"İkisinide sürdüm kardeş ne fark varmış bu kadar mantıksız olan bi anlat da bilelim bakalım" diyorsan ben sana başka birşey demiyorum.Yine apache,cbr,cbf,ybr kavgası başlar ben kaçar size iyi günler...
"İkisinide sürdüm kardeş ne fark varmış bu kadar mantıksız olan bi anlat da bilelim bakalım" diyorsan ben sana başka birşey demiyorum.Yine apache,cbr,cbf,ybr kavgası başlar ben kaçar size iyi günler...
motoru kullanacak olan sensin..2 sinide kullanıp kararını öyle vereceksin..
Yeni kasa Tvs bilmem ama eski kasa yine ufak duracaktır, en azından cbf 150 den daha fazla saplanmış gibi görünür.Ama Cbf de çok yakışıklı yapıya sahip değil.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
ben almadan önce honda bayisine gidip cbr125 e baktık kızımla ona baya yüksek ve kalıplı geldi sonrada tvs apaciye gidip baktık kızıma göre ufak geldi baba honda daha büyük duruyor hondayı alalım buna binmem dedi benim için ikiside aynı aslında yalnız artı olarak cbr lastikleri geniş yol tutuşu daha iyi olması ondan olabilir enjeksiyon ve su sogutması bide servis tvs servis sıkıntılı yada çinden dönme servisler
184 cm boyum boyum var. evet apache benim ybr mi geçiyor yalan yok dahada kalıplı bende bazen bakınca söyle bir iç geçiriyorum ama ybr mi çok seviyorum o ayrı mevzu ama titremesi var diyorlar ben hiç sürmedim de ne kadar etkiler bilmiyorum. ama cbr ile kıyaslama ikisi çok farklı ayrıca cbr 125 250 lik olanla aynı kasada baya ağır ve büyük 125 lik bir motora göre bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)