patronlara söyleyin maaşa zam yapsınlar...
herşey zamlanıyor maaş aynı kalıyor...
patronlara söyleyin maaşa zam yapsınlar...
herşey zamlanıyor maaş aynı kalıyor...
getiriceği 650 lik motorları satamasında görürüm ben o zaman mondiali.
20.000'e satilcak heralde sitede oyle diyo. Ama kimse mondial'in 650'sine o parayi vermez bana kalirsa.
Doğru gece gece mala bağlamïşım gene düzeltir
arkadaş takmışsınız honda 6 ayda bir fiyat güncelliyor diye keşki mondial servis - parça - kalite bakımından aynı sınıfta olsada hepimiz daha ucuza sahip olsak yol arkadaslarımıza.. hic 1 derece havada evinden 470 km uzakta gece 12 de yolda kalanınız varmı ? ben kaldım.. o yüzden mcx roadracer 150'ye 3382.00 TL vermek yerine gittim hondanın çin kırması cb125e ' modeline 3700 verdim.. MEMNUNUM.. KAFAM RAHAT.
Edit: Hakikatten arkadas. 16.000lira fiyat nedir yahu...
Mondial tutulan bi marka çinli fakat sağlam(benim Mcx-drift vb.)Fiyatlarda uygun olunca talep dolgun seviyede oluyor.Kimse çinli satılmıyor demesin.Her modeli satılıyor.
Mesela kendi motorumdan bu bölgede bayağı var çoğu yerde karşılaşıyorum görüyorum.
Aklima niyeyse çok alakasız birşey geldi konuyu okurken..
Sigara firmalari paket başına 2 liraya varan indirimler yaptığında maliye olaya isyan edip 1.68 lira vergiden zarar ediyoruz fiyatta duzenleme yapilmazsa vergi oranını arttiririz diye aciklama yapmıştı. .
Yaani demem odur ki konuşmamız gereken asıl konu bir firmada yada bir üründe yapılan 300 500 liralık zamlar olmamalı bence..
arkadaş iktisat dersinde uyuyormuş
Mondial'i kalkındıran mh 125 drift'tir.Nereye baksam bu model apaçisinde de düzgün kullananındada.Böyle talep çok olunca haliyle o fiyatlar yükselir durur.
Honda'dan örnek verelim cbr 250 r ilk çıktığında 8.000-8.500 dan satıldı(keşke o zaman durum müsait olsaydıda alaydım) şimdi 11.000 civarı.
Şeytan İcadı
normal yahu...
LPG ye 30 krş.
Benzine 10-15 Krş.
Hosting Domain bile uçtu (bunlar dolar yüzünden)
Çinden mal getiriyordum eskiden tanesi 1,5 TL ye BMW metal anahtarlığı şimdi 4 TL den getirebiliyorum fiyatlar uçuk.
Ne oldu bilinmez ama birşeyler oldu....
Birde demeden edemeyecem. bizim milletin alım gücüde arttı. Etrafınıza bakın. 10 arabadan 7-8 i yeni model.
Aman diyim sakın bu cümleyi kullanma.Topa tutarlar seni.Herkes kül fakir...Birde demeden edemeyecem. bizim milletin alım gücüde arttı. Etrafınıza bakın. 10 arabadan 7-8 i yeni model.
TV DE DİZİ SEYRETMEYE ALIŞTIRILMIŞ , BİLİNÇ ALTI HER AKŞAM DÜZENLİ YIKANAN EY TÜRK MİLLETİ !...... GAZOZUNA İLAÇ ATILMIŞ HASTA GİBİSİN .
hacım olayı güzel yorumlamışsın. fakat eksik olan bişi var
honda altın gibi midir nedir
2011 de cbr 125 in fiyatı 5500 gibi peşin paraya sattılar
şimdi ikinci elini benim arkadaşım 6500 ilan verdi 6000 e verecem diyor
10 bin km bindi bide üstüne para alacak. deger kazanmış oldu
mondialde böyle mi?
alırsın yarın satarsın yarı yarıya zararla..
mondial fazla ucmasın. gidipte 4 5 mondiale verinceye kadar
cbf 150 alırım 1 sene sonra yine aynı paraya satarım.
bu mantık güzel mi?
değil dimi?
o zaman mondial gaza gelmesin mantık dışı hareketlere insanları sürüklemesin =)
# motosikletle.blogspot
Hep onu alacağına onu alıyonda her markanın kendine göre bi alıcısı olduğunu unuttun sanırım
Cbf 150 nin sıfırı 4.990 tl olmuş bunu alacak olan adam 2 ele yanaşıyor sıfırı ucuz olsa sıfırını alır sıfırı pahalı olunca 2 eli değer kazanıyor
2 ele ilan koyan vatandaş uyanık beğenmiyorsan git sıfırını al deyiveriyor sıfırı 5 liraymış plakası ıvır zıvırı sayıyorda sayıyor
Cb 125 e ninde fiyatı 4 lirayı bulmak üzere ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)