her yaşta motor sevgisi :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
senin çocuğun mu allah bağışlasın motor güzel bir olay keşke benim babamda böyle motor delisi olsa benimki ayda yılda iner 1 - 2 km sürer işte o kadar
-
tanıdıgım en genç motor şöförü...
bence cok guzel bir ikili olmuslar
bu arada bebegi arkadan tutan arkadası gırmek mumkun degil ya cok ii bir iş cıkarmışsınız
-
kuzenimin çocuğunu motorcu yapacağım arkadaşlar. demişim yukarıyı okursan iyi olur arkadaşım. kuzenimin çocuğu. sağol
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Yirim onu yirim, ufaklık tam sevilecek yaşta maşallah. Allah analı babalı büyütsün Ver damardan motor sevgisini geleceğin motorcusuna.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
nerde onun korumaları niye kaskı çıkarmış çoook tatlı yaf
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
hehe çok tatlı bişey
-
ylmzzz adlı üyeden alıntı
kuzenimin çocuğunu motorcu yapacağım arkadaşlar. demişim yukarıyı okursan iyi olur arkadaşım.
kuzenimin çocuğu. sağol
bende ilk başta çocuktan gözümü alamadım ikinci kez okuyunca kuzen çocuğu oldugunu farkettim.. cokta dikkatsizlik değil, bebek cok dikkat cekici
-
JR511 adlı üyeden alıntı
bende ilk başta çocuktan gözümü alamadım ikinci kez okuyunca kuzen çocuğu oldugunu farkettim.. cokta dikkatsizlik değil, bebek cok dikkat cekici
Allah nazardan saklasın. gerçekten çok tatlı.
-
Öyle motorcu olunmaz!!!
Böyle motorcu olunur.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
bunlar yürüyor mert. bizim ufaklık yerlerde sürünüyor daha
-
-
ylmzzz adlı üyeden alıntı
bunlar yürüyor mert. bizim ufaklık yerlerde sürünüyor daha
Sizinkide bi ilk olsun o zaman, Yürümeden motora binmeyi öğrendi dersiniz sonra.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
danger0 adlı üyeden alıntı
Sizinkide bi ilk olsun o zaman, Yürümeden motora binmeyi öğrendi dersiniz sonra.
yürümeden takla atan ilk çocuk zaten. ilklere imza atıyor ama değişik dallarda
-
çok tatlı bi bebiş yaa
benımde cocugum arızalı olcak kesin
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
-
Eeee şanslı çocuk Birisi ona öğretiyo motorun ne olduğunu
-
Şimdiden bir küçük motor alın ya kullansın ufaklık siz tutun dirksiyonu verin eline
-
bendede var arkadaşlar birtane terminatör akülü motorla başladı bakalım şimdilik ilerde ne olur bilmem ama kanda var tabiiii
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler