arkadaşlar yukiden dikiş makinesi falan alınır demiş. Hiç bu motordan bilgileri olmadan internet üzerinden gördükleriyle boş boş konuşuyorlar. Ben spitzer 250 kullanıcısıyım kardeşim bende almadan önce çok araştırdım yuki sadece Türkiyeye getiriyor bu motoru Genata diye bir firma üretiyor. Arjantinde gp250 olarak çıktı mesela piyasaya Türkiye'de Spitzer 250 ve Kadırga 250 olarak aynı motor piyasada. Fiyatına ve görünüşüne göre gayet güzel motor. Bu fiyata alabileceğin en iyi motor titreşim olayı falan çok az .. Motora temiz bakarsan sana bakacak bir motor anlayacağın. Ama yedek parça ve serviste sıkıntı yaşarsın bu bir geçrk
ha o 7.5 lira paranı klozete atıp sifon çekmişsin yada yuki almışsın..karar senin..7.5 liraya çok güzel su soğutmalı makineler alınır......
o kadar paran varsa türkiyede alınacak motorlar
ktm duke (tarzina uymayabilir)
honda cbr 250
veeeeeeeeee
uzun vade kullanırım, görsellik önemli, max 135 140yeterli diyorsan
YAMAHA YZF 125
ben kesinlikle bi yzf alır iyi bir sekilde gidebildiği kadar kullanırdım.
fazla aramaya gerek yok zaten türkiyede belli başlı race motorlar. Al yamaha ya da honda keyfine bak. Arkadaşlarin dediği gibi yamaha hondayi istediğin an satabilirsin. Çok iyi takaslara girebilirsin ancak çuki ile zor dostum. Zaten çuki , yzf 125in taklidi, kopyası..
bunlarıda istemiyorsan al sana gösteris motoru Megelli 250r
Hadi beni boşverinde serkan ustaya bile laf giydirme çabalarına giriyorsunuz ya YUH size. Adam karşılık beklemeden onlarca kişiye yardım ediyor, gözü kapalı motor söküp takıyor ve hala sidik yarıştırıyorsunuz...
Anca yuki ile 130 görülür zaten
yuki yerıne bajaj 200 ns, hero karizma düşünülebılir. 2 ci el olarak cbr 250, sym wolf 250 olabilir. Az yazarım, öz yazarım.
abi bıkmadınız şu konulardan 0 olcak 8bin tl olcak 250 cc olcak hızlı gidicek parçası ucuz olcak ucucak kacıcak
yok kardesim yok !
ne kadar ekmek o kadar köfte anlayın artık şunu git çin al zaten kafana koymuşsun bu konuyu açıyorsan burda millet ne derse desin gidip 0 diye yukiyi alcaksın
o dediğin paralara 2.el cbr 250 ini alırsın ninjanı alırsın (ninjada 8bin tl ye bi çıt defolu bulursun ''sorunsuz'')
diyorum ve kaçıyorum yetti çünki ne zaman girsem şu foruma motor tavsiyesi şudur budur kardesim
barkının videolarını açın seyredin neyi övmüş neye ne demiş yuki dediğin makina megellinin kalitesinde bir makina
aç izle
megelli nin bayileri servisleri motorun sorunlarından bıktıgı için 40 olan servis sayısı 10a inmiş.
bizim burdaki servis lanet olsun diyip bıraktı en sonunda.
megelli fanları başlıklı konuda rodajda dökülmeye başlayan grenajı catlayan motor mu ararsınız, parasını geri kurtarmaya calışan mı ararsınız ne ararsanız var. bu konuları bende takip ediyorum.
diyecegim şudur ki 3 bin liradan sonra alacagınız her çin malı motosiklet el bombası niyetindedir. ya şimdi patlar yada yarın patlar.
paranızı çöpe atacagınıza, ikinci el 2-3 yaşında bilinen markalara yönelin.
benim gözümde bu motorların 500 lira bile değeri yok.
7.5 lira vereceğim hava soğutmalı racing alacağım öylemi?malzeme kaliteside bellide kötü olan bir motora neymiş sıfırmış..neymiş ne kadar ekmek okadar köfteymiş..arkadaşlar güldürmeyin kendinize..giderim aynı paraya 10 binde 2011-2012 model temiz kullanılmış YAMAHA YZF R125 alırım hani madem racing almaya taktık kafaya ve o modeli beğendik..Neden çakmasını kötüsünü ve özellikle HAVA SOĞUTMALI olanını alayım?Bana birisi açıklasın mantık arıyorum????? su soğutmalı temiz yamaha varken neden yuki nin hava soğutmalı çakma motoruna para vereyim?Bana birisi mantıklı bir açıklama yapsın inanayım..
Zaten yzf ile yukinin son hizi ayni maceraya gerek yok.
Yahu çıkmasın 90 la gitsin ama Yamaha ya binelim kapiş ;) made in china olmasın..biraz marka olsun tarz olsun...so soğutma olsun..
KTM RC 125 supersport
dostum sonucta sen ıyı bır motor arıyorsun anladıgım kadarıyla fakat tıpı guzel dıye ona yınelmıssın hayatının hatasını yaparsın 7-8 e onu alırsın 3 ay sonra 5 satarsan belkı satılır ama dıger makınalar hem saglamlık hem satıs potansıyeı olarak kendını kanıtlamıs markalardır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)