bu gün itibariyle benimde elime ulaştı aynı alarm ama öyle hafif dokunmada filan çalmıyo bendeki ama motoru ayağından kaldırmadan bağırmaya başlıyo. yani rüzgarda ötmez o yüzden iyi ama kediler gelincede bişi yapmaz
valla bu hırsızlar ıcın bence hıc bır çözüm değil gerçi o şerefsizlere çözümde yok... alarmlı disk kilidi daha iyi bir çözüm. aynı şekilde oda ötüyor çünkü ayrıca kilit sonucunda. birde açık alanda ise motor zincir. bence başka çözümü yok bunun. ama senın dedıgın gıbıde 6 kişi alıp kaldırıp gider... en temiz çözüm kasko oluyor ama sağolsunlar kasko fiyatıda motorun 1 / 4 gibi bi fiyatı olunca çoğu insan yaptırmıyor bütçeden dolayı.
evet hırsıza kilit dayanmaz malesef ama hiç yoktan önlem önlemdir. bi yere gittiğim zaman basit bi disk kilit var onu takıyorum ama kilidi koyucak yer olmadığı için motorda sadece evimin önünde kitliyebiliyorum. en azından her önüne gelen kurcalamasını önler. kaskoda sıkıntı ruhsat anahtar kapalı garaj filan hep sorun çıkarıyolar
Bu dediğim tipde alarmlara bakın arkadaşlar.. bu alarmlar bmw lerde orjinalden geliyor.. immolu alarm en azından hırsızın motoru çalmasını zorlaştırır uğraştırır bir yandanda öterken fazla uğraşmak istemez .. immolu alarmda motorun anahtarını isterseniz hırsıza verin çalıştıramaz düz kontak falan yapmaya çalışsa çalıştıramaz vurdurmaya kalksa çalıştıramaz baya bir yorulur.. ebay da vardı bu tip alarmlar .. bu tip alarmlara bir defa para verirsiniz belki fazla bir para verirsiniz ama her motorunuza takarsınız.. ayrıca sizi binlerce tl lik zarardan kurtarabilir.. o sadece 30 tl ye 50 tl ye cik cik öten motorların sesini kesmek usta hırsızın 10 saniyesini almaz..
zaten işin olayı orda. yani tabiki hırsıza kilit dayanmaz ama işi bilen biri akü bağlantısını bulur keser alarm bi işe yaramaz dediğiniz gini 10 saniye ama bunda kablo yok. benim tercih etmemdeki en büyük sebep bu. ama cihazı bulursa fırlatır atar hiç bi işe yaramaz
Ben aldıktan bir ay sonra çaldırdım, veya kaybettim çok üzgünüm :(
Bende sipariş verdim bugün, bakalım nasıl olacak.
Valla bende o videoya kanip aldim. Trabzonlu bir abiden aldim ve emin ol 5 tl etmez bence normalde, 30 tl verdim. Neyse cana gelmesin,tecrube
senin alarmi begenmedim hem pili olcak hem Akuyle baglantisi olcakki pil.hic bitmesin aki sarj etsin, birde hassasiyet ayari olmasi gerek hocam ya cok hassas bu, bu sekilde istedigim gibi urun bilen varmi
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba.Gördüğüm kadarıyla bir çok insan bu alarmdan faydalanıyor bir allah razı olsun demesi bile yeter Yalnız ufak bir husus canımı sıktı videoya aldanıp aldım diyen arkadaş; ben o videoyu kar amacı gütmeden hazırladım ve şuradan alın başka yerden almayın demedim.Bir çok kişi ebaydan yurt dışı sitelerden almış bu size kalmış ben sadece böyle bir ürün var ve hiç yoktan iyidir diye size tanıtmaya çalıştım. Bir diğer husus; elektronik şans işi ilk aldığım alarm uzun zaman dayandı 2. aldığım alarm hemen bozuldu ona göre çok sağlam bir mal değil yani sonuçta 20-30 liralık.
5 bin lira eder mi mi kullanılmış cb125e
alarm gayet iyi ben kullanıyorum. bendeki alet baya hassas en ufak darbede ötmeye başlıyor. 5 TL'lik pil ile 15 gün kadar dayanıyor bu biraz sıkıcı.
Alarmlı disk kilidi taksaydın ya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)