Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

13 Yaşındayım hangi motosiklet bana uygun motosiklet önerirmisiniz

REKLAM ALANI
    MustafaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba, ben 13 yaşındayım daha önce 125cc'lik motosiklet sürdüm bana motosiklet önerir misiniz?
    Şimdiden teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt

Arkadaşa vurun ama öldürmeyin dostlar...
    sinadra ve rambomert bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    rambomert ve agrasiwe bunu beğendiler.

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    cross boru değil

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Neyse, doğru düzgün bir cevap verelim.

Kardeşim, kardeş diyorum bak... Kardeşimden 6-7 yaş küçüksün...
    Ehliyetsiz motor kullanmak intihar girişiminden farksızdır. Allah korusun ölümlü bir kazaya karışırsan, hayatının biteceğinin farkındasındır umarım...
    + Polis yakalayınca ruhsat sahibine, sana toplam 3.000TL kadar bir ceza yazacağınıda söyleyelim. + motoru zaten bağlayacaklar...

Daha ne yazıyim ki ? Bu bahsettiğim şeyler intihara teşebbüs gibi bir şey. Belki idrak edemiyorsun ama Allah korusun bir ölümlü kazaya karıştığını düşünsene ? Aklet don filan getirir ailen artık sana

Bu arada, burada ehliyetsiz insanları pek sevmezler. Herkes dalga geçicektir, düşenede vuracaktır... Bende vururum ama iyi yanıma geldin. Yaşının 2 katı bir abi tavsiyesi olarak dediklerimi dikkate al.

Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar
    Böyle konuların yeni hesaplar ile açılıp bırakılması bana direk fake işler gibi geliyor ne dersiniz beyler

Az resimlere bak ya.
    Banada bilerek açılıyor gibi geliyor.Bu konular birde başlangıç için 1000 cc olur mu konuları bilerek açılıyor gibi.

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    O değilde yaş sınırı iyice düşüyor... Araştırmadan konu açmalar, 3.000 var motor önerin!! yazmalar... Birde ünlem koyuyorlar ya. Direk dövesim geliyor, emredermiş gibi

Son zamanlarda çok garip tipler türedi bu forumda....

Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O değilde yaş sınırı iyice düşüyor... Araştırmadan konu açmalar, 3.000 var motor önerin!! yazmalar... Birde ünlem koyuyorlar ya. Direk dövesim geliyor, emredermiş gibi

Son zamanlarda çok garip tipler türedi bu forumda....
    Birde şu tipler var.
    Adam konu açıyor atıyorum 1000rr ile başlayacağım diyor.Yorumlar geliyor tehlikeli,tecrüben az diye
    bu sefer konuyu açan troll kızıyor sizene istediğimi alırım.Ulan o zaman ne diye konu açıyorsun.Konu açmanın amacı fikir almak değil mi?
    norace bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    100MFH
    Alıntı Wiking adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birde şu tipler var.
    Adam konu açıyor atıyorum 1000rr ile başlayacağım diyor.Yorumlar geliyor tehlikeli,tecrüben az diye
    bu sefer konuyu açan troll kızıyor sizene istediğimi alırım.Ulan o zaman ne diye konu açıyorsun.Konu açmanın amacı fikir almak değil mi?
    oda bişemi bi sefer bi veled mondial ile almanya ve amerikaya gidecem diye konu açtı o konuyu görmek herkese nasip olmaz oğuz çok iyi bilir en son da da gidecem ben görürsünüz demişti komediydi be

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı Wiking adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birde şu tipler var.
    Ona bakarsan saygıda yok. 18 yaşındaki çocuk(üstüne alınmasın kimse, kimin ne olduğunu belli) 30 yaşındaki adama atar yapıyor... Sıkıştırsan bir köşede abicim diye yalamaya başlarda neyse.

Motosiklet modeline göre yargısız infaz, aşağılama...

Adam s1000RR HP4 yazmış kullandığı motora. Ve bu adam 2 ay önce tecrübem ve bütcem yok, bana şu bütçeyle motor önerin diye konu açmış ve hp4 türkiyede 12 kadar anca olan bir motor...

Daha çok varda yazmiyim neyse
    Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.

Alıntı Ose adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oda bişemi bi sefer bi veled mondial ile almanya ve amerikaya gidecem diye konu açtı o konuyu görmek herkese nasip olmaz oğuz çok iyi bilir en son da da gidecem ben görürsünüz demişti komediydi be
    Çok değişik tipler var.
    O günden sonra haber aldınız mı?Hırs yapıp gitmesin.

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Evet beyler ciddileselim biraz..
    Bunun enseye saplagi kim atacak ona karar vermeliyiz artik.

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı yunusus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet beyler ciddileselim biraz..
    Bunun enseye saplagi kim atacak ona karar vermeliyiz artik.
    Bir yere toslayınca polis amcalar 20cm kadar şaplağı atarlar zaten... Gitsin alsın, biz uyarımızı yaptık. Aslında ailelerin çocuklarını bilinçlendirmesi gerekli. Aile denilen şahıslar veletlerine doğruyu yanlışı öğretmedikten sonra biz ne yapabiliriz ?

Yalnız dostum, bana veya çevremden birisine toslarsan ehliyetsiz... Bilki RR arkasında sürüklerim seni, ibreti alem olsun diye

Ona bakarsan saygıda yok. 18 yaşındaki çocuk(üstüne alınmasın kimse, kimin ne olduğunu belli) 30 yaşındaki adama atar yapıyor... Sıkıştırsan bir köşede abicim diye yalamaya başlarda neyse.

Motosiklet modeline göre yargısız infaz, aşağılama...

Adam s1000RR HP4 yazmış kullandığı motora. Ve bu adam 2 ay önce tecrübem ve bütcem yok, bana şu bütçeyle motor önerin diye konu açmış ve hp4 türkiyede 12 kadar anca olan bir motor...

Daha çok varda yazmiyim neyse
    Dediğin konuyu hatırladım.Gerçek kimliğini ortaya çıkarmıştın.Saygısızlık konusuda ayrı mesele.Burası internet ortamı herkes atıp tutuyor.Bazı konular haddinden fazla ileri gidiyor.(Sanal alemde kavga eden iki insan gerçekte yüzyüze konuşsa tartışma çıkmayacak konu ama sanal ortamda çok farklı boyutlara geliyor.Klavye delikanlılığı deniliyor galiba buna.)

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Bir yere toslayınca polis amcalar 20cm kadar şaplağı atarlar zaten... Gitsin alsın, biz uyarımızı yaptık. Aslında ailelerin çocuklarını bilinçlendirmesi gerekli. Aile denilen şahıslar veletlerine doğruyu yanlışı öğretmedikten sonra biz ne yapabiliriz ?

Yalnız dostum, bana veya çevremden birisine toslarsan ehliyetsiz... Bilki RR arkasında sürüklerim seni, ibreti alem olsun diye
    Ben enseye saplakla epey iyi niyetliymisim adama bak cani çıktı : ))))
    [I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]

celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    13 yaşında motora binilmez. ölmeyi bayılmaktan ayırabildiğin yaşa geldiğinde motor alınır.
    Garip bunu beğendi.

Bu şekilde açılan konulara cevap yazmamamız bence verilebilecek en güzel cevaptır diye düşünüyorum.Çünkü dediğiniz gibi düzenli olarak açılıyor.

MustafaD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sağolasın Oğuz abi.. zaten TRAFİĞE KAPALI ALANDA HOBİ OLARAK KULLANICAGIM İÇİN ARAKADAŞLAR YANLIŞ ANALAMIS :(

Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Alıntı MustafaD adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]Sağolasın abi.. zaten TRAFİĞE KAPALI ALANDA HOBİ OLARAK KULLANICAGIM İÇİN ARAKADAŞLAR YANLIŞ ANALAMIS :( TR_SELECT
    Hayırlı olmasını dileyelim o zaman...

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)