre fiyatı oynuyor iyi araştırmak lazım. http://www.revzilla.com/motorcycle/i...tlescar-helmet
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Marka fanatikliği gibi olacak kusura bakmayın ama öve öve bitirilemeyen arai lerin de sharp sonuçlarına bir bakmanızı öneririm...bu nedenle bana da hiç inandırıcı gelmiyor o test...Çok göreceli olacak ama tamamen benim fikrimdir geçenlerde bir Shoei denedim modelini bilmiyorum fiyatı 1500 tl civarındaydı çok heveslenmiştim almak istiyordum desenine hasta olmuştum ama taktığımda resmen hayal kırıklığına uğradım...çok sert, çok rahatsız ve bunaltıcı geldi bana belkide çene açılır kasktan sonra öyle hissettim ama ben schubert c3 pro dan son derece memnunum birazda çeşitli desenleri olsa ama ne yazikki yok...
Yapım amacına bağlı aslında o.Denediğiniz Shoei pist için tasarlandıysa öyle oluyor...Bu başlığı açma sebebim Naked motosikletlere has kaskları öğrenmekti.Nasıl offroad kaskı taktığınızda +100lerde kafanızı sabit tutamıyorsanız Naked kasklarda biraz farklı.
Ha büyük markaların dandik kaskları yok mu ? Var tabii ki...Şu bahsettiğimiz MT kask.Dandiklik ötesi boyasında bile hayır yok ama Sharp'ta 5 yıldız almış
Motorum: Honda CB600F Hornet
Kaskım: AGV K4 Evo
Bu motorda iki kask denedim biri Nolan G62 Genesis diğerii AGVK4 Evo.
Sizden daha tecrübeli olmamakla şunu söyleyebilirim ki mümkün olduğunca dar formlu bir kask almanız yerinde olur. Ayrıca arkasında spoiler tarzı bir eklenti veya bağlı biir parçası olması rüzgarda kafanızın istemsiz salınımını bi nebe azaltıyor. Nolan N62 Karpuz gibi olduğundan trafik ışıklarında satılan vücudu sabit kafası hareketli köpeklere benziyorum
Shubertlerin ses konusundaki ününü zaten biliyorsunuzdur. Ama sonuçta naked motosiklette 0 sese ulaşmak mümkün değil.Ben shark speed-r kullanıyorum bundan önceki kaskım ls2 ye göre 10 gömlek üstte fakat bir süre sonra ses yine rahatsız etmeye başlıyor. Bunun kaskla çözümü yok. garanti çözüm siperlik ama naked motor adı üstünde çıplak olduğu için siperlik hiç yakışmıyor ama kardeşim benim param var sanane dersen puig'de çok şahane modeller var nakedlar için. 2. bir çözümde kulak tıkacı eczanelerde kullan at kulak tıkaçları var parmakla bastırınca küçülüyor kulağına yerleştiriyorsun kulağının içinde şişiyor böylelikle rüzgar sesinden kurtuluyorsun.
Kulak tıkacı gerçekten işe yarıyor özellikle uzun yollarda. Forumda konusu vardı ortalama 120 ile 2 saat sonra duyma sinirleri bi daha yerine gelmemek üzete ölüyormuş yanlış hatırlamıyorsam :(. Ancak kulak tıkacı ile kullanırken daha hızlı gidiliyor buna dikkat edelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)