Yurtdışından Alışverişin İncelikleri
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Evet imla hatalarim yer yer yanlış harf basmalarim olmuş ama o kadarda olsun yani
-
Mūthiş. Eline saglık. Teşekkür ederim.
-
Rica ederim forumdaşlarimizin işine yarayacaksa ne ala..
En azindan ekipmana ayirdiklari bütçe ile çok daha kaliteli ürünler alip kendilerini daha iyi koruyabilmelerini saglayabiliriz bu sayede
-
kardeşim on numara bir başlık açmışsin emeğine sağlık. Genelde hangi ülkelerden alışveriş yapıyorsun? Bende motosiklete malzeme alacağım ama aşırı pahalı parçaları
-
Tesekkurler Aliexpress.com uzerinden yapiyorum genelde alışverişlerimi uzakdogu ekseriyette çin ve japon saticilar bulunuyor. Çin deyince akliniza çakma ürünler gelmesin cidden cok kaliteli ürünleri var..
-
Öne çıksın da okuyan faydalansın.
-
Teşekkürler ihtiyacı olanlar için faydalı bir paylaşımda bulunmuşsunuz
-
Tesekkurler umarim faydalanan birileri olur
-
26 Aralık 2013, 17:58
benim almanyada akrabalar var onlara soylesem onlar benim motosiklet parçalarıni alsa bana kargo ile hediye olarak gönderse sorun olur mu gümrükte filan arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mi?
-
26 Aralık 2013, 20:02
Emin degilim ama sanki toplu halde degilde parça parca gondertmeye kalkarsan sikinti cikmaz gibi hic oyle bi tecrubem olmadi
-
26 Aralık 2013, 21:03
Bende bu siteden ayri ayri beş kez moto eldiveni aldim bir kere urun gelmedi gerisi bir ayda geldi silinti yok Türkiye ile yari fiyatına aldim hayirli isler
-
26 Aralık 2013, 23:26
Ben tulum almak istiyorum tek parça veya iki parça. Aliexpress'de hiç tulum yok. Ebay'da bu anlattıkların için geçerlidir değil mi ? Bir sıkıntı çıkmaz herhalde
-
27 Aralık 2013, 00:00
zakirhasan adlı üyeden alıntı
Ben tulum almak istiyorum tek parça veya iki parça. Aliexpress'de hiç tulum yok. Ebay'da bu anlattıkların için geçerlidir değil mi ? Bir sıkıntı çıkmaz herhalde
Ebayden 04.12.2013 tarihinde goggle için lens aldım hala haber yok. Aldığım ürün 30$, kargo takip numarası istediğimde 15$'da onun için ödemediğimi söyledi adam
-
27 Aralık 2013, 00:17
yazınız çok bilgilendirici teşekkürler. ayrıca alınabilicek motosiklet ile ilgili ürünleri paylaşmak için bir sayfa da açabilir misiniz?
-
27 Aralık 2013, 00:22
ürün gümrükte takıldı diyelim ne yapıyorum gümrüğe ödeme filan mi yapmak gerekiyor. Daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım ama fiyatlar cidden iyi. Gelen ürünlerin kalitesi nasıl olur denemek lazım
-
27 Aralık 2013, 00:37
[/COLOR]
zakirhasan adlı üyeden alıntı
Ben aliexpress de onlarca tulum gordum katagorilendirme biraz kullanissiz bulmak zor olabiliyor
---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:33 ----------
cemolos adlı üyeden alıntı
yazınız çok bilgilendirici teşekkürler. ayrıca alınabilicek motosiklet ile ilgili ürünleri paylaşmak için bir sayfa da açabilir misiniz?
Alinabilecek urunler kisiden kisiye degisiyor bu yuzden tek baslik altinda toplamak epey zor olur
---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:35 ----------
emre xt125 adlı üyeden alıntı
ürün gümrükte takıldı diyelim ne yapıyorum gümrüğe ödeme filan mi yapmak gerekiyor. Daha önce hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım ama fiyatlar cidden iyi. Gelen ürünlerin kalitesi nasıl olur denemek lazım
Konunun Gümrük Isleri basliginda aciklamistim durumu. Ben alisverislerimi ordan yapiyorum ve simdiye kadar odedigim paraya degmeyecek kalitede bir urun gelmedi.
-
27 Aralık 2013, 01:03
75 euro bizim gümrük sınırımız sanırım.
http://www.ebay.de/itm/...Name=ADME:X:RTQ:DE:1123
bu kaskı satıcıyla konuşup 74 euro'ya alabiliyorum.
Sorum ise 30 euro da kargosu var oda 74 e eklenir mi 74 euroya bunu alırsam vergi ödermiyim ??? Ödersem de girer değil mi türkiyeye ?
-
27 Aralık 2013, 01:14
Tesekkurler. .
Cok iyi olmus boyle bir konu actiginiz,bende gecen dx'ten ivir-zivir bir iki sey aldim denemek icin umarim elime gecer
-
27 Aralık 2013, 09:30
onuRRtas adlı üyeden alıntı
75 euro bizim gümrük sınırımız sanırım.
http://www.ebay.de/itm/...Name=ADME:X:RTQ:DE:1123
bu kaskı satıcıyla konuşup 74 euro'ya alabiliyorum.
Sorum ise 30 euro da kargosu var oda 74 e eklenir mi 74 euroya bunu alırsam vergi ödermiyim ??? Ödersem de girer değil mi türkiyeye ?
Baska bir saticidan yada baska bir siteden free shipping olanini arastirsaniz daha karli cikacaksinizdir.
Urun fatura bedeli onemli olan kargoya odediginizide urun faturasina eklemeyecekse sorun cikmaz sanirim. Ama malum Türkiye de yaşıyoruz memur amcalar gumruge sokacagiz derse sokar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)