Ortalama 1700tl ekipman tavsiyesi
Reklamlar
-
Herkese iyi akşamlar,birçoğunuzu ardı arkası gelmeyen soru yağmuruna tutuyorum farkındayım ama bilinçli olarak başlamak istediğim için bütün zamanımı araştırmalara harcıyorum...Motosiklet %90 hyosung gt250r olucak,şimdi de ekipman araştırmasına girdim,ehliyeti almama daha 6 ay var bu arada hem para biriktiriyorum hem de araştırma yapıyorum.Başlığıda ön bilgi sahibi olmak için açtım.Ortalama 1700tl bütçem var ama bu 1800 olur 2000 olur belki de 1500 olur net değil...Bu fiyata kask,mont(deri ilk tercihim),eldiven,dizlik bakıyorum.Kask olarak Agv K3 düşünüyorum diğerleri hakkında hiçbir fikrim yok.Konuyu ipadden yazıyorum imla vs yazım yanlışları olabilir kusura bakmayın
Reklamlar
-
Kask: AGV K3-K4
Deri mont: Difi monza
Eldiven: Bering match-koata
Dizlik: shot anatomic
Bot: Forma dıablo kısa yarış tipi
Boyunluk: Buff
-
Oğuz abi İnan ilk senin yazacağın aklıma gelmişti,bütün süreçte yardım ediyorsun motosikleti doğru düzgün kullanmaya başlamaya öğrenince sana bir paket çikolata alıp yanına teşekküre gelicem
-
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Rica ederim dostum ne demek. Sonuçta buraya bilgilerimizi, tecrübelerimi paylaşmak... Bir şeyler öğrenmek için üye olduk değil mi..
Yazın izmire geliceğim motorla. Haber veririm zaten, ufaktan apaçilikte yaparız
Beni rum tavernasına götürün mutlaka. Birde Rena Dallia - Gul Bahar çaldırdığımda ohhh
Yazdığım ürünleri bi araştır...
Abi sen gel de bir İzmir'e taverna falan kolay onlar nereye istiyorsan gideriz
Hepsine bakıyorum şimdi zaten agv'ler çok hoşuma gidiyor tasarım olarakta.Diğerlerine de bakıyorum hemen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:29 ----------
Rica ederim dostum ne demek. Sonuçta buraya bilgilerimizi, tecrübelerimi paylaşmak... Bir şeyler öğrenmek için üye olduk değil mi..
Yazın izmire geliceğim motorla. Haber veririm zaten, ufaktan apaçilikte yaparız
Beni rum tavernasına götürün mutlaka. Birde Rena Dallia - Gul Bahar çaldırdığımda ohhh
Yazdığım ürünleri bi araştır...
Agv k3 ile k4 arasında çok fark var mı?K3 te gothic modelini çok beğendim ama aynısı k4'te yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
Difi Monza'yı baya baya beğendim tam benim için mont hem derinin görüntüsü hem de tekstilin rahatlığı bir arada.İzmir'in soğuğuda zaten bildiğiniz gibi problem değil...Kısacası Difi Monza
-
-
Aman aman bi fark yok. Genel olarak tasarım farkı var diyeyim sana
Ben gothic halmet modelini kullandım uzun süre.. Sonra kaza yaptım. Tekrar gothic aldım, tekrar kaza yaptım... Şimdi tekrar k3 alıcağım sezonda...
1. kazada gömlek vardı üzerimde, kask hariç bir şey olmadı. 2.kazada yukarıda saydığım korumalıklar vardı. Çizik bile olmadı bedenimde fakat kask yine perte çıktı darbeden ötürü...
Mont çok sağlam bu arada
Kısacası yazdığım ürünler 2 kaza ortamında test edilmiştir ve hayat kurtarmıştır. Bunun bilincinde olarak ürün seçimi yap derim.
Abi görünüşe göre yanyana durduğumuz zaman ikiz motorcular gibi olucaz ürünlerin hepsi hem fiyat olarak hem de şekil olarak(apaçi gibi oldu sanki biraz )bana uyuyor,sadece k3 biraz pahalanmış 570tl olmuş + siyah vizörü var bunun 50€ o biraz pahalı geldi bana
-
k3 fiyatında bi ipnelik var o zaman. nakit 470-90 arası alırsın... Kışın indirim yapıcaklarına zammı yapmışlar ne...
-
23 Aralık 2013, 01:37
k3 fiyatında bi ipnelik var o zaman. nakit 470-90 arası alırsın... Kışın indirim yapıcaklarına zammı yapmışlar ne...
Euro'nun yükselişinden de kaynaklanıyor olabilir
-
23 Aralık 2013, 01:44
En son 5 ay önce 460 nakit paraya halmet almıştım
-
23 Aralık 2013, 02:27
Iyi almışsın,100tl zam yemiş pek iyi olmamış o zaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
Abi son bir sorum olucak şimdi bu k3'ün siyah vizörü çok pahalı olduğu için güneş gözlüğüyle kullanmayı düşünüyorum,öyle bir imkan var mı?Rayban Aviator gözlüğüm sorun çıkarır mı?
-
23 Aralık 2013, 11:50
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------
-
23 Aralık 2013, 13:33
Fuar zamanı daha ucuza bulur musun acaba malzemeleri? Nasılsa vaktin var gibi.
-
23 Aralık 2013, 13:37
ectuna adlı üyeden alıntı
Fuar zamanı daha ucuza bulur musun acaba malzemeleri? Nasılsa vaktin var gibi.
Ne zaman oluyor dostum fuarlar pek bilgim yok bu konuda
-
23 Aralık 2013, 13:42
Smyrna35 adlı üyeden alıntı
Abi son bir sorum olucak şimdi bu k3'ün siyah vizörü çok pahalı olduğu için güneş gözlüğüyle kullanmayı düşünüyorum,öyle bir imkan var mı?Rayban Aviator gözlüğüm sorun çıkarır mı?
Bir sorun cıkmaz. Gözlük takarım ara sıra diyorsan kaskı taktıktan sonra vizörü açıp takarsın... Mis gibi kullanırsın.
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
23 Aralık 2013, 17:23
Daha o ekipmanlar motorlar 6 ay a çok değişir merak etme Bence paranı tamı tamına hazırla sonra ne alabiliyorsun ona karar ver sor ve al
-
23 Aralık 2013, 17:35
yusufgursoy adlı üyeden alıntı
Daha o ekipmanlar motorlar 6 ay a çok değişir merak etme
Bence paranı tamı tamına hazırla sonra ne alabiliyorsun ona karar ver sor ve al
Haklısınız daha uzun süre var önümde fikirler değişebilir,ben de ön bilgi almak için açtım konuyu,tercihler şu anlık mantıklı geliyor maddi açıdan fazla sıkıntım yok aslında hiç para biriktirmesemde olur fakat ekipmanları kendi paramla almam beni daha iyi hissettirecek(diğer türlü hepsini babam üstlenecek).Zaten bu fiyatlarda vereceğim maksimum paralar mont eğer işimi görüyorsa 600tl den fazlasını vermem.Kaskta bence koruma düzeyi yeterli sonuçta 250cc diyip,100tllik kask almak bana göre değil.İşimi uzun süre göreceğini düşünüyorum bunların %80 kesinleştirdim...Ha bu arada 1-2 ay sonra başka kask-mont için konu açarsam bana kızma lütfen
-
23 Aralık 2013, 20:02
Düşündüğün AGV K-3 Gothic kaskı kullanıyorum.Uygun bedenini alırsan güzel kask fakat eksileride var.60-65 km hızdan sonra rüzgar kaskın baya bir içinde, boyun bağı double d değil...
-
23 Aralık 2013, 20:20
Anladık iPadın var
İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
Bu hesap iki kişiliktir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)