Bana önerebilceğiniz esnaflığından memnun kaldığınız bayi var mı acaba ? Bandırmadayım motoru alıp ido ile buraya getiricem. Acaba nereyi önerirsiniz.
Bana önerebilceğiniz esnaflığından memnun kaldığınız bayi var mı acaba ? Bandırmadayım motoru alıp ido ile buraya getiricem. Acaba nereyi önerirsiniz.
Bir ara kardeşler motor vardı. Halen varmı bilmiyorum fakat varsa sakın gitme. Çok olumsuz şeyler okudum kardeşler motor hakkında.
Daytonayla telefonda görüştüm. Bana samimi geldi burası nasıldır acaba ?
Daytona gayet düzgün bir firma,sahibinin ismi Bülent Mamay herhangi bir olumsuz bir şey duymadım,yerleri de Kuruçeşme de saygılar..
Zeytinburnun da Yamaha cı Ünal usta var.Elektirik kurumu binasının karşısı.Yıllar önce aldığım Viragomla Ünal ustadan memnun kalmıştım.Tavsiye ederim hem insan hem usta.
Bandırmada Altan kardeşler varken hazır , neden böyle bir arayışa girdiniz acaba ?
Kızıltoprak Delta'dan çok memnun kaldım. Motorum için önce Daytona'ya gitmiştim, çok hoşlaşmadım.
Kardeşler Motosiklet(Küçükköy-İST) i tavsiye ederim(www.motoliz.com). Her bakımdan memnun kalırsın.
Düzcede ki Dadaş motoru öneririm..Motolizi önermem birde anadolu yakasındaki Geçit bisiklet i önermem..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)