Bisiklet tavsiyesi vereyim sana bütçen 1000~ civarındaysa kendi bisikletim olan sedona 321via'yı öneriyorum.Genç adamsın daha yaşayacağın çok şey var kendine yazık etme kardeşim benim...
Bu forumda sürü içgüdüsü var zaten, birileri konuyu ciddiye alırsa herkes alıyor, tam tersi dalga geçilirse herkes dalga geçiyor.
İlginenler varsa bir motorum Ktm sx65 var satılık ilginenen varsa fotoğrafını mail ine yollarım ilgilenenler yazsın ayrıca foruma yazıcam...
Sen buraya gelip de
Merhaba, ben 13 yaşındayım daha önce 125cc'lik motosiklet sürdüm bana motosiklet önerir misiniz?
Şimdiden teşekkürler..
Diye konu açıp hiç bir açıklama yapmazsan herkes dalga geçer laf sokar ayrıca bunun sürü psikolojisiyle bi alakası yoktur. Sen ilk söylenecek şeyi en son söylemeseydin yani buraya gelip konu açarken ilk yazına alacağın motoru trafiğe kapalı alanda ve korumalı olarak kullanacağını belirtmiş olsaydın (ki madem daha önceden de üyeliğin var böyle eksik bi anlatımla açtığın konuya tepki alacağını bilmen gerekirdi) herkes sana yardımcı olmaya çalışırdı.
Anlaşılır olmayı denemeden kimse beni anlamıyor dalga geçiyor diye sızlanmak kadar yersiz bir hareket yoktur gözümde.
kardeşim biraz daha açar mısın konuyu? motosiklet tecrüben var mı? hangi tip motosikletleri sürmekten hoşlanıyorsun? ailenin desteği nedir? imkanların nelerdir? bir söyle bakalım.
cross yapmak istiyorsan sorun yok. zaten trafikte kullanmayacaksın, yaşın engel değil.
racing modeller hoşunda gidiyorsa pistleri araştırman lazım.
ama hepsinden önce eğitim almalısın.
Mini Bike lar var. Özellikle yurt dışında çok yaygın. Buraya pocket bike adında şeyler de geliyor. Galiba çok küçük onlar. Özel yapım falan yaptırılır mı diye düşünüyorum. çok da masraflı olmadan. Dün akşam oğlum soruyordu bana ne zaman öğreteceksin kullanmayı diye. ( 9 Yaşında. ) Kapalı garajda arkamda 2 tur gezdirdim keyfinden yanına varılmıyor. İsteğine saygı duyuyorum. Açıkcası ben de oğluma KESİNLİKLE TRAFİĞE KAPALI ALANDA, ehliyet gerektirmeyen mini bike larla kullanmayı göstermek ve hevesine yardımcı olmayı aklımdan geçirmedim değil. Tabii ki TAM KORUMALARLA.
Geçen gün televizyonda çocuklar arasında yarış seyrettim Acuna çıkmıştı çocuk. Pek de küçüktü. Resmi yarışları bile oluyormuş galiba aralarında. Çocuk show bile yapıyordu.
Konu ile ilgili bilgisi olan varsa bizleri aydınlatır belki.
Bir sözüm de bu tur konular açıldığında, ciddi olmadığını düşünerek ciddiye almamak gerektiğini düşünen arkadaşlara eğer alınmazlarsa fikrimi söylemek istiyorum;
Bu tür konular açıldığında açan kişi dalga bile geçse, arama motorlarında çıkıyor. Bugün olmasa yarın, birisi arama yaptığında sonuçlarda görüyor ve bilgileniyor. O yüzden şahsim adıma çok faydalandığım bu forumda, lütfen desteklerinizi eksik etmeyin.
Diğer konu da eğer bu genç arkadaşımız ciddi ise ve eğer siz onla dalga geçer yollarsanız, o sokakta gördüğü apaçilere gidecek. Sonra 3 sene sonra, ayağında terlikle, kafada kask olmadan, tekere kaldırılan bir mobilette 16 yaşında bir gencin feci haberini gazete okuduğunuzda aklınıza bile gelmeyecek belki 3 sene önce o çocukla dalga geçip elinizle onu apaçiliğe yönlendirdiğinizi.
Kimseyi alındırmak değil amacım, öyle oldu ise affalo. Sadece aklıma gelenleri paylaştım.
Herkese sevgiler. Güvenli sürüşler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------
http://www.dailymotion.com/video/x6r...partie-4_sport
bu linki koymuşlar forumda geçmiş zamanlarda. Pit bike adı ile. Genç arkadaş ne der bilmem ama ben bayıldım
13 yaşında 1.61 boy mu olur allaha sen. Oha artık, inandınız mı lan, valla?
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
Ha amacın sadece bana karşı çıkmak yani? Hayatta daha büyük emellerin arzuların olsun isterim, kardeşim.
Senin dediğin ideal boy, google kullanırken az daha özen göster, sonra gel bana yardır..Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, 2010 yılı itibariyle ülkede ortalama boy erkeklerde 172,6 santim, kadınlarda ise 161,4 santim. Ortalama kilo ise erkeklerde 75,8, kadınlarda 66,9 kilogram düzeyinde bulunuyor.
Türk insanının boy ve kilosuna yaş gruplarına göre bakıldığında ise ortalama boy, genç ve orta yaşlı nüfusta ülke ortalamasının üzerine çıkıyor. Ortalama boy 15-24 yaş grubunda 167,5 santim, 25-34 yaş grubunda 168,8 santim ve 35-44 yaş grubunda ise 167,8 santim olarak hesaplandı.
Forumun çikolata renkli bi maddeye donmesi sonucu pek fazla takılmayı düşünmüyorum artık. İsteyen iletisimdeki facebook veya skype adreslerinden iletisebilir. Sağlıcakla..
2 yeğenim 13 yaşında ikiz. biri 1.87 biri 1.75 (belive or not believe Uzun olanı efes de oynuyor. çok da normal değil tabii.
Hocam kızlar daha erken giriyor zaten ergenliğe, üstüne sülale genlerinde varsa basketbolla birleşince patlamıştır. benim itirazım, bi kişi de kardeş bi foto koy da boyunu endamını görelim demiyor. Hadi onu da geçtim, motorla bi fotonu koy şöyle yakından falan diyin. anlayalım fake mi değil mi?
Ne kadar inanmaya aç bi milletiz
He ayrıca boyum 1.83 bana bile kısa gelirken, girdiğim sınıflar pigme demekki arkadaş, bu çocukları sulamayı mı unutmuşlar..
Mühim olan işlevi.
13 yaşında nasıl internete girebiliyo hayret
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)