Dikkatimi çektide Mondialin fiyatlar gün geçtikçe kat kat artıyor, japonlarla yarışır fiyatlar İlgi gördükçe şükredeceklerine fırsat kolluyolar akılları sıra. Sizce sebep ilgi mi ?
Dikkatimi çektide Mondialin fiyatlar gün geçtikçe kat kat artıyor, japonlarla yarışır fiyatlar İlgi gördükçe şükredeceklerine fırsat kolluyolar akılları sıra. Sizce sebep ilgi mi ?
arz talep meselesi arz fiyatı yukarı çeker. normal bence
Artan döviz fiyatları ve ithalat maliyetlerinden motor fiyatları yukarı yönlü
hellas. gelse. de. bizi. aydınlatsa. keşke. bence. ama. kesin. aydınlatsa.
Adamlar iki senedir ilk defa fiyat arttırdı yaw.Oda 1 ay oldu olmadı.Honda gibi 6 ayda bir güncellemiyor.
Rekabet olunca fiyatlara yansıyor haliyle
Artsın artsın bizimkilerinde ikinci el fiyatları artıyor
2010 da sitede yayınladığı fiyat 2818 tl idi.Sahibinden.comda bazı bayiler 2012 de 2011 modelini 2600 ya da 2700 e satıyolardı.Ben 2012 de aldım.Öncesinde çok araştırmıştım.Honda ve yamaha yere göğe sığdıramadığı küçük cc motorlarına 3 ayda bir zam yapınca bende kızıp bunu almıştım.Ordan biliyom.Yoksa mondialle bi ortaklığım,akrabalığım falan yoktur.Servislerinide hiç sevmem.Kendi yağımla kavruluyom.Bakımları bana ait.Şu an 10 bindeyim.Niyetim bajajdı bundan sonra ama oda 7000 kaymeye gelecekmiş hurafelere göre.Uzun bi süre daha driftleyiz anlayacağın.
mondialin vitesli modellerinden alın, yıllarca binin, görsün tersinden mondialde.
biz 3 drift aynı anda 2012 model sıfır almaştık 2600 tl den tanesini peşin almıştık yükselmiş fiyatı 3020 çok gibime geldi
100 mg prince aldım 1800 e 12 taksit 2.200 e dayanmış fiyatı.
Ulan birde diyordum ki eylülde alma kışın al aralık gibi fuara yakın fiyatlar düşşün iyi ki o zamanki aklımla salaklık yapıp acele etmişim bana motor ruhsat plaka o fiyata gelmedi üstüne 125 lik yapsamda 2.200 e gelmez.
Honda daha iyi bilir bu zam işini :. 6 aya bir zam yapıyor ona bir şey demiyorsunuz tabi şinize geliyor 2 eliniz deyerleniyor onca zaman sonra 100 tl cik zam yapmış normaldir
Ona zam buna zam yapmasınlar aga. O an ihtiyacim var diye 3020 verdim drifte plaka vergi sigorta bakim derken 3.500 u buldu o ay aç gezdim.
mondi değilki bi tek zam yapam yamaha r6 2007 sonunda 19.000 tl ye kdr düşmüşken şuan kaç kuruş ? ybr 125 de aynı yıllarda 3,100 gb fiyatı vardı.
r6 6 seneleik makine haaa şimdi birileri enflasyon faiz lobisinden bahsedcek ben düz mantığım abi : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sak-karar-senin-145965472/detay
ybr125 babab bak buda 6 senelik makine :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2007-model-cok-temiz-orjinal-japon-hastasina-motoru-bilen-bilir-147595600/detay
sıfır r6: 31.000
sıfır ybr 125 : 4.400
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)