Akrapovic için susturucu ( muayne --_-- )
Reklamlar
-
Arkadaşlar salı günü yeni aldığım motorumun muaynesi var 24-12-2013 gecerlılık dıyor .. Giderken akrpovice susturucu takmazsak kapıdan kovarlar gibime geliyor . Googleden araştırdığım bi sitede " http://www.brnmotor.com.tr/AKRAPOVIC-SUSTURUCU,PR-1223.html " Bunu gördüm fakat fiyatı woow dedirtti bana . Motorun ilk sahibinden orjinal egzozu gidip ala bilme imkanım var. Alıp acaba orjinali mi taktırsam sanayide . Yoksa varmıdır bunun başka çözümü şurda burda ucuza satılan şununla idare ede bilirsin diye bileceğiniz tavsiye ?
Reklamlar
-
Ben dudulludaki istasyondan çok defa muayeneden geçtim açık egzozla motosiklette hiç egzoza baktıklarına rastlamadım frenler-lastik dişlileri-elektronik aksam (far,sinyal korna vs.) başkada birşeye bakmıyorlar....
-
Şimdi bunlar benim ilk tecrübelerim olcak hocam. Daha önceki abilerimden duyduğum kadarıyla zaten bu tür egzozlar yasak olduğunu biliyorum . Hatta polisin bağlama yetkisi var motoru. Şimdi muayne içinde kızıltoprağa gidecem sanırım daha önce geçen bi abimiz mivv egzoz var susturucu ile geçtim diyor. Bide sanayide satılan demirler oluyor diyorlar 5-10 lira fln diye duydum o neyin nesi bilmıyorum ama. Hızlıdan bi çözüme vardırtmam lazım bu konuyu
-
Nomad_41 adlı üyeden alıntı
Şimdi bunlar benim ilk tecrübelerim olcak hocam. Daha önceki abilerimden duyduğum kadarıyla zaten bu tür egzozlar yasak olduğunu biliyorum . Hatta polisin bağlama yetkisi var motoru. Şimdi muayne içinde kızıltoprağa gidecem sanırım daha önce geçen bi abimiz mivv egzoz var susturucu ile geçtim diyor. Bide sanayide satılan demirler oluyor diyorlar 5-10 lira fln diye duydum o neyin nesi bilmıyorum ama. Hızlıdan bi çözüme vardırtmam lazım bu konuyu
Hmm sen motosikletlere özel olan istasyona gidiceksin oralarda nasıl bilmiyorum muayene istasyonları arasında farklar var biz dudulludaki istasyondan çok motosiklet geçirdik hepsinde illegal egzoz vardı hiç birinde sıkıntı olmadı...
Normalde yasak ama dediğim gibi dudulludaki istasyonda sıkıntı olmuyor fakat kızıltoprak için bir yorum yapamayacağım :S...
-
muayeneden geçersin, bende xt600e ile gittim akrapoviç var üzerinde susturucu yok...Motosiklette egzosa bakmıyorlar
Motorda baktıkları şeyler;
sinyalizasyon,far,sabit gündüz farı...bunlar kesin çalışacak
Frenler
Lastik dişleri
veee gidon boşluğu,tekerlek bilyalarının boşluğu, Telli jant ise tellerine bakıyorlar
-
Ben sana orj egzoz candır diyordum, bulunması gerekli diyordum.... Şimdi vur başını taşlara, muayaneden geçemezsen....
-
tr_select adlı üyeden alıntı
Ben sana orj egzoz candır diyordum, bulunması gerekli diyordum.... Şimdi vur başını taşlara, muayaneden geçemezsen....
Yok yok abi orjinal var. İlk sahibini aradım gel kardeşim veririm tabi ne demek diyo . Sıcak kanlı adam bugun alıcamda. Hani genede sormak ıstedım birde şey dicem abi. Bu muayneyi geçiktirdiğim hergün için 100 tl olan muayene parası ne kadar artıyor ?
-
En son her ay için %5 ceza uygulanıyordu.. Polis çevirirse 77TL (peşin 57,75 TL) yazar. Muayane ücreti 100TL desek ay başına 5tl ceza. Ona göre hesapla işte 30 gün yani 1 ay üzerinden...
Orj egzozunu al. Akrep ile muayane git ya yerse hesabı... Yemezlerse 5 dakikada orj egzozunu taktırırsın, yoluna devam edersin. bu arada egzantirik değişmişmiydi senin motorda ?
-
tr_select adlı üyeden alıntı
En son her ay için %5 ceza uygulanıyordu.. Polis çevirirse 77TL (peşin 57,75 TL) yazar. Muayane ücreti 100TL desek ay başına 5tl ceza. Ona göre hesapla işte 30 gün yani 1 ay üzerinden...
Orj egzozunu al. Akrep ile muayane git ya yerse hesabı... Yemezlerse 5 dakikada orj egzozunu taktırırsın, yoluna devam edersin. bu arada egzantirik değişmişmiydi senin motorda ?
Bir bilgim yok abi o konuda. Motor içi parçası değişen vs oolmadıgını söylemıstı sahibi zaten. Daynotada ki adamda anlardı bişey yok temız dedi vallamı dedım abi rahat ol dedi
-
19 Aralık 2013, 16:28
Bende geçtim egzoz ile bir şey olmuyor Hep orjinal tüp takıyordum fakat son muayeneyi egzoz ile geçtim.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
19 Aralık 2013, 22:07
flame adlı üyeden alıntı
Bende geçtim egzoz ile bir şey olmuyor
Hep orjinal tüp takıyordum fakat son muayeneyi egzoz ile geçtim.
Napsam acaba direk gıtsemmı akrep ile susturucusuz abi ? Yoksa orjinal taktırıp mı gıdıyım
-
19 Aralık 2013, 22:08
Nomad_41 adlı üyeden alıntı
Napsam acaba direk gıtsemmı akrep ile susturucusuz abi ? Yoksa orjinal taktırıp mı gıdıyım
Şansını dene dedim ya sana, ya tutarsa hesabı
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
19 Aralık 2013, 22:11
-
19 Aralık 2013, 22:15
eLated.* adlı üyeden alıntı
Aynen aynenn bu olayı duydum abi :D . Şimdi bi arkadaşda mivv egzozun susturucusu var . denesek akrep için uyar mı acaba ? Bide bu bulaşık telleri egzoza zarar verıyor mu ?
-
19 Aralık 2013, 22:16
Bir deneyin derim ama egzozun içine düşürmeyin çıkaramayabilirsiniz sonra . Bu arada bulaşık tellerini yavaş ve dikkatli bir şekilde içeri itersen hiçbirşey olmaz.
-
20 Aralık 2013, 00:00
http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...a-imalati.html
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...oz-yaptim.html
http://www.motosiklet.net/forum/mt-a...aj-yapimi.html
egzozdan çok çekmiş biri olarak şu konuları incelermisin???
orjinalini alma şansın varsa hala neden düşündüğünü anlamaya çalışıyor ama bir türlü anlayamıyorum...
-
20 Aralık 2013, 00:44
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)