Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Aile Dirdirindan Kurtulmak Icin...

Motovento
    REKLAM ALANI
    trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    ben illahlah dedim babam demedi etmediğimiz kavga kalmadı daha bikaç gün öncesine kadar olur hallederiz diodu(gerçi motoru ben tamamen kendi paramla alıyorum) şimdi iş ciddiye binince olmaz die tutturdu sağlam bi gerginlik yaşandı ve rest çekti bende lanet olsun böle işin içine dierek bu sevdadan kendi evimi tutana kadar vazgeçiyorum galiba bu çok zor ama bunu yapmak zorunda kaldım motoru alamasamda istanbulda kullanamasamda bu dorumdayım (bütün bu olanlar yazlıkta bir motor olmasına rağmen oluyo işin enteresan yanıda bu)
    [COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Motorun parasının kimin tarafından verildiğinin hiç önemi yok.

Nasılki tırtıllar asla asla asla kahverengi bot giymezse, annelere asla asla asla razı olmazlar. En fazla kabullenmek zorunda kalırlar.
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    necdet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr1100xx süperblackbird
    hayırlı olsun kardeş bende daha eğitim aşamasındayım yaş 37 ve ailem
    pek memnun olmadı bu işten ama insan benim yaşıma gelince artık uçak
    kalkmaya başlıyo o yüzden fazla umrumda değil.ama makinayı kapının önüne koyunca tepkiyi şimdiden merak etmiyor değilimhele pederin tepkisi
    ama ona bu gençlerin traktörü derim onda varda birtaneama şuna katılmıyom ben hızlı gitmem diyorsun bende öyle dedim ama gittikce fazla gaz veriyom malesef ister istemez bunu yapacaksın söylemedin deme

trasher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    kabullenme dahi yok direk rest çekiyolar mecburen ertelemek zorunda kalıyorum bende hemde uzun bi süre hemde bu kadar yaklaşmışken :(
    [COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]

stenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    değişik segmentlerde var
    JR511 arkadaşım zaten aldığınız alet ölüme en yakın yasal aletlerden biridir bir kaza anında arabaya göre 16 kat yaralanma ve ölüm imkanı olan bir alettir

ve kazaya karışma oranı türkiye de arabalara göre yüksek olan bir alettir.

yani elinizi vurmamanız gerekirken kullandığımız kullandığınız bir alettir.

bu yüzden tavsiye edilmez . ama kullanana kullanma denmez bir alettir kaç 20 senelik 30 senelik motorcuyu tırt ettiği iki saniyede malumdur .

mıcıra basarsın , araba arkadan gelir ezer geçer, her türlü acaiplik mümkündür Allah muhafaza .

Allah cümlesini korusun . İnsan olmayan motor sürücüsünden de insanları korusun .
    Bastığın yerleri \'toprak!\' diyerek geçme, tanı:
    Düşün altında binlerce kefensiz yatanı.
    Sen şehit oğlusun, incitme, yazıktır, atanı:
    Verme, dünyaları alsan da, bu cennet vatanı.

Aziz Üstad Mehmed Akif Ersoy

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    bence babanın neşeli bir gününde otur bir yere konuş tatlı bir dille
    ve bazı kuralar koydur kendine mesela gece ve yağmurlu günlerde çıkmayacam de.

thedentist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha cygnusX ve honda VFR 800

GAZANIZ MUBAREK OLSUN.vazgeçmek yok..pes etmek hiç yok....

Arkadaşlar Motor Konusunda Ailelerede Hak Vermek Gerekir.onlar öncelikle Evlatlarinin Sağliğini Düşünüyolar.koruma Içgüdüsü Yani.bizda Ana Baba Olunca Büyük Bi Ihtimal Onlar Gibi Düşüncez.aman Coçuguma Bişey Olmasin Diye Elimizden Geleni Yapacaz.ama Gel Geleim Biz Sadece Kendimizi Düşünüp Hareket Edersek Onlara Da Haksizlik Etmiş Oluruz.
    Ben Kendimden örnek Veriyim.evde Motor Lafi Geçtimi Annem Fena Olurdu.oderece Yani.ölürümde Motor Aldirmam Diyodu.ama Nereye Kadar Dayanabilirki.ilk Motorum 50 Cc Lik Pgo Star50 Idi.91 Model.motor çatlasin 60 I Geçemiyodu.onunla Tir Tir Tir Mahallede Geziyoduk.derkan Büyüdük Motor Ufak Gelmeye Başladi.değitirelim Dedikçe Inat Ettiler.en Son Motor Piston Dağitti Ve 2 Sen Hiç Kipirdamadi Yerinden.çarşiya Pazara Yürüyerek Gider Olduk.sonra Motoru Yenileme Sirasi Geldi.bu Seferde Ben Istemedim.iş Inada Binmişti çünkü.derken 1 Sene Daha Geçti.sonunda çok Büyük Olmasada 125 Cclik Bi Scooter A Terfi Ettim.ama Hayalim Hep Büyük Motor Almaktaydi.annem Yine Posta Koydu.bakti Olcak Gibi Değil Vazgeçmicem
    Artik Birakti.hergün Ekranimin Arka Planini Bi Başka Motor Süslüyo.cbr Ler R1 Ler Fazer Ler.sanirim Artik Kurtuldum...geçen Gün Bi Arkadaşin Aldiği Fazer Fz6 Ile Geldim Eve...ve Ilk Defa Anne Hatun Motoru Beğendi Ve Böle Bişey Al Işte Dei.ve O Zamn Kazandiğimi Anladim.artik Bişey Demiyo...darisi Hepinizin Başina...

hakinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 KTM DUKE 200 ve 2000 APRİLİA SR 50
    benim motor alalı 2 hafta olucak babam daha bilimiyor.ve karsı cıkacagından söylemeyide düsünmüyorum.tamam ailelerde haklı bizleri düşünüp motorun tehlikeli oldugunu düşünüyorlar birde geçliğin verdiği bir asilik var ama ben babama sen araba alma diye karıstımmı saka bir yana onlarda haklı ama benim babam astığı astık kestiği kestik dedemi dinlememişki ben niye dinleyeyim
    motociklet

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Motosikleti
    thedentist senin politika tam yani daha kim birşey diyebilirki bu arada
    antalya turu var planımda gezdirirsin dime bir turisti

hakinen yaşını bilmiyorum ama yüzde yüz katılıyorum ama bazı genç
    arkadaşlarda olmuyor bu düşünce yaş ilerledikce insan böyle düşünüyor

istanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Alıntı Akira adlı üyeden alıntı
    Motorun parasının kimin tarafından verildiğinin hiç önemi yok.

Nasılki tırtıllar asla asla asla kahverengi bot giymezse, annelere asla asla asla razı olmazlar. En fazla kabullenmek zorunda kalırlar.

Evet aynen öyle...
    Ben scooterımı kendi paramla aldım. üstelik tam 5 senedir yalvarıyordum aileme bir motor için. üniversite hayatım, hiç olmazsa bir honda titanın hayaliyle gecti. para kazanmaya başlayınca, haliyle ilk yaptığım ciddi alışveriş motor almak oldu. buna rağmen tam bir ay boyunca motorun bana değil, bir arkadaşıma ait olduğunu; onun şu an süremeyeceğini, motoru koyacak yerinin olmadığını, bana emaneten verdiğini falan söyledim. biraz zaman gectikten sonra ailem kabullendi olayı ve böylece motoru arkadaşımdan satın almış oldum

aileler asla evlatlarının iki teker üstünde gitmesine izin vermeyecek, durumu yumuşak geçişlerle vesaire idare edeceksiniz genç arkadaşlar....
    Not: Dört teker kullanıcıları araba sürmeyi öğreninceye kadar ben de çocuğuma motosiklet kullanması için izin veremem sanırım....
    [I][COLOR="Blue"]Sevgiyi sev, nefretten nefret et![/COLOR][/I]

JR511 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Masai Grand Eagle
    dün ve bügün okul ve okul dışı işlerimde biraz yoğun oldugumdan çok ilginemedim forumla... ilgi beklediğimden çok daha fazla oldu teşekkür ediyorum...

öncelikle "hayırlı olsun" mesajlarınıza çok teşekkür ederim.. umarım herkes istediği motora kavuşur, onun dışında genel mesajlarda gerçekten çoğu üyenin benden çok daha fazla uğraşıp motor sahibi olduğunu öğrendim, hele istanbul'un kullandığı strateji benim hayatta deneyemeyeceğim ama kesinlikle takdir edebileceğim bir strateji

necdet'in yorumunada => zaten çok acemiyiz henüz, dolyısıyla yağmurlu havalarda hiç mi hiç düşünmüyorum... çok tecrübeli abilerim "kayınpeder " kesinlikle kullamamış yıllarca yagmurlu havalarda!!

bu arada motor ebeveyn finansal gücü dışında alındı... o açıdan rahatızz

çok uzatmadan son olarak bugün motorumuzun montajını izledik ilk fotolarımızı çektirdik.. fotograflarda gorunduğu kadar iri kıyım bi motor değil (zaten çok bi beklenti yoktu ama) ama üstüne binince kalbim hızlı atmaya başladı eminim çok keyifli olacak... maymun gibi çıkmadığım fotoları çekince ya buraya yada başka bir konuda hepinize sunarım...

saygılarrrr....

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler