Merhaba, ben 13 yaşındayım daha önce 125cc'lik motosiklet sürdüm bana motosiklet önerir misiniz?
Şimdiden teşekkürler...
Merhaba, ben 13 yaşındayım daha önce 125cc'lik motosiklet sürdüm bana motosiklet önerir misiniz?
Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşa vurun ama öldürmeyin dostlar...
Neyse, doğru düzgün bir cevap verelim.
Kardeşim, kardeş diyorum bak... Kardeşimden 6-7 yaş küçüksün...
Ehliyetsiz motor kullanmak intihar girişiminden farksızdır. Allah korusun ölümlü bir kazaya karışırsan, hayatının biteceğinin farkındasındır umarım...
+ Polis yakalayınca ruhsat sahibine, sana toplam 3.000TL kadar bir ceza yazacağınıda söyleyelim. + motoru zaten bağlayacaklar...
Daha ne yazıyim ki ? Bu bahsettiğim şeyler intihara teşebbüs gibi bir şey. Belki idrak edemiyorsun ama Allah korusun bir ölümlü kazaya karıştığını düşünsene ? Aklet don filan getirir ailen artık sana
Bu arada, burada ehliyetsiz insanları pek sevmezler. Herkes dalga geçicektir, düşenede vuracaktır... Bende vururum ama iyi yanıma geldin. Yaşının 2 katı bir abi tavsiyesi olarak dediklerimi dikkate al.
Böyle konuların yeni hesaplar ile açılıp bırakılması bana direk fake işler gibi geliyor ne dersiniz beyler
Az resimlere bak ya.
Banada bilerek açılıyor gibi geliyor.Bu konular birde başlangıç için 1000 cc olur mu konuları bilerek açılıyor gibi.
O değilde yaş sınırı iyice düşüyor... Araştırmadan konu açmalar, 3.000 var motor önerin!! yazmalar... Birde ünlem koyuyorlar ya. Direk dövesim geliyor, emredermiş gibi
Son zamanlarda çok garip tipler türedi bu forumda....
Ona bakarsan saygıda yok. 18 yaşındaki çocuk(üstüne alınmasın kimse, kimin ne olduğunu belli) 30 yaşındaki adama atar yapıyor... Sıkıştırsan bir köşede abicim diye yalamaya başlarda neyse.
Motosiklet modeline göre yargısız infaz, aşağılama...
Adam s1000RR HP4 yazmış kullandığı motora. Ve bu adam 2 ay önce tecrübem ve bütcem yok, bana şu bütçeyle motor önerin diye konu açmış ve hp4 türkiyede 12 kadar anca olan bir motor...
Daha çok varda yazmiyim neyse
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Evet beyler ciddileselim biraz..
Bunun enseye saplagi kim atacak ona karar vermeliyiz artik.
Bir yere toslayınca polis amcalar 20cm kadar şaplağı atarlar zaten... Gitsin alsın, biz uyarımızı yaptık. Aslında ailelerin çocuklarını bilinçlendirmesi gerekli. Aile denilen şahıslar veletlerine doğruyu yanlışı öğretmedikten sonra biz ne yapabiliriz ?
Yalnız dostum, bana veya çevremden birisine toslarsan ehliyetsiz... Bilki RR arkasında sürüklerim seni, ibreti alem olsun diye
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Dediğin konuyu hatırladım.Gerçek kimliğini ortaya çıkarmıştın.Saygısızlık konusuda ayrı mesele.Burası internet ortamı herkes atıp tutuyor.Bazı konular haddinden fazla ileri gidiyor.(Sanal alemde kavga eden iki insan gerçekte yüzyüze konuşsa tartışma çıkmayacak konu ama sanal ortamda çok farklı boyutlara geliyor.Klavye delikanlılığı deniliyor galiba buna.)
13 yaşında motora binilmez. ölmeyi bayılmaktan ayırabildiğin yaşa geldiğinde motor alınır.
Bu şekilde açılan konulara cevap yazmamamız bence verilebilecek en güzel cevaptır diye düşünüyorum.Çünkü dediğiniz gibi düzenli olarak açılıyor.
Sağolasın Oğuz abi.. zaten TRAFİĞE KAPALI ALANDA HOBİ OLARAK KULLANICAGIM İÇİN ARAKADAŞLAR YANLIŞ ANALAMIS :(
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)