Tecrübeli arkadaşlar bakarmısınız :) ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Nacizane tavsiyem; Macera arama, sat...
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Nacizane tavsiyem; Macera arama, sat...
Haklısında 3 aylık 0 motor daha.o yüzden kıyamıyorum da.yapılabilecek birşey varsa fikir istiyorum sadece zaten ilan var internette.1700 e koydum 1.650 600 e falan veririm.
Yeni sürücüler gidecekleri yer seçer ve giderler,eski sürücüler yön seçer
ve giderler.
İnsanlar motosiklet gibidir,her birinin farklı tarzı ve özelliği vardır
-
Bugün Kuba Xcg'yi birinin altında gördüm, bu kadar küçük olacağını beklemiyodum. Bugün gördüğüm manzarayla eş değer nitelikte bir fotoğraf. :
-
ve giderler.
-
100 cc lik kasaya 150 cc atmışlar
-
Benim gariban 100 cc mondialimden daha ufak bu motor biliyorum. Çok saçma bi kasası var
-
Hayal Perest adlı üyeden alıntı
Resim de ki gerçekten abartı .neymiş bu motoru kullanan ayımı
adamlar neden böyle bir motor yapmışlar hala anlamış değilim.benim de param buna yetti o zamanlar bunu aldım ama biraz daha kalıplı birşey yapmasalarmış keşke...bi yolunu bulsam iyi olucak
veya satıcam başka birşey bakıcam.4 gündür sahibinden.com da ilanım yayınlanıyor 386 kişi bakmış 4 kişi favoriye almış.ama ne arayan var ne mesaj atan var.
Çoğuda motorun tipini merak ediyor ilanlara sadece fotoğraflarına bakmak amacıyla giriyor mesela. Kuba'da durumun farkında o yüzden fiyat çok aşağıda. Motoru cg'nin şasesine değilde adam gibi bi şaseye oturtsalarmış 10 numara olurmuştu aslında.
-
Proud adlı üyeden alıntı
Çoğuda motorun tipini merak ediyor ilanlara sadece fotoğraflarına bakmak amacıyla giriyor mesela. Kuba'da durumun farkında o yüzden fiyat çok aşağıda. Motoru cg'nin şasesine değilde adam gibi bi şaseye oturtsalarmış 10 numara olurmuştu aslında.
Aynen öyle....1.700 tl yazdım.1.650 600 e bırakırım.
ve giderler.
-
20 Aralık 2013, 01:22
Sat gitsin aynası yok bunun aynalı bir motor al.
-
20 Aralık 2013, 01:33
ve giderler.
-
20 Aralık 2013, 02:35
Olmaz diye bişey yok. Modifiyenin sınırı yok zaten. Daha kalın maşa, kros tipi amortisörler atarsın, şasede değişiklik yaparsın olur. Değip değmemesi zevk ve para meselesi. Vaktin de bolsa uğraşıp değişik bişeyler çıkar meydana. Ha ben olsam yaparmıyım.....
-
20 Aralık 2013, 02:37
search16 adlı üyeden alıntı
Olmaz diye bişey yok. Modifiyenin sınırı yok zaten. Daha kalın maşa, kros tipi amortisörler atarsın, şasede değişiklik yaparsın olur. Değip değmemesi zevk ve para meselesi. Vaktin de bolsa uğraşıp değişik bişeyler çıkar meydana. Ha ben olsam yaparmıyım.....
Sence yapmalımıyım ? senin motor var burada.2.el 2.850 istiyor.motorundan memnunmusun ? öncelikle titreme varmı ? internette 1.700 e satıyorum 1.650 600 e bırakırım benim cg150 i
ve giderler.
-
20 Aralık 2013, 02:53
Hayal Perest adlı üyeden alıntı
Sence yapmalımıyım ? senin motor var burada.2.el 2.850 istiyor.motorundan memnunmusun ? öncelikle titreme varmı ? internette 1.700 e satıyorum 1.650 600 e bırakırım benim cg150 i
Ben olsam yapmam yapamam. Bu işe başlayınca motordaki denge bozulur ağırlaşır. Bana göre deymez. Benim motorumda çok yüksek bir motor değil. Lakin ağırdır ve kullanımı zevklidir. Tek silindir olmasından dolayı titreşim var tabiki ama balansörlü olması minumuma indirmiş, rahatsız etmiyor. Motor aksamı sağlam 14000 km oldu daha motor aksamından sıkıntı çıkartmadı. Motor 200 cc 67mm lik silindire sahip. Standart 200 cc ler 65 mm dir. Bu yönden performans tatmin edici. Hız gayet yeterli. Youtubede hız videom vardır Bursa otobanda diye. Fakat şu ara yazdan kalma bir zorlamadan dolayı silindir contamdan hafif yağ sızdırıyor. Orjinal conta bulamıyorum. Contacıda metalini kestirip takıcam sorunda değil. Bu tarz parça sıkıntısı belki olabilir. Fakat fabrikasında olmayan parçasıda yok, zaten bulundurmak zorunda. Benim motosikletten düşünürsen yakıtını dert etmemen lazım. Kendi motorumdan söyleyecek olursam benzini 100 km de 4 lt ye yakın yakıyor. Oda artçılı dip gaz. Normalde 3-3,5 gibi. Tercih meselesi. Ben aldığıma '' bulunduğum konum itibari ile servisin kötü olması dışında'' pişman değilim.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
20 Aralık 2013, 03:41
search16 adlı üyeden alıntı
Ben olsam yapmam yapamam. Bu işe başlayınca motordaki denge bozulur ağırlaşır. Bana göre deymez. Benim motorumda çok yüksek bir motor değil. Lakin ağırdır ve kullanımı zevklidir. Tek silindir olmasından dolayı titreşim var tabiki ama balansörlü olması minumuma indirmiş, rahatsız etmiyor. Motor aksamı sağlam 14000 km oldu daha motor aksamından sıkıntı çıkartmadı. Motor 200 cc 67mm lik silindire sahip. Standart 200 cc ler 65 mm dir. Bu yönden performans tatmin edici. Hız gayet yeterli. Youtubede hız videom vardır Bursa otobanda diye. Fakat şu ara yazdan kalma bir zorlamadan dolayı silindir contamdan hafif yağ sızdırıyor. Orjinal conta bulamıyorum. Contacıda metalini kestirip takıcam sorunda değil. Bu tarz parça sıkıntısı belki olabilir. Fakat fabrikasında olmayan parçasıda yok, zaten bulundurmak zorunda. Benim motosikletten düşünürsen yakıtını dert etmemen lazım. Kendi motorumdan söyleyecek olursam benzini 100 km de 4 lt ye yakın yakıyor. Oda artçılı dip gaz. Normalde 3-3,5 gibi. Tercih meselesi. Ben aldığıma '' bulunduğum konum itibari ile servisin kötü olması dışında'' pişman değilim.
Video nu biliyorum izlemiştim 2 gün önce bana fazla o yakıt sarfiyatı.şuan kullandığım kuba cg150 nin yakıtı çok iyi.adamlar yapmış tamam sport tasarım da ama gitmişler 150 cc motora 100 cc lik kasa koymuşlar orası işi bozmuş. bu yüzden motoru satışa çıkardım ya.bu kadar uğraşmıssınız sport tasarımlı motor yapmışssınız kasaya bak.ufak.yanlışşşşş
ve giderler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)