İstediğin plakayı alabilmek???
Reklamlar
-
Manyakmısınız olm siz gidin başka bahçede oynayın :D başlığı görünce bi irkildim noooluyo dedim
Reklamlar
-
ayzek adlı üyeden alıntı
bağış adı altında ceblerini dolduruyorlar bende ilk motorumda tn plaka vermişlerdi özellikle belirmemiştim adım taner heralde gözlerinden kaçtı sonra o motorda sorunlar olup yenısı ıle değiştirince bu kez adında tanermıiş tn verirsek 1500 bağış yapman lazım demişti emnıyet mudurunun hesap nosuna sonra dedim ne yapıcam 3 çeşit plaka vardı tn tr tp ozaman tr ver dedim onada bağış yapman gerekir dedi bende 1 lira vermem dedim ne veriyorsan ver dedim tp plakayı verdi hatta arkandan top diye alay ederler ama yapacak birşey yok dedi güldü bende giderken önemli değil plakaya baktıkça seni hatırlarım dedim çıktım onada o mutluluk yetti
İyi demişsin kardeş sende inci ci ruhu varmış belli :D
-
yunusus adlı üyeden alıntı
Manyakmısınız olm siz gidin başka bahçede oynayın :D başlığı görünce bi irkildim noooluyo dedim
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
Kim hortlattı len adamın konusunu?
Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim
-
şimdiler de durum hakkında bilgi vereyim,
öncelikle istediğiniz plakaya ait harflerin hangi ilçeye ait olduğunu bulmalısınız örn ben CGR plakasını kadıköyde buldum kadıköye bağlıymış,
eğer tuzla ise ikametgahınızı oraya aldırmalısınız, akabinde tanıdığınız birileri varsa 0 TL ye de konuyu halledebilrisiniz, 2000 TL yede, ama bir range rover alıosanız 5000 1000 gibi fiyatta çekebilirler.. aracınızı görünce maddi durumunuzda belli oluor.. normal bir araç ve hiç tanıdığınız yok ise ikametgahınız uygun ise 2000, 2500 TL ye bağış makbuzunuzla işinizi halleder müdürler sağolsunlar...
-
Müstühak.İnşallah daha fiyat çekerler,böyle saçma sapan bir isteğe mi güleyim,rüşvetin bu kadar kanıksanmasına mı güleyim...
Haktır.Müstühaktır.Ne olmuş yani herhangi bir plaka olsa?O top derler diyen memura da ne küfür edilse bilemedim.Sonra diyorlar ki ülkeni,devletini sev.Gülüyorum sadece,ne yapayım.
-
hjak45 adlı üyeden alıntı
Müstühak.İnşallah daha fiyat çekerler,böyle saçma sapan bir isteğe mi güleyim,rüşvetin bu kadar kanıksanmasına mı güleyim...
Haktır.Müstühaktır.Ne olmuş yani herhangi bir plaka olsa?O top derler diyen memura da ne küfür edilse bilemedim.Sonra diyorlar ki ülkeni,devletini sev.Gülüyorum sadece,ne yapayım.
Hiç öyle şey olur mu ? Zenginle fakirin farkı belli olsun.
-
şimdi bu plakaya min 3000 tl verip megelliye takmak caizmi
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
şimdi bu plakaya min 3000 tl verip megelliye takmak caizmi
Megelli kim köpek amcam yaaa ben bunu seneee 2013 de sormuştum :D konuyu hortlattilar
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
fatek95 adlı üyeden alıntı
Ben de Denizli'de oturmaktayım. 100 liraya istediğimiz plakayı alıyorsak yine iyi
Denizli'de FM diye plaka var mı biliyor musunuz ?
100 tl ye çok zor. 400den açıyorlar kapıyı sanırım. Yakın zamanda araç alan tanıdığım 400tl bağış yaptı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)