alıp heves edip kullananlara bi lafım yok kazasız belasız kullanmayı nasib etsin Allah. ama ben bu motoru görünce 4 çizgili adidas süperstar gibi gelio bana
alıp heves edip kullananlara bi lafım yok kazasız belasız kullanmayı nasib etsin Allah. ama ben bu motoru görünce 4 çizgili adidas süperstar gibi gelio bana
bu arada hava soğutmalı motorlar şişer diye bir algı var heralde, 1800 cc harleyler ne yapsın o zaman...
limitlerinde uzun süre kullanmadığınız sürece hiç bir 4 zamanlının şişiceğini zannetmiyorum ben...
tamam arkadaşlar siz haklısınız.ben bu konuya yazdıkça yazasım geliyor..Hem ucuz hem hızlı kaçar,gözler üstünüzde işte karşınızda Yuki çan çin con splitzer!
sanane kardeşim ? sanane ? ister yukiye binerim ister pukiye. yorumunu yap geç tartışma ortamı yaratma. Sen tartışmak istediğin için yazdıkça yazasın geliyor buna halk arasında kaşınmak ve yerinde duramamak deniyor. Vesselam sonu hayırlara vesile olmaz terbiyesizleşmenin alemi yok.
sen önce terbiyeni adabını takın öyle gel karşıma.Çocuk yok senin karşında.bana istediğin kadar hakaret et burada amacım motosiklet tutkusuyla yeni tanışmış ss seven cebinde azda olsa parası olan arkadaşların bu tarz çan çin çon markalarda kandırılmasını önlemek.Bu motoru alan çogu kişide senetle almış sanırım.7 bin lira buna veren adamda mantık aramam ve ayrıca 7 bin lira buna veren adam zaten motosikletten anlamayan,yanlışlarını yüzüen vuruncada senin gibi düzeysizce tepki veren insanlar.O yüzden fazla söze gerek zaten yok ;)
7 bin liraya 125cc motora bineceğime çin malı 250ccye binerim kardeşim sanane. Bu motordan anlaşılan senin bir yaran varki bu kadar yarana bastık.. Sen bu motora kıçını koyup bindinmide bu kadar yorum yapıyorsun biladerim ? ben 4 aydır bu motoru sürüyorum deneyimlerime dayanarak konuşuyorum. Sen neyin kafasıyla konuşuyosun ? internette resimlerine bakıp yorumlara videolara bakıp sonra gidip moto markettende şöyle bi yanından bakıp ( belkide ....) gelip burada BOŞ BOŞ konuşuyosun. Benim motoruma Honda kullanan arkadaşımda bindi yamaha kullanan arkadaşımda hepsinin yorumu aynı , fiyatına göre mükemmel kalite , ses , titreşim , ivmelenme... Onun için boş boş konuşma böyle internette gördüklerinle gelipte karşımda bana nutuk okuma. Senin o gördüğün motora ben her gün biniyorum olan şeyi söylüyorum gördüğümü değil !
Konuya soruyu soran arkadaşım.. Bu motor Dünya genelinde fiyatına göre baya tutulmuş bir motordur. Eksilerini zaten yazmış bi önceki sayfada kullanan Mustafa arkadaşımız.. Şu sayfalardan ve videodanda biraz daha inceleyebilirsin rusya piyasasındada Blaze olarak girmiş.
http://www.youtube.com/watch?v=oOVLcNlZ3Ks
http://patron-moto.ru/catalog/models/motorcycles200/Blaze_250.html
Arkadaşlar yorumlarinizi okudum da çok gergin ortam, bu gün fuarda motoru inceledim motor bildiğin yzf r125 ama emitasyon, şimdi buna bu parayı verip alan arkadaş bunun farkındadır sırf benzediği için kiyasliyorum yzf ile ve grenajlari biraz basit geldi lastikler kötü degisecek bence extra bin tl masraf etmek yerine 2. El yzf r125 kesinlikle daha doğru karar olur yamahaya biniyorum dersin o bile yeter ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
Ayrıca marka fanatiği değilim bende yzf var ve sirf benzediği için kıyaslama yaptım şekil olarak çok güzel fakat mekanik aksaminida artık burda alıp kullanan arkadaşlar paylasacaktir umarım kimse alınmaz söylediklerime piyasası olursa tutulursa iyi motor şekil olarak tutulma olayinida zaman belirleyecek artık
kardeşim yzf 125 kullanan arkadaşımızda var birebir inceledik motorları. Kafa grenajlar tamamen farklı ve yzf 125ten daha daha kalıplı bir motor yan yana koyunca fark edebiliyorsun. Mekaniğe gelince ben 120nin üstüne çıkmadım ama forumda 143ü gören arkadaşlar var 250ccye göre düşük bir hız ama şehir içinde ani kalkış ve frenlemede baya atik. Biz burda fiyatına göre çok güzel bir motor olduğunu söylüyoruz motora binince büyük bir cc'ye bindiğin hissiyatını veriyor eksilerini zaten yazmış arkadaş aynen onlar var piyasadaki çin motorları gibi KRONİK bir sıkıntısı yok gayet sağlıklı en kötü problem lastikler işte.
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Merhabalar,
Tercihler ve zevkler elbette tartışılmaz bende yamaha düşünüyordum fakat maddiyat nedeni ile bana uzaktı o yüzden spitzerime yöneldim.4000 tl ye 4000 km de bulunca kaçırasım gelmedi açıkcası, malum o fiyata ybr veriyorlar piyasada. Yaklaşık 2 aydır kullanmaktayım ve ön parklardan tekinin patlaması harici çok şükür hiçbir sorun yaşamadım.egzozdaki susturucuyu sökünce insanların 250 lik olduğuna inandıramayacağınız bir kükreme esintisi alıyorsunuz.bakımlarımı aksatmadıkca bana bakacak bir motor olduğu güvenini şimdiden verdi bana. Almayı düşünen kardeşlerim;
Eğer hız istiyorsanız sayfayı terkedin hemen :-) 130 üzeri hayal diyebilirim. Yedek parça sıkıntısı yok sipariş ile 1 günde kapınızda oluyor, sıfırına o parayı vermem ama ikinci el temiz uygun fiyata düşürebilirseniz binilecek motor derim. Hayırlı kazasız belasız gazlamalar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)