Pille Çalışan Uzaktan Kumandalı Motor Alarmı:) buyrun Videosu:)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yanlış video yüklediniz herhalde.
-
Böyle bir aleti nereden edinebiliriz? hassasiyet ayarı yapılır mı ? Kumanda menzili nedir?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Böyle bir aleti nereden edinebiliriz? hassasiyet ayarı yapılır mı ? Kumanda menzili nedir?
Sanal pazardan aldım,hassasiyet ayarı malesef yok.Kumanda da yaklaşık 15 metre menzili ev içinden.Eğer 2. ve 3. katlarda oturuyorsanız balkona çıkmanız gerekebilir
-
İyide fazla duyarlı değil mi titreşime? En ufak rüzgarda ötmeye başlar ne huzur bırakır ne rahat? Hoşgeldin bu arada
-
lickup adlı üyeden alıntı
İyide fazla duyarlı değil mi titreşime? En ufak rüzgarda ötmeye başlar ne huzur bırakır ne rahat? Hoşgeldin bu arada
Ben bunu disk kilidinde yaşadım rüzgarda hiç susmuyordu ama bu etkilemez rüzgar motoru nasıl sallasin
-
Hocam kedi falan çıkarsa motosiklete durmadan öter. Hassasiyet ayarı olsa iyi olabilirdi.
-
-
Link Rica edebilir miyiz? site kurallarına aykırı değil ise
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
25 Aralık 2013, 17:40
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
Link Rica edebilir miyiz? site kurallarına aykırı değil ise
Şöyle birşey.
http://urun.gittigidiyor.com/otomobi...alarm-76053424
http://www.sanalpazar.com/Motorsikle...ez__isp7963001
-
25 Aralık 2013, 17:51
-
25 Aralık 2013, 18:56
Aynını kullandım. Hevesinizi kırmak istemem ama ilk soğukta piller geberdi bi daha da çalışmadı.
-
25 Aralık 2013, 20:22
-
25 Aralık 2013, 21:24
scooboy adlı üyeden alıntı
Aynını kullandım. Hevesinizi kırmak istemem ama ilk soğukta piller geberdi bi daha da çalışmadı.
Pil bitince çalışmadımı tam anlamadım?
-
25 Aralık 2013, 21:40
SUKRU-35 adlı üyeden alıntı
Pil bitince çalışmadımı tam anlamadım?
Evet kardeş burda bi soğuk yaptı eksi derecelerde. Motorun yanına indim mıy mıy mıy ötüyor.
o zamana kadar süper bi aletti benim için. Eve çıkardım pili değiştim. Bi daha çalışmadı. :(
-
25 Aralık 2013, 22:12
scooboy adlı üyeden alıntı
Evet kardeş burda bi soğuk yaptı eksi derecelerde. Motorun yanına indim mıy mıy mıy ötüyor.
o zamana kadar süper bi aletti benim için. Eve çıkardım pili değiştim. Bi daha çalışmadı. :(
Doğrudur fakat İzmir'de pek eksi dereceler olmadığı için şimdilik bi sıkıntı çıkarmadı benimki.Bozulsa da gene bi tane daha alırım çünkü motorun çalınma olasılığı çok yüksek,arka bahçede.Grup halinde çete bozması kansızlar var kilidi kesip kaldırıp götürüyolar.Yanıbaşımda kurusıkıyla uyuyorum)
-
31 Aralık 2013, 15:28
İki saat önce teslim aldım. Paketten çıkınca dandik bir şey görüntüsü veriyor. Motora kurdum. Ses şiddeti iyi. Lüzumsuz devreye girmiyor. Pakette gelen pil dandik marka kaliteli bir pil ile değiştirmek şart. Aküden yememesi iyi. İzlenimlerimi yazarım. Fazla bir şey beklememek lazım.
-
31 Aralık 2013, 16:02
MrMaydec adlı üyeden alıntı
Ben bunu disk kilidinde yaşadım rüzgarda hiç susmuyordu ama bu etkilemez rüzgar motoru nasıl sallasin
Rüzgar motoru öyle bir sallar ki, bendeki 176 kiloluk bmw f650 yi tamamen yere yatırmıştı bir aksam rüzgarda.. Ertesi gün güvenlik kamerasından izletmişlerdi.. Yani oluyor öyle şiddetli rüzgarda..
-
31 Aralık 2013, 16:52
pil enerji seviyesi göstergesi var mı? pilin zayıfladığını ya da bittiğini nasıl anlayacaksınız? ayrıca piller soğukta zayıflar.
-
31 Aralık 2013, 18:04
http://www.aliexpress.com/item/Motorcycle-Motorbike-Scooter-Security-Alarm-9V-Remote/1074042023.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)