Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Ortalama 1700tl ekipman tavsiyesi

REKLAM ALANI
    Smyrna35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    Herkese iyi akşamlar,birçoğunuzu ardı arkası gelmeyen soru yağmuruna tutuyorum farkındayım ama bilinçli olarak başlamak istediğim için bütün zamanımı araştırmalara harcıyorum...Motosiklet %90 hyosung gt250r olucak,şimdi de ekipman araştırmasına girdim,ehliyeti almama daha 6 ay var bu arada hem para biriktiriyorum hem de araştırma yapıyorum.Başlığıda ön bilgi sahibi olmak için açtım.Ortalama 1700tl bütçem var ama bu 1800 olur 2000 olur belki de 1500 olur net değil...Bu fiyata kask,mont(deri ilk tercihim),eldiven,dizlik bakıyorum.Kask olarak Agv K3 düşünüyorum diğerleri hakkında hiçbir fikrim yok.Konuyu ipadden yazıyorum imla vs yazım yanlışları olabilir kusura bakmayın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Kask: AGV K3-K4
    Deri mont: Difi monza
    Eldiven: Bering match-koata
    Dizlik: shot anatomic
    Bot: Forma dıablo kısa yarış tipi
    Boyunluk: Buff
    Smyrna35 ve Bilalancer bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    Oğuz abi İnan ilk senin yazacağın aklıma gelmişti,bütün süreçte yardım ediyorsun motosikleti doğru düzgün kullanmaya başlamaya öğrenince sana bir paket çikolata alıp yanına teşekküre gelicem
    tr_select bunu beğendi.

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı Smyrna35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oğuz abi İnan ilk senin yazacağın aklıma gelmişti,bütün süreçte yardım ediyorsun motosikleti doğru düzgün kullanmaya başlamaya öğrenince sana bir paket çikolata alıp yanına teşekküre gelicem
    Rica ederim dostum ne demek. Sonuçta buraya bilgilerimizi, tecrübelerimi paylaşmak... Bir şeyler öğrenmek için üye olduk değil mi..
    Yazın izmire geliceğim motorla. Haber veririm zaten, ufaktan apaçilikte yaparız
    Beni rum tavernasına götürün mutlaka. Birde Rena Dallia - Gul Bahar çaldırdığımda ohhh

Yazdığım ürünleri bi araştır...
    Smyrna35 bunu beğendi.
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

Motosikleti
    Triumph Street Triple 675
    Oguz Abi'ye +1
    tr_select bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rica ederim dostum ne demek. Sonuçta buraya bilgilerimizi, tecrübelerimi paylaşmak... Bir şeyler öğrenmek için üye olduk değil mi..
    Beni rum tavernasına götürün mutlaka. Birde Rena Dallia - Gul Bahar çaldırdığımda ohhh

Abi sen gel de bir İzmir'e taverna falan kolay onlar nereye istiyorsan gideriz
    Hepsine bakıyorum şimdi zaten agv'ler çok hoşuma gidiyor tasarım olarakta.Diğerlerine de bakıyorum hemen.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------

Agv k3 ile k4 arasında çok fark var mı?K3 te gothic modelini çok beğendim ama aynısı k4'te yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

Difi Monza'yı baya baya beğendim tam benim için mont hem derinin görüntüsü hem de tekstilin rahatlığı bir arada.İzmir'in soğuğuda zaten bildiğiniz gibi problem değil...Kısacası Difi Monza

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Aman aman bi fark yok. Genel olarak tasarım farkı var diyeyim sana
    Ben gothic halmet modelini kullandım uzun süre.. Sonra kaza yaptım. Tekrar gothic aldım, tekrar kaza yaptım... Şimdi tekrar k3 alıcağım sezonda...
    1. kazada gömlek vardı üzerimde, kask hariç bir şey olmadı. 2.kazada yukarıda saydığım korumalıklar vardı. Çizik bile olmadı bedenimde fakat kask yine perte çıktı darbeden ötürü...
    Mont çok sağlam bu arada

Kısacası yazdığım ürünler 2 kaza ortamında test edilmiştir ve hayat kurtarmıştır. Bunun bilincinde olarak ürün seçimi yap derim...

Deri mont kullandınmı bilmiyorum fakat ben dainese, eriders bla bla bir çok model deri kullandım ve hiç birisi difi monza rahatlığında değildir. Monzanın + yanı göğüsün tekstil olması. Montu giyip motor üzerinde seyir aldığında senin yumurta gibi basık bir hissiyata kavuşmana engel oluyor. Uzun yolculuklarda kolunu, omuzunu filan oynatabiliyorsun... Full deri montlarda bu durum böyle değil ne yazıkki...

+ 3-4 dereceye kadar soğuk geçirmiyor. Deri mont sıcak tutar diye bir dünya yoktur. Suda geçirir... Bunlar satış yalanlarıdır. Deri mont, deri kalitesine göre 2-5 saat arasında su geçirmeye başlar. Monza 3.5 saate kadar sorunsuz yağmurda sorunsuz diyim... (yol bitti eve geldim)

+ monzanın sırt pedleri biraz ince geldi bana. Zaten sırt pedi yerine bellik kullanıyordum ben motorda. Direk söktüm attım açıkcası. Race serisi veya hızlı bir motor kullanıyorsan bellikte bak derim 50tl civarları.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    Aman aman bi fark yok. Genel olarak tasarım farkı var diyeyim sana
    Ben gothic halmet modelini kullandım uzun süre.. Sonra kaza yaptım. Tekrar gothic aldım, tekrar kaza yaptım... Şimdi tekrar k3 alıcağım sezonda...
    1. kazada gömlek vardı üzerimde, kask hariç bir şey olmadı. 2.kazada yukarıda saydığım korumalıklar vardı. Çizik bile olmadı bedenimde fakat kask yine perte çıktı darbeden ötürü...
    Mont çok sağlam bu arada

Kısacası yazdığım ürünler 2 kaza ortamında test edilmiştir ve hayat kurtarmıştır. Bunun bilincinde olarak ürün seçimi yap derim.
    Abi görünüşe göre yanyana durduğumuz zaman ikiz motorcular gibi olucaz ürünlerin hepsi hem fiyat olarak hem de şekil olarak(apaçi gibi oldu sanki biraz )bana uyuyor,sadece k3 biraz pahalanmış 570tl olmuş + siyah vizörü var bunun 50€ o biraz pahalı geldi bana

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    k3 fiyatında bi ipnelik var o zaman. nakit 470-90 arası alırsın... Kışın indirim yapıcaklarına zammı yapmışlar ne...
    Smyrna35 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    k3 fiyatında bi ipnelik var o zaman. nakit 470-90 arası alırsın... Kışın indirim yapıcaklarına zammı yapmışlar ne...
    Euro'nun yükselişinden de kaynaklanıyor olabilir

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    En son 5 ay önce 460 nakit paraya halmet almıştım

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    Iyi almışsın,100tl zam yemiş pek iyi olmamış o zaman

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------

Abi son bir sorum olucak şimdi bu k3'ün siyah vizörü çok pahalı olduğu için güneş gözlüğüyle kullanmayı düşünüyorum,öyle bir imkan var mı?Rayban Aviator gözlüğüm sorun çıkarır mı?

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------

ectuna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Versys 650 (İnazuma-YBR125-Honda Ps150i-H.Kinetix)
    Fuar zamanı daha ucuza bulur musun acaba malzemeleri? Nasılsa vaktin var gibi.

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    Alıntı ectuna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fuar zamanı daha ucuza bulur musun acaba malzemeleri? Nasılsa vaktin var gibi.
    Ne zaman oluyor dostum fuarlar pek bilgim yok bu konuda

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı Smyrna35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi son bir sorum olucak şimdi bu k3'ün siyah vizörü çok pahalı olduğu için güneş gözlüğüyle kullanmayı düşünüyorum,öyle bir imkan var mı?Rayban Aviator gözlüğüm sorun çıkarır mı?
    Bir sorun cıkmaz. Gözlük takarım ara sıra diyorsan kaskı taktıktan sonra vizörü açıp takarsın... Mis gibi kullanırsın.
    Smyrna35 bunu beğendi.
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

Daha o ekipmanlar motorlar 6 ay a çok değişir merak etme Bence paranı tamı tamına hazırla sonra ne alabiliyorsun ona karar ver sor ve al

Motosikleti
    Yamaha YZF R25 RB
    Alıntı yusufgursoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha o ekipmanlar motorlar 6 ay a çok değişir merak etme Bence paranı tamı tamına hazırla sonra ne alabiliyorsun ona karar ver sor ve al
    Haklısınız daha uzun süre var önümde fikirler değişebilir,ben de ön bilgi almak için açtım konuyu,tercihler şu anlık mantıklı geliyor maddi açıdan fazla sıkıntım yok aslında hiç para biriktirmesemde olur fakat ekipmanları kendi paramla almam beni daha iyi hissettirecek(diğer türlü hepsini babam üstlenecek).Zaten bu fiyatlarda vereceğim maksimum paralar mont eğer işimi görüyorsa 600tl den fazlasını vermem.Kaskta bence koruma düzeyi yeterli sonuçta 250cc diyip,100tllik kask almak bana göre değil.İşimi uzun süre göreceğini düşünüyorum bunların %80 kesinleştirdim...Ha bu arada 1-2 ay sonra başka kask-mont için konu açarsam bana kızma lütfen

Motosikleti
    Falcon Crown 150
    Düşündüğün AGV K-3 Gothic kaskı kullanıyorum.Uygun bedenini alırsan güzel kask fakat eksileride var.60-65 km hızdan sonra rüzgar kaskın baya bir içinde, boyun bağı double d değil...

sevilesiadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Anladık iPadın var
    İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
    Bu hesap iki kişiliktir.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)