Kargo bugun gelmedigi icin siLe tecrubelerimi paylasamiyorum muhtemelen yarin gelecek ozaman yinr yazacagim. Saygilar.
bende geçen yıl almıştım izmirde bornovadan ankara caddesine çıkmadan (tıp fakültesinin karşısında ki shell i geçtikten sonra) hemen sağda bir motorcu var motorax dı sanırım bir tabelası vardı hala duruyorsa ben ordan almıştım 20tl idi sanırım
haha çelik kapı alarmımıymış :D benim gönlümde hala bir motosiklet alarmı
gursus kardeşim sen motorun bagajına mı bırakıyorsun
Bence de motor alarmı olarak üretilmesi gereken bir ürün zira mıknatısı çelik kapıyı tutucak kadar kuvvetli değil
Öyle satılıyormuş aslında adam öyle dedi Ben geçen gün şu gps trackerlardan sipariş ettim alarmlı falan özelliği varmış. Şubat ortası gibi gelecek olması lazım onuda denicez bi. Bu alarmıda koyacak bir yer bulamadım bizim motorlarda bagaj yok bendede çanta yok napacaz bilmiyorum
şükrü bey motorunuz hayırlı olsun bu arada kazasız belasız kullanmanız dileğiyle bende İzmirdeyim bir gün buluşalım tanışalım selamlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
evet apachinin sele altını incelemiştim bagaj mayetinde plastik parça yok ama videodaki gibi içten kuyruk grenajının içine doğru koymayı denedin mi olmazsa şu plastik cırt kelepçelerle sele altında bir yere sabitle derim .
Arkadaslar alarm geldi saolsun gonderen arkadas toshiba pilimle bir poset findigida eksik etmemis, alarm super birsey mukemmel ses cikariyor kesinlikle caydirici cok asiri hassas degil oyle kedi yavasca tirmansa otmez ama bir anda ziplasa otmeye baslar, vallaha verdigim.paraya deydi mutlaka alin kesinlikle caydirici ozelligi cok iyi kumandasida cok iyi calisiyor. Herkese iyi gunler dilerim.
Arada sırada alarmı devreye sokmanı öneririm çevredekiler bir alarmı olduğunu bilsin,senin motorunun olduğunu tanısın.Ben evde yokken mesela gözüm hiç arkada kalmaz sebebi ise mahalleden arkadaşların ve komşuların hepsi alarmın sesini tanıyor ben olmasam bile en kötü ihtimal polisi arıyabilecek yada sopayla müdahale edecek birileri var )
aslında bu alet motosikletin avandalık kısmına yada evrak kısmına da konulabilir
Bugün bende bir tane sipariş verdim Trabzonlu abi den
Tamda aradığım şeydi, konuyu gördüğüm çok iyi oldu .
Çoooook teşekkür ederim
Bu gün deal extreme den sipariş verdm, 8.99 dolar. Bakalım ne zaman gelecek.
Umarım işinizi görür arkadaşlar Bu arada diğer aldığım güvenlik önlemleri için diğer konuya da göz atmanızda fayda var
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/126559-motor-guvenlik-onlemlerim.html
Bɑzı insɑnlɑr yɑğmuru hisseder, bɑzılɑrı ise sɑdece ıslɑnır.
Bende seneleeeer önce Dx ten almıştım,sadece motorda değil karavanda el bagajınızda yada çok önem verdiğiniz bir şeyi korumak içinde,hatta gizleyebildiğiniz her yerde (plajda eşyaların yanında ) kullanabilirsiniz.
Benimki biraz güdümlü ,30 snye kadar çalıp duruyor
2 sene önce ebay dan almıştım 2 tanesini 15 dolara falan... Geceleri şikayet üzerine kurmadım. Kafasına göre çalmalar yapıyor bazen 3.katta oturuyoruz tesadüfen uyandım evin otoparkından alarmın sesini duydum gece indim aşağı bi cacık yoktu daha sonra koyduğum yerde unuttum yolda giderken düşüp kırılmıştı
bende de var bu alet, sağda solda geçici park için işe yarıyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)