Size göre motorsiklet nedir?
Reklamlar
-
özgürlüğün ta kendisi.
bir tutkudur motosiklet. kendini özgürce yollara vurmaktır. otomobilin penceresinden görünen dünyanın bir parçası olmaktır. rüzgarı hissetmektir.
riske girmektir motosiklet; brokoli yiyip, lahana suyu içerek yüz yıl yaşamaktansa bol yağlı cızbız köfte ve patates kızartması üzerine bir sigara yakmaktır.
yeryüzünde uçmaktır motosiklet, zincirler arasında yüzlerce yıl yaşamaktansa minicik özgür bir kuş gibi uçarak veda etmektir hayata.
kafa tutmaktır tüm dünyaya, size "serseri" diyenlere gülebilmektir.
binlerce kardeşe sahip bir aileye girmektir motosiklet. yol kenarına çektiğinizde yardıma gelen, hiç tanımadığınız motorcu kardeşlerinizle saatlerce muhabbet edebilmektir.
tuzla'dan yeşilköy'e iş çıkışı saatinde 45 dakikada gidebilmektir motosiklet. trafikte sinirlenmemektir, hayatın kötü pençesine yakalanmadan aradan kayıvermektir.
diğer motor aşıklarıyla her hafta buluşmaktır motosiklet, motosiklet sevginizi paylaşmaktır. sevgiyi paylaştıkça arttırmaktır.
aidiyettir motosiklet. yüz motorcuyla beraber şile'ye grup sürüşü yapmaktır. altınızdaki motosiklet 300 km'ye çıkabilmesine rağmen gruba uymak, 80km'yle gitmektir.
güveni görmektir motosiklet. arkanızdaki sevgilinizin bütün kontrolü size bıraktıp başını sırtına rastladığını hissetmektir.
bağlanmaktır motosiklet, her akşam yargun argın eve gelip saatlerce kromaj parlatmaktır. sevgiyle kaplamaktır motoru, cilayla değil.
bir aşktır motosiklet. tatmayan bilemez.
Okudum gerçekten hoşuma gitti sizlerlede paylaşmak istedim. 1 Maddede siz ekleyin, senin için motorsiklet nedir?
Uludağ Sözlük'ten ALINTIDIR.
İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
Bu hesap iki kişiliktir.
Reklamlar
-
Türkiye şartlarında Azraille dans etmektir.
-
Kesinlikle özgürlüğe açılan kapı benim için...
-
-
tr_select adlı üyeden alıntı
AŞK . . . .
katılıyorum
Hayat boş gazla çoş
-
Tarif edilemez yaşanan bir histir
-
-
emrb adlı üyeden alıntı
Türkiye şartlarında Azraille dans etmektir.
mermiye kafa atmaktır
-hayattır motorsiklet yaşam tarzıdır,özgürlüktür, benim için herşeydir motorsiklet
20.09.2013
az kaldı
-
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
23 Aralık 2013, 00:25
Arabaya binmekten zevk alamamaktır. Arabaya binip o trafikte cebelleşen insanlara üzülerek bakmaktıe
Özgürlüktür.
-
23 Aralık 2013, 00:35
bence motosiklet daha çok sevgidir aynı eşimize duydugumuz sevgi gibi.aşktır mesala özlemdir.sabırdır.herşeydir
Benim şu an motosikletim yok ama her motor geçtigimde içim bi heyecanlanıp onu arıyorsa gözlerim ve her internete girdigimde ilk mt.net yazıyorsam ben bir aşıgım evet
SENİ SEVİYORUMMMMMM CBR 250R belke beni aşkımmmmmmmm mart ayında beraberiz elçiklerine sıkıca sarılıp seni sevdigimi haykıracam rüzgarı yararken.
-
23 Aralık 2013, 01:46
-
23 Aralık 2013, 02:32
MOTOSİKLET = Yaşam Tarzı.
-
23 Aralık 2013, 02:36
bence motosiklet bağımlılıktır
-
23 Aralık 2013, 02:41
Valla ne yalan söyliyim, başlıktaki "motorsiklet" yazısını görünce makara yapmak için girdim konuya ama, çok güzel olmuş yazı
Tebrikler...
Dayanamadım
- Motorsikletde başka bi zevk be dimi abi ? Kaç para bu ?
-
23 Aralık 2013, 03:18
benim için motosiklet;
en güzel gün batımında içilen bir sigara veya 2 biradır.
cepteki son bozukluklar ile benzin alıp avare avare şehri gezmek, kafan bozulduğunda basıp gitmek kendini çok alakasız bir yerde bulmaktır.
kabaca bir plan yaparak uzun yola çıkıp dinlenmiş halde gelmektir. çanakkaledir, bursadır, iğneadadır, boludur, uçmakderedir.
12 yaşında iken bmx ile arka mahalleyi keşfetmenin 30 lu yaşlardaki halidir.
işsiz ve parasız kaldığında 1-2 ay bir yerlerde çalışmana yardım eden kara gün dostundur.
kendini ne kadar muhalif ve özgür hissetsen de döner dolaşır shell bpden den benzin aldırır. belki de bize sunulan bir özgürlük mastürbasyonudur.
yazın sıcakla kışın yağmur çamur ve sinüzitle uğraşmaktır.
motosiklet üzerinde onca anıyı yaşanmışlığı hiç hesaba katmadan "sat bunu yenisini al", "şunu alcağına bunu alaydın" diyenler ile muhatap olmaktır.
bir çuval civataya bu kadar anlam yüklemektir
-
23 Aralık 2013, 03:57
Benim için motosiklet kışın kullanmışlığım var pek güzel olmuyor o yüzden yazdıklarım Nisan 15 ile Eylül sonuna kadar olanki dönemi yansıtmaktadır.
Fıstık gibi rüzgarı vücudunda bolca hissedip orgazm tadında zevk almaktır.
Birde yanında kafa adam olabilir eşin olabilir veya kız arkadaşın varsa of o zaman yemede yanında yat.
Ama özgürlük kelimesi de bu söylediklerimi tam olarak tamamlar.
Birde İstanbul koşullarında şu 4 tekerlekli zibiler bizi görse çok sevinicem 5 gün ara ile 2 kere kaza yaptım onlar yüzünden aniden önüme kırdılar 2 kere sol şeritte olmama rağmen.
-
23 Aralık 2013, 04:37
Sadece gitmek istemektir.
Rüzgarı hissederek özgürlüğe gitmektir.
-
23 Aralık 2013, 10:24
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Valla ne yalan söyliyim, başlıktaki "motorsiklet" yazısını görünce makara yapmak için girdim konuya ama, çok güzel olmuş yazı
Tebrikler...
Dayanamadım
Kusura bakma gpzumden kacmis duzelticem eve gidince
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:17 ----------
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Tebrikler...
Dayanamadım
Kusura bakma gpzumden kacmis duzelticem eve gidince
İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
Bu hesap iki kişiliktir.
-
24 Aralık 2013, 12:39
Bu dünyadan ayrılıp sessiz ve kendinle başbaşa kaldığın huzuru ve adrenalini aynı anda yaşamana imkan sağlayan yeni bir dünyaya geçmene olanak sağlayan alettir.
: ))
Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)