Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Motosiklet kullanmaya yeni yeni başlıyorum yardım

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR 250R
    17 yaşını dolduran her vatandaşa a2 ehliyet veriliyor yani lise 3 lise 4 hatta lise 2 hatta ilöğretim terk adam bile motosiklet kullanabilir TC de git kendine başka eğlence bul

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    _SpartacuS_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok Gibi Ama Çok Gibi
    Alıntı Sipsi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    17 yaşını dolduran her vatandaşa a2 ehliyet veriliyor yani lise 3 lise 4 hatta lise 2 hatta ilöğretim terk adam bile motosiklet kullanabilir TC de git kendine başka eğlence bul
    Sen mevzuyu çok yanlış anlamışsın, Mevzu ehliyet alıp almaması değil. Sen Sakin ol, böyle şeyleri de takma kafana...

Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı _SpartacuS_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen mevzuyu çok yanlış anlamışsın, Mevzu ehliyet alıp almaması değil. Sen Sakin ol, böyle şeyleri de takma kafana...
    Mevzu o liseli capsleri yani ? Yaşın kaç senin ya yardımcı olacaksan birilerine gel buraya çoluk çocuk gibi takılma

Smyrna35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    O kadar yanlış bilgilenmissinki arkadaşım yani gülsem mi yoksa senin için üzülsem mi karar veremedim...Arkadaşlar ölmeni istemediği için en fazla 250cc ile basla diyorlar ama sen cbr250 ile cbr600rr seriligi dışında tamamen aynı diyorsun...Biraz mantik lütfen...Cbr600rr'ın 0-200 değeri cbr250r'ın 0-100 değerinden daha da düşük bunu biliyormuydun?

---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:01 ----------

Alıntı Sipsi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mevzu o liseli capsleri yani ? Yaşın kaç senin ya yardımcı olacaksan birilerine gel buraya çoluk çocuk gibi takılma
    Abicim ben de lise 3'e gidiyorum ama bunları üstüme alınmıyorum, orda ki mesele liseye gitmek öğrenci olmak değil. .Ben de ilk defa motosiklet kullanicam 600cc yeter mi? diye konu acsaydim ben de "liseli" olurdum.Diğer arkadaş espri olarak kullanmış onu

Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı Smyrna35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O kadar yanlış bilgilenmissinki arkadaşım yani gülsem mi yoksa senin için üzülsem mi karar veremedim...Arkadaşlar ölmeni istemediği için en fazla 250cc ile basla diyorlar ama sen cbr250 ile cbr600rr seriligi dışında tamamen aynı diyorsun...Biraz mantik lütfen...Cbr600rr'ın 0-200 değeri cbr250r'ın 0-100 değerinden daha da düşük bunu biliyormuydun?

---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:01 ----------

Abicim ben de lise 3'e gidiyorum ama bunları üstüme alınmıyorum, orda ki mesele liseye gitmek öğrenci olmak değil. .Ben de ilk defa motosiklet kullanicam 600cc yeter mi? diye konu acsaydim ben de "liseli" olurdum.Diğer arkadaş espri olarak kullanmış onu
    Ona sinirlendim zaten adam yardım istiyor dalgaya alıyor. Insanlar kararını değiştiriyor tamam diyor almicam 600 250 için yardım istiyor hala liseli . Liseli olunca alınıyor insan :D

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    abbboooooovv durum fena. İlk önce söyliyim sadece konuyu açan arkadaşın mesajını okudum ve geri kalan mesajları okumasam da tahmin edebiliyorum. Kardeşim tercih senin sürerim diyorsan bişey diyemeyiz ama sürmezsin. yani sürersinde sonu iyi bitmez. biz sana küçük cc le başla diyceğiz çünkü biz her motorcunun dede olduğunda torununa motor sevgisini aşılamasını istiyoruz. Keyif senin ama motorsiklet sürmek araba sürmekten 40 kat zevkli 40 katda zordur. Detayı çoktur ve en ufak bir hatayı canınla ödersin. İnşallah bir gün alırsın 600 lük cbr ını ama inş o bir sene içinde olmaz

Alıntı Ahmet Abi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor gücünü Chip Tuning ile 20beygir civarına düşürdükten sonra 1300cc ile de başlanmasında sakınca yok.
    Konuyu hortlatmak istemem ama: Sayın "Ahmet Abi"

0 tecrübesi olan adam 200 küsür kilo motor ile ve gidon turu daracık olan motor ile başlamasında sakınca yok mu?

Hala yok diyorsan suscam.

Ahmet Abi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Subaru Xv
    Alıntı babaAkar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyu hortlatmak istemem ama: Sayın "Ahmet Abi"

0 tecrübesi olan adam 200 küsür kilo motor ile ve gidon turu daracık olan motor ile başlamasında sakınca yok mu?

Hala yok diyorsan suscam.
    Bmw-Honda gibi yerlerden eğitim alındığı taktirde sorun olmaz.
    Güç düşürüldüğü taktirde sürüş dinamiği 26hp/170kg olan cbr250'den çok farklı olmayacaktır.
    Yeni başlayan biri için cbr250 ile artçılı sürüş ne kadar tehlikeliyse gücü düşürülmüş ortalama 200kg motorda o kadar tehlikelidir.
    500px.com/importantphotogalleryblogspot

Slm arkadaslar bu ayin 15 i itibariyle araniza katilmis bulunuyorum 2014 model cbr 125 r aldim alirken servis 5 6 bin deviri 1000 km boyunce gecme dedi ama ben bazen gecyom arklar basmazsan olu alisir diorlar tamam tecrubeli arklar sizce nasil kullanmalaiyim ha bide 6 ncı viteste 9 bin deviri gecmiyo

ahtand123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS TİTANİC 150-BAJAJ PULSAR RS 200
    arkadaşım bence önce sınırlarını belirle ondan sonra hareket et ben bu işin altından kalkabilirmiyim kalkamazmıyım anlık hareketine bakar herşey ne olduğunu anlamazsın ama inşh istediğin gibi olur herşey..

copycat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2023 CF 650MT- 2023 Peugeot Django
    ezberlediğin dua sayısını arttır. ben kaskın içinde sürekli okuyorum ses de güzel eko yapıyor tavsiye ederim.

ccc67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbr 125 (2014 kirmizi) /Artik Cbr 250 (2016 siyah)
    Alıntı emo132 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar 5 ay sonra motosiklet ehliyetimi alıcam yani 17 me basıcam ama ehliyetimi alır almaz küçüklüğümden beri hayalim olan honda cbr600rr almayı düşünüyorum fakat çevremdeki motorcular bana düşük cc bir motorsikletle başlamamı söylüyo ben zaten önceden honda cbr125r ve cbf150 kullanmıştım siz ne dersiniz? bide bizim bi abimizin ducati bir motosikleti var 748cc lik ben onu biraz kullanırsam 600 lüğe alış cağ düşünüyorum fakat onu zaptedememekten korkuyorum. Yani trafiğe kapalı düz bir yolda motoru sürcem sahibi bana ana caddede bile istersen al sür dedi ama trafiğe kapalı alanda sürmek istedim sizce yavaş yavaş sürersem bir sorun olurmu motosiklet kullanmanın püf noktalarını tam olarak bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Konu yanlış yerdeyse taşınabilir.
    600luk neyine lan senin! 2 3 gün önce ben Cbr 125aldim 17yasindayim sen oyuncak mi sanıyorsun bunu aaa bak 600luk.hatta affetmez kardeşim yapma.Al 125 250kullan.125bile agir emin ol.İlk gün düştüm ben motoru zor direttim ki 600luk kaç kilo.az düşün.ayrıca senin gibi düşünenler yüzünden bu aletin adi şeytan icadi.

lifespeed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha r25 2017-honda activa S 2017
    Sana bir örnek. Bir arkadaşım motosiklete direk suzuki gsr 600 alarak başladı. Bir düşüp kolunu kırıyor, düzelince yine bir tarafını kırıyor. motoru da haşat etti. Hemen direk ölmeme ihtimalin de var ama çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar 3. de rekor kırar..

bişey olmaz ya en fazla ölürsün kardeşim ne olucak başka

Bu konu halen devammı ediyor ya arkadaşlar bakın ben zaten vazgeçmiştim 600 lükden bazen bir müsibet bin nasihattan iyidir kendim bindim 600 lüğe gördüm aslında abartılacak pek tarafı yok trafiğe kapalı büyük bir alanda amcamın 600rr ı ile 20 km hızla dolandım ve hiç düşmedim ne gazı açtım ne ani hareket yaptım ve ayağım frende elim debriyajda heran basmaya hazır bekledi ama buna rağmen bişey olmadı döndüm geldimde ve gözlemlediğim şey: alet harika ama çok ağır ve ben gaza dokunmama rağmen serilik gösteriyo yani böyle birşeyle trafikde hayatta kalamıycağmı anladım ve tamamen vazgeçtim. Ve amcamın,çevremdeki motorcuların katkılarıyla hevesim ninja 250r a daha çok yöneldi şuanda bana istediğim motoru alma seçeneği verseler ninjayı alırım herkese çok teşekkürler.

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)