Hocam 3000tl nakitim var ve foto makinemide satarsam 4000tl nakitim olacak Allah izin verirse. Gerçi arabamı da takas kısmına koydum. Bütçemle alamazsam takas yoluyla bir şekilde alacağım inşaallah.
---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:10 ----------
Valla hele birde kitapçığı filan varsa üzerinde baya bir baypas yaparım Diyorum ya vosvosumun herşeyiyle kendim ilgilenirdim. Alet edevat bundan mütevellik çoktur evimde
Bir garip yolcu...
2014 ü bekle bence.Bir sürü marka model gelecek.İlla sana uyan bulunur.İkinci el de alacaksan eğer bildik tanıdık motor tavsiyemdir.İnşallah gönlüne göre bulursun.
Evet, fuarı beklemeden alma sonra kafanı duvara vurursun.
son tavsiyem olsun git sıfır bi drift al bence.
Fiyatları ilk zıplatan hondadır.Baktın o zıpladı hemen al
Orası bilinmez.Şu an kuralkanın getireceği bajaj pulsar 200 ns sayfasında saçma fiyat politikasını eleştiriyoruz.
Diğer markalar için de Mart nisana kadar pek bişey olacağını sanmıyorum fiyatlarda.
2005 tıtan 6 tane drıft 7 tane mc 125 5tane wolf 125 6 tane de lıfan fılan mıdır nedır eskıtır o yıne ayakta kalır cınlı neymıs kosarak uzaklas..
Zanaat öğrenmek istiyorsan çinli al..Bak ben hep japondan gittim tornavida bile tutmasını bilmem..
Burda herkes japon övüyor ama şikayetvar.com'da japon markalarına şikayet yağıyor.
4000 liraya çok temiz cbf alabilirsin,ömrünü savar senin.
aynen öyle mondial varken her allahın günü birşey çıkarmı arkadaş=?
ama yamaha aldım 20000km kullandım tık yok
honda aldım en dandik sandığım motoru yani cbf 150 4000 km dir sadece 2 defa yağ değişimi yaptım yola devam sıkıntı yok
az param olsa bile 2005 alırım ybr alırım kafam rahat bin git istediğin yere
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)