Hesap fake. Yada profil sahibi bu yasta cok sabirli.
Hesap fake. Yada profil sahibi bu yasta cok sabirli.
kardeşim kusura bakma ama
sen motor kullanmayı değil şekil görünmeyi istiyorsun ben bunu anladım ilk motor alıcam diyorsun 600 lük olur mu yok ninja olur mu şekil görünmeyi bırak bence. motosiklet sürmenin zevkine bak. sana bir kardeş tavsiyesi kimse senin burda ölmeni istemez. bence bu insanların tecrübelerini ve uyarılarını dikkate al.
sağlıcakla.
Görüntü için alıyosan hiçbirşey alma. Millet gülermiş cevaba bak.
Benim çevrem o kadar üst düzey demekki de ybr'ye kimse bişey demiyo, bi yeriyle gülmüyo.. 1.83, 98 kilo olarak, altımda sinek gibi kaldığını düşünürken.. Şöyle gençlerin önünü açın, 600 mü istiyo, al kardeşim süper olur diyin. engellemeyin, durdurmayın.
rica ediyorum..
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Ducatili beye de helal olsun al kullan demiş, adam rahat...
Beyler 600 lük almayı sadece düşünüyordum ve vazgeçtim tamam lütfen daha 600 lükten bahsetmeyin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
Şu anda yargısız infaz yapıyosun. Millet güler ama neden diye düşünmüyorsun. Benim arkadaşlarımın çoğunda motor var zaten bizim mahalle öyle biryerki modifiyeli arabalar ve motosikletlerle dolu. Ve arkadaşlarımın bazıları ay farkıyla benden büyük oldukları için ehliyetlerini ve motorlarını aldılar. Ve arkadaşlarımda 250cc den altı motor yok. Arkadaşlarımdaki en kötü motor megelli 250r. Benim çevremin nasıl biryer olduğunu bilmeden konuşuyosun, herkez alaycı. Bi düşünsene 4 kişiyiz hepimizde ehliyet var birinin altında kawasaki ninja 250r birinin altında honda cbr250r birinin altında hyosung gtr250 ve benim altımda beygiri düşürülmüş honda cbf150. Sen ne düşünürsün? Hepsinin altında süpersport 250 lik makineler var benim altımda cbf150. Hadi görünümü geçtim hepsi bascak uçcaklar benim motosikletim anca hızlancak ve beni geride bırakcaklar.
Tamam kardeşim.Sen daha fazla uzatma adamların sana demek istediği şey şu;
İlle şekil görünmek istiyorsan ister cbr 600rr istersen kawasaki ninja al ama beygirini chip tuningle 20 beygire düşür diyorlar.Alıştıkça/Öğrendikçe daha fazla yükselttirirsin
Kardeşim sen dinleme bunları, bunların hepsi fakir oldugundan 125-150cc diye ısrar ediyolar. Biz ondan aldık kimse yüksek cc almasın istiyolar, içleri fesat bunların. Ben ybr125 sahibi olarak sana diyorum ki 600ün altına düşme. 250 falan hikaye, senin yaşına tecrübene gidecek makina 600ccden aşagısı değil. saçmalıyosun diyen yalan söyler. bu sene 600le başlarsın, sonra 1000-1300e sırayla atlarsın. ducatiyi boşver, cacık o motorlar bi nane olmaz. 600rr değil de gsxr 600 tavsiye ederim.
Adam al sür dediyse belki şaka anlamındada söylemiş olabilir tam bilmiyorum zaten ben yok abi saol ben bunu trafikte zaptedemem ben şoförlüğüme o kadar güvenmiyorum dedim. Ama onun motorunu sürmeyi çok istiyorum. Fakat trafikte değil. Trafiğe kapalı bi büyük yol var bizim burda baya geniş biryer orda müsait olduğu bir zamanda orda sürmek istedim gittim söyledim olur dedi. Sence orda yavaşça gayet sakin ve normal bir şekilde sürsem bi sorun olurmu. Sürmek istememin nedeni maksat heves.
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
forum iyice çoluk çocuk doldu artık cevap vermeyin böyle konulara dostlarım...
Kardeşim ben konuyu açarken dedimki bana yardım edin 600 lüğü çok istiyorum sizce böyle bir motorlamı başlasam yoksa düşük cc lemi başlasam diyorum. Adamın bana verdiği cevap: Sen ölümeyi çok istiyon galiba. Ben sanki adama ben 600 lük alcam diyorum lan tavsiye istiyorum milletin verdiği cevaba bak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
Ben bir çocuk değil bir gencim. Sen ananın karnından 30 yaşında doğdun herhalde. Burda bilgili motorculardan fikir almaya geldim çok isteseydim kimseye sormadan direk 600 lük alırdım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------
Kardeşim sağol ama ben kararımı verdim 1 kişi değil herkez aynı şeyi söylüyor 600 lük beni aşar gaza köklerim altımdan kayıp gider. Aslında sürerim kapalı bi yolda sürülmüycek bişey değil ama trafikte süremem. Adam gelmiş bana kontra tekniğini biliyonmu diyo zaten kontra tekniği bitek süpersportlarda işe yarayan bi teknik. Ben ehliyetimi alcağım zaman zaten baya eğitim görcem ve şuanda bile o ducatisi olan abi bana 250 lik motorla eğitim veriyo.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
Zaten püf noktalarını öğrenmek için açtım bu başlığı eğer senin dediğin gibi püf noktalarını bilmeden 600 lük alcak olsaydım kimseye sormadan alırdım. Motosiklet kullanmayı biliyorum zaten sadece trafikte pek kullanmadım o yönden püf noktalarından bahsettim.
Honda veya Bmw eğitimlerine katıl daha sonra alacağın motor 70hp üstü ise gücünü düşür kullan. Gerekli şartlar sağlandıktan ve motor gücüne gerekli müdahale yapıldıktan sonra kaç cc ile başlandığının önemi yok.
500px.com/importantphotogalleryblogspot
Ben anladımki bu forumdan hiç verim alamıycam. Bana akıl verenlerin hepsinin motoru 125 lik acaba o akıl verenler hiç 600 lük kullandılardamı bu kadar eminler. Herneyse sözüm herkeze değil ve genede herkeze teşşekür ederim bugün 600f olan birine sordum aynı konuyu bana dediği aynen şu: Motoru sürmeyi biliyosan zaten o kadar zorlanmazsın ehliyetini alınca sana püf noktalarını zaten öğretirler ve ilk başta 600 lük motor alırsan acele etme yavaş yavaş 1 ay sürmeyi dene hız yapma motora alıştıktan sonra sür. Yani 1 hafta başta altında 125 lik motor varmış gibi hız yap. Sonra 250 lik varmış gibi hızını attır. Sonra 600 lük gibi sür. Bunların dışında bi karşılaştırma yapim dedim. Şimdi honda cbr250r 2013 model ile honda cbr600rr a bakalım. Kalıpları kaportası hemen hemen aynı ikiside süpersport. Ağırlıkları hemen hemen aynı buda virajda ve dengede 2 motordada aynı şey olucak demektir. 3. sü ve aralarında tek fark olan serilik farkı. Yani cbr250, 100 km hıza 15 saniyede çıkıyosa cbr600 5 saniyede çıkar. Tek fark bu ve yavaş kullandığın sürece 600 lükle 250 lik arasında temel ve görünür olarak çok az fark olur. Ben bu kanaatteyim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
Bunu hatırlattığın iyi oldu abim. Honda nın eğitim parkuru var. Ehliyetimi alır almaz oraya gitcem 2 seans yaklaşık 400 lira kadar bişey bundan sonra yinede 250 lik alcam. 2-3 ay kullanırm sonra satar 600 lük alırım böyle daha mantıklı olur dimi?
arkadaşım öyle birşey yok cbr 250r 120 kiloysa cbr 600rr en az 200 kilo, cbr 250r 25 hp ise cbr 600rr 80-90 ki bu ciddi bir fark demek + racingle başlamak zaten önerilmez gidon açısı az olduğundan dolayı ufacık gaz tepkimesinde duvara yapışıp spatula'yla kazınma şansın var bunu bir düşün tekrar karar ver.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)