yzf r125 bak 8 8 bucuğa rahat bulursun.
Güç olarak r125 ile aynı hemen hemen. E şekilleri de aynı. Tek fark birinin markası, kalitesi, su soğutması var ancak birini sıfır alacağın paraya digerini ikinci el alabiliyorsun. Karar senin, ben olsam temiz 10 binlerdeki bi yzf 125'e binmeyi tercih ederdim. Ha derdim şekil değil diyorsan gtr250 var o fiyatlara ikinci el.
paranı çöpe atma honda al kawa al hyo al ama çinliye bulaşma yazık günah vereceğin paraya paranla dert sahibi olursun bakma burda kullanıcılarının iyi dediklerine kim yoğurdum ekşi der...
parana yazık olur gerçekten.Motoru kötülemiyorum ama o paraya daha iyi motorlar bulabilirin.sıfır alırsan en az 3000TL zararın olur satarken bunlarıda hesap et.
ama alacaksan bunu almanı öneririm...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...50521492/detay
8000 liraya temiz cbr250r al pişman olmazsın.
yuki dikiş makinası yaparmış yamaha da piyano şimdi yamaha ismini duyunca piyano aklına gelen varmı? neyin ne olduğu belli tamamen, insanın beklentilerini karşılıyosa kral odur arkadaş
biladerim şu çin motorları Türkiye piyasasına girmese ne bu kadar motorcu olurdu nede sen şimdi burda durup muhabbet edecek adam bulurdun. herkes kesesine zevkine göre motor bakıyor. adam sormuş motor nasıl diye bende 3 aydır kullanıyorum gayet güzel motor. ama dümbüğün biride çıkıp derse yok efendim dikiş makinesi satacaksan 500tlye alayım orada duracaksın ağa ! orada duracaksın ! ya efendi gibi yazacaksın yada dümbüklük edip malloş malloş konuşmayacaksın seviyeni bileceksin adam gibi konuşacaksın. 40 yıllık kankan yok karşında efendi olacaksın. ha olmayacaksanda böyle lafı yiyince zoruna gitmeyecek insanın.
yuki'yi beğenmiyorsunuz, çinli minli aşağıdakine ne diyorsunuz?
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/127297-m1nsk-trx-300i-250cc-enduro.html
Eğer bu Yuki splitzerin fiyatı ucuz olsaydı amenna derdim.Ama aynı paraya temiz kullanışmış YZF R1 125 alınıyor?Huawei telefon mu alırsın yoksa birçok özelliği bulunan samsung galaxy mi?Bunu anlatmaya çalışıyorum ama galiba sizlere malzeme kalitesizliği,pkastik işçiliği ve hava soğutması cezbetmiş anlaşıldı...
Zonn diye giderken sıcaklıktan şişerse de büyük hayal kırıklığı olur ;)
o zaman hyosungta çiyuv diye geçer
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)