Aile Dirdirindan Kurtulmak Icin...
-
Reklamlar
-
-
evet abi baskı son raddede yani...
yok bi taşa takılsan düşersin.. yok gece cok tehlikeli motor kullanmak.. yok şehre inme ezerler.. Onlar için dort tekerlekle iki tekerlek arasındaki fark negatif yönde muazzam
zaten direk "reşitiz, istediğimizi yaparız" kozumuzu oynadık, biraz ters tepti
-
kardeş merhaba
ben benim motoru almak için işe girdim para vermediler... alıp getirip kapının önüne koyunca bu motor diyolar sonra gel bindirim sizi de dalga geç biraz kask ve dizlik tak onların yanında koruma kıyafetlerin tam olsun aman birde sakın kaza yapma ve motorunda sorun çıkarsa bahsetme... hemen derler sana alma demiştik diye.... alışıyorlar 1 hafta geçince sıkma canını.... birde hayırlı olsun kazasız ve belasız sürüşler motorunu tanıyana kadar hız yapma...
Bayrakları Bayrak yapan üzerindeki [COLOR="Red"]KANDIR[/COLOR], Toprak; uğrunda ölen varsa [COLOR="Red"]VATANDIR[/COLOR]...
[b]Allah hepimizi 4 tekerlekli canavarlardan korusun...[/b] [COLOR="Red"][B]A Rh+[/B][/COLOR]
-
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
Dört aydır son derece kararlı bir şekilde sürekli motor konusu açıyorum, babamı buluşmaya da getirdim, artık neredeyse kesin olarak ikna oldular
-
JR511 adlı üyeden alıntı
cok sagol tahamesut...
yok zaten işi tamamen öğrenene kadar tam kotumalı gezmeyi düşünüyorum... kendimi gerçekten iyi görürsem dizlikleri es geçebilirim...
bence dizlikleri es geçmek yapacağın en son şey olsun..
bu dediklerini kafanı gece uyumak için yastığına koyduğunda bir daha düşün...
bakalım sabah kalkınca da 'dizlikleri es geçebilirim' diyebilecek misin?
-
benimde başımda aynı şey var bıktım kardeşim yemeden içmeden kesildim sonunda alıcaklar galiba tabi allah izin verirse!!
benimde başımda aynı şey var bıktım kardeşim yemeden içmeden kesildim sonunda alıcaklar galiba tabi allah izin verirse!!
-
-
aman abi işte dikkat et walla tehlikeli işler bunlar yaw öle göründüğü gibi 30 ytl lik benzin alıp gaza basmayla olmuyor,göründüğü kadar basit değil (BENCE) çünkü benim canım çoook kıymetli
-
almadan satmanı istemelerini anlamadım euheuehe ilginç bu durumda yapabilcein pek bişi yok arkadaşım ya malesef. ama umudunu kırma SAVAŞ
-
çok komik di mi abi
abimle kaldık boyle ne demek istiyolar diye hehe..
bide işin kotu tarafı kız arkadasımda, kendisi scoooter sahibi olmasına ragmen, o bile karsı cıkıyo
-
benim hayatımda bindiğim ilk motor 92 model bir suzuki idi. gsx-r 600 ün o yıllardaki muadili idi. kuzenimin di ve ankarada gezdirmişti beni.
97 yılında A2 ehliyetimi aldım. Bu arada kiralayarak ya da ödünç alarak race dahil sayısız motor kullandım. bir senedir kendi motorumu kullanıyorum. yaşım 27. bilmem ne zamandır aileme motor için yalvarıyodum. annem de ben almam paran olunca alırsın demişti. şartlar uygun olur olmaz aldım.
şimdi onları daha iyi anlıyorum. ileride çocuğum olursa motora heves ederse diye şimdiden korkmaya başladım.
arkadaşlar onlara karşı anlayışlı davranın. sakın motor uğruna ailenizi kırmayın. o kadar emek verdiğin, acısını sevincini paylaştığın, canından bir parça olan evladını bu şeytan işine emanet etmek gerçekten zor iş olsa gerek.
aman deyim onların hislerini yabana atmayın
JR511 adlı üyeden alıntı
sana 100% katılıyorum muratd... zaten hiçbir zaman kendimi iyide goreceğimi dusunmuyorum...
bu bahsattigim olursa ki sanmıyorum herhalde 15.(işallah tabe
) motorumda falan olur
kolay kolay kimseyle grup sürüşü yapmam kimseye artçı olmam. güvendiğim bir iki kişi bunun dışında tabi.
en çok korktuğum motorcu tipi de "ben oldum" diyen tip tir. allah hepsine akıl fikir versin. değil 15, 150 motor eskitsem altımda, gene de korumalarım olmadan asla. sen kendine nekadar güvenirsen güven. trafikte yalnız değilsin malesef. başkasının hatası gelir senin canını yakar dikkat et.
[B]GÜÇ[/B] bir [B]ATEŞ[/B]tir, [B]ISINMAK[/B] ya da [B]YANMAK[/B] senin elinde...
ZS200GY-A Mavi
-
-
Eğer ehliyetin yoksa önce ehliyet kursuna gideceğini söyleyerek olaya girmek daha anlamlı oluyor. Ehliyet kursundaki eğitimleri ballandıra ballandıra anlatmak ikinci aşama olabilir. Sonuçta onların ön yardısı genel bir yargı. Onları bu olaya bilinçli yaklaştığını gösterirsen daha anlayışlı olacaklardır.
Ben motoru alıp kapının önüne koyduktan sonra nasıl söyleyeceğim diye düşünürken, bizimkiler "o motor senin değil mi? Kapının önünden çalarlar onu, arka bahçeye koy" şeklinde ilginç bir yaklaşım sergilediler. Sanırım motoru küçük buldukları için çok dikkate almadılar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
JR511 öncelikle hoşgeldin,
Arkadaşlar gayet güzel sıralamışlar yapman gerekenleri.
Öncelikle kendin MT buluşmasına git, oradaki insanları önce kendin tanıdıktan sonra, aileni al ve en aklı başında olanlarla tanıştır.
Valla bizim İstanbul grubunda 16-66 yaş grubundan kardeşlerimiz abilerimiz var, hepside bilinçli motosiklet kullanıcısı. Ankara grubu da illaki öyledir....
Neyse kolay gelsin.....
-
benim altımda zat 150 var.En fazla 120 km filan yapıyo.Buna rağmen her evden çıkışımda annem yarım saat yemin ettiriyor bana.Hatta en son (ehliyetim yok) ararım polisi veririm plakanı bağlatırım motoru sakin,yavaş gitmezsen dedi.Yakında gps taktıralım derse şaşırmam.Ben anneme"anacım altımda bu motor varken bile bişey olucak die korkudan ölüyosun race alınca napıcan" diorum.Bakalım alışıcaklar yavaş yavaş
-
Ailene motoru kabullettirmek için sanırım motoru siz almalısın. Yani kendi paranla kazandıkların harçlıklarından biriktirdiklerinle. Ailenden 5kuruş almadan motor alırsan aile mensupları seni taktir eder ve gerçekten bu çocuk bunu istiyormuş der. Hoş motoru alınca aa olmaz geri götür iade et eve almam seni diyecek halleri yok. Deselerde blöftür yani Dediğim gibi en iyisi kendi emeğin, kendi gayrettinle birşeyleri başarman. Sonuçta herşey bir karşılık ister. Aynı durumda olan arkadaşlara nacizhane tavsiyem girin bu yaz bi işe çalışın motor parası biriktirin. Kendi emeğinle aldığın şey herzaman daha çok değerli oluyor. Hoşçakalın
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
-
hepımızde aynı dert param yetmıyo mecburen destek beklıyorum aileden ama motor dıyınce cin carpmısa donuyolar ama tam koruma yolları super fıkır kask dızlık kolluk falan super hem guwenlık hem onlara guwen werır!!!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler