sizce lifan bunları gerçekten getirirmi?
Reklamlar
-
arkadaşlar 2014 model motosikletleri ararken sitenin birinde Lifan 2014 yılında deprep yaratacak modelleriyle geliyor başlığı altında şu yeni model lifanlar gördüm, eğer bu modellerle uygun fiyatlı girerse Türkiye'ye piyasada baya iş yapar
http://www.turbotuning.gen.tr/konugo...e-geliyor.html
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Reklamlar
-
Piyasayı çok iyi bilmrm ama neden getirmesin? Görünüşe direkt algılanmamak lazım Megelli için söylenen sözleti duyduktan sonra
-
İlk model SYM Wolf 250 ye benziyor ama sanırım 500 cc son model ise hyosong GT 250 naked ikizi Gelirse bunlar piyasa şenlenir
-
Ben lifana trip atıyorum kp150yi getirmeyecek ya!
em150 alırız napalım cbf motoru filan diyolar ama bakacağız
-
-
Gelirde fiyatlar çok pahalı.
-
Kim tasarladıysa bu motorları.... Kör olsunlarmı diyim, gebersinlermi diyim. Göz var nizam var lan bune ya
-
mtasdel60 adlı üyeden alıntı
Ben lifana trip atıyorum kp150yi getirmeyecek ya!
em150 alırız napalım cbf motoru filan diyolar ama bakacağız
Bende kp150 gelicek diye bekliyordum malesef gelmeyeceğini duyunca benimde moralim bozuldu, şimdi bende rks titanic 150 ve em150l arasında kaldım, eger lifandan başka bir marka veya başka bir model düşünmüyorsan hiç düşünmeden al em150 yi
-
He he gelir.
Önce kp 150 gibi satabileceği bir motor getirsin.
---------- Post added at 12:19 ---------- Previous post was at 12:16 ----------
arslan26 adlı üyeden alıntı
Bende kp150 gelicek diye bekliyordum malesef gelmeyeceğini duyunca benimde moralim bozuldu, şimdi bende rks titanic 150 ve em150l arasında kaldım, eger lifandan başka bir marka veya başka bir model düşünmüyorsan hiç düşünmeden al em150 yi
Bu arada Arslan26:
rks titanik i denedim. fena değil ama çin liyim diye bas bas bağırıyor. O ayaklık, vites, arka firen in hali ne öyle. Tornadan çıkmış gibi.
Kısa mesafe kullandığım için fazla bir şey diyemeyeceğim.
Bajaj Discover i 3600 e vereceğiz demişler. Denemekte fayda var.
-
21 Aralık 2013, 14:24
rebel_punto adlı üyeden alıntı
He he gelir.
Önce kp 150 gibi satabileceği bir motor getirsin.
Bu lifana kapak olsun
---------- Post added at 12:19 ---------- Previous post was at 12:16 ----------
Bu arada Arslan26:
rks titanik i denedim. fena değil ama çin liyim diye bas bas bağırıyor. O ayaklık, vites, arka firen in hali ne öyle. Tornadan çıkmış gibi.
Kısa mesafe kullandığım için fazla bir şey diyemeyeceğim.
Bajaj Discover i 3600 e vereceğiz demişler. Denemekte fayda var.
Dostum teşekkür ederim eksik olma bir çok konuda faydanı gördüm, bende beklemedeyim yani bajaj ı bekliyorum
-
21 Aralık 2013, 14:54
en alttaki kırmızı bildiğin ducati monster hocam calıntı tasarımlar
-
21 Aralık 2013, 15:03
Pasali1921 adlı üyeden alıntı
en alttaki kırmızı bildiğin ducati monster hocam calıntı tasarımlar
Daha iyi işte
-
21 Aralık 2013, 16:41
Bunları tasarlayanın ben aklını seveyim sondaki kırmızı hariç diğerleri bişeye benzemiyor,geleceği varsa da gelmesin aga
yazmadan edemicem hele o sondan 3. motor,o orantısız şekilsiz kuyruk yapısı,saçma sapan renk cümbüşü,gereksiz hiç yakışmamış olan alt sakalıyla tam anlamıyla apaçilere yönelik üretilmiş gibi
-
21 Aralık 2013, 16:50
ilk resimdeki beyaz motor manda ölüsü gibi
-
21 Aralık 2013, 16:51
3. sıradaki motosiklet en fenaları
-
21 Aralık 2013, 18:17
Bu Turbotuning de tam apaçi sitesi...
-
21 Aralık 2013, 21:02
tr_select adlı üyeden alıntı
Kim tasarladıysa bu motorları.... Kör olsunlarmı diyim, gebersinlermi diyim. Göz var nizam var lan bune ya
İnan hiç MERAK etmiyorum Oğuz :D İtelemeye uğraşmayacağım bile öyle feci tipler :D
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
21 Aralık 2013, 21:05
flame adlı üyeden alıntı
İnan hiç MERAK etmiyorum Oğuz :D İtelemeye uğraşmayacağım bile öyle feci tipler :D
Şu naked güzelmiş aslında, itelesemmi sana mondialden sonra
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
21 Aralık 2013, 21:24
tr_select adlı üyeden alıntı
Şu naked güzelmiş aslında, itelesemmi sana mondialden sonra
Sana imzanı armağan ediyorum.İnsafsız dünyanın parası o komedi Biraz ucuz bişeyler seç bari
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
21 Aralık 2013, 21:28
flame adlı üyeden alıntı
Sana imzanı armağan ediyorum.İnsafsız dünyanın parası o komedi
Biraz ucuz bişeyler seç bari
Yamaha raptor 660r alsana, biraz arazide gazlayalım. Çok özledim onu ya.
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)