yuki yk250spitzer almayı düşünüyorum fiyat 7500tl fikrinizi almak istiyorum önerebileceğiniz kaliteli makineler varsa tekliflere açığım
yuki yk250spitzer almayı düşünüyorum fiyat 7500tl fikrinizi almak istiyorum önerebileceğiniz kaliteli makineler varsa tekliflere açığım
2. el cbr250 gt250r ninja250 tavsiye ederim.
500px.com/importantphotogalleryblogspot
alanlar hep pişman,
gerek yedek parça sıkıntısı gerek mekanik kalitesizlik sebebi ile kesinlikle tavsiye etmiyorum,
2.el
cbr 250R,
cbf 250,
cbx 250,
gt 250R,
vs muadillerini düşünmeni oneririm,
Sıfır almayı düşünüyorum max 8000 tl vericem ne önerirsin
Race tarzı olacak
8 liraya temiz Cbr 250 , Gt 250 r Ninja 250 acele etmessen bulabilirsin Yukiye Çakiye o paralar verilmez 150 cc üzerine çine yönelmemek lazım
Benim fazla hız hevesim yok motoru zorlamayacam şekil fiyat olarak önemli
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-nebiogullarindan-0-km-2013-yzf-r125-94195957/detay
Sende var galiba makina
Hız istemiyorum şekil istiyorum diyorsan git o motorun orjinali olan yzf r125 al
Yukiyi sürme fırsatım olmadıda mağazada gördüğüm kadarıyla ben plastik oyuncağım abi diye bağırıyordu.Birde renk kodlari iğrenç geldi bana .8000 tl param olsa her ortamda sizi tatmin edecek honda cbr 250 den yana kullanırdım.Her hobide olduğu gibi bu hobidede bilinmedik ne idüğü birşey alırsanız insanlar size daha aşağı sıfatla bakıyor.
Bunu heryerde görürsünüz silah,balık,motosiklet,araba vs neden bu sektorde kabul edilen bir mal almak varken gidip de yuki alacaksınki.
sen bır motora sanıyorum ilk motorun olarak bindin,
ben o motora 3 farklı kişinin 3 farklı motoruna bindim,
vuruntulu çalışması,
250 cc hissi zevki vermemesi,
sen sordunmu YUKİ'ye farı varmı diye ?
ben sordum,
sana ana depo adresını ve istersen yedek parça sorumlusunun ismini ve numarasınıda verebilirim,
MASKO MOBİLYACILAR CARSISI 4.KAPI CIKIŞININ ORADA,
hiç cbr 250 veya GT250R ile yan yana gelip sürüş (yarış değil) yaptınmı ?
o sırada anlardın ne demek istediğimi,
Dostum motoru kullanıyorsun dıye kötüleyecek değilim,
ama sende ÇOOKTA KALİTELİ MOTORA BİNİYORUM sanma,
evet sağlam motorlarıda var ama o değil...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
1.Türkçe'yi düzgün kullan biraz , yazdıklarınızı 6 kez okudum .
2.İlk motorum değil ve birçok motorada bindim.
3.Vurultu nedir anlamadım uğultuysa bu alakası yok , hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım duymadım da.
4.250 cc hissinden beklentin nedir senin 170 yapmak istiyorsan doğru vermemeye bilir.
5.Eğer sen kalkıp bu motor ile cbr , hyo kıyaslıyorsan amuda kalk beyne kan gitsin .
6.Motorun çokta kalite olduğunu kimse söylemez çin malı , bu paraya bu mal.Bakımını yapıp düzgün kullanırsan sorun olmaz.Ben çinli motor ile 5 senede 35.000 km yol yaptım.
Sitede motorun konusu var orda her bilgiyi yazdık çizdik.
Artıları
Tabiki görüntü
Mercek far , led sinyal , led stop
Tüm 250'ccler içerisinde orjinal egzozda en iyi ses.
Mükemmel derecede az yakması , 100 km 3-3,5 litre
Kronik bir sorunu yok
Gösterge paneli çok iyi ve donanımlı
Sürüşü rahat
Eksileri
Motor güçsüz
Son hız düşük
Grenajları kalitesi iyi değil
Fabrika lastikleri berbat
Yedek parça servis berbat
Orta amortisör gıcırdaması var.
Bu motorun sıfırına o para verilmez , tipine aldanıp alıp 1000 km dolmadan satan çok kişi var.
Motordan beklentilerinizi bilin ona göre değerlendirip 2.el alabilirsiniz.
Son hızı önemli değil , bakımlarını düzgün yapar aksatmam.Özenli kullanır yormam , cbr ile kapışmam derseniz zevkinizi tatmin edecek bir motor alabilirsiniz.
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
güzel kardeşim zAtEN sIKIntılarını kENDİn yAZMIŞSIN,
Yani Benim aNLAtmak iSTEDİKLERİMİ Kendin Açıklamışsın,
Eksileri
Motor güçsüz
Son hız düşük
Grenajları kalitesi iyi değil
Fabrika lastikleri berbat
Yedek parça servis berbat
Orta amortisör gıcırdaması var.
Ben en baŞINDAn buNlaRı sÖYLEDİM zTEN AmA AnlayamaDIN Sanıyorum,,,
Sen 5 yılda 35 bin yapmışsın,
ben yılda 50 km yol yaptım kuryelik yaparken,
emin ol senden kat kat daha fazla bilgim ve tecrübem var,
Güle Güle kULLAN,
Bu arada serviste sana BU PARÇA YOK dedikleri zaman bilgi verirsen en azından ellerindeki parçayı alabiliriz belki...
Sağlık olsun,,,
yuki nedir ya... başka motor mu kalmadı piyasada.
Ramazan, burada da buldum seni Ramazan kardeşim haklı. Yuki Kuki... Bu işler nedir abi? Bu fiyata 250 değil o zaman adam akıllı bir CBR 125 alabilirsin. Hadi o da olmadı Yamaha'nın orjinalini al 250 yuki kuki alacağına. Hiç olmassa orjinali...
Bu arada lütfen yanlış anlama. Amacımız seni rencide eder şekilde yorumlamak değil... Dostca... Bak bu kadar arkadaş birşeyler yazıyor ve çoğu gördüğün gibi deneyimli insanlar. Ben derim ki bu arkadaşların dediklerine biraz kulak kabart. Hiç birimiz bu firmalardan beş beş peşin para falan almıyoruz. Yaşadıklarımızla bilgi vermeye çalışıyoruz. Kimimizin egosu da yüksek olabilir "Olur mu? O ne aaabiii gibi!" gibi sözler de sarfetsek kötülüğün için birşey yazacak rahatsız adamlar değiliz hiçbirimiz
Rhn37 arkadaşım, yalın arkadaşımız yazmış doğruları, sanırım racing tarzı düşünüyorsun 8000tl gibi bir bütçen var yazık olur, örneğin cbr250 aldın 2dk sonra satıyorum de aldığın paraya satarsın peki yuki?? Müşteri bulamazsın bulsanda kırk tane bahane bulur sana, arkadaşların önerdiği motorlardan alacağın keyfi lezzeti yuki de bulamazsın, Birde şu sözümü unutma bir malı satarken değil alırken kazanırsın
Yukiden dikiş makinesi alınır, motor için yanlış adres.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)