İstanbul ataşehir tarafında danışabileceğim arkadaş varmı acaba?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ama mecbur kaldım başlık açmakta.. Motosiklette yalpalama sorunum var ancak servise gidiyorum lastik havasına bakıyorlar uğraşmıyorlar.. 3 kere gittim zaten en son beklemedim çıktım gittim.. Ara sokaklardaki ustaya gösterdim birşeyler geveledi.. Buji ile ilgili birşeyler sordum 'bujilerin hepsi tek tiptir' dediği an tamam abi eyvallah deyip çıktım.. Kısacası ilgilenen insan bulmak imkansız benimde midem bulandı artık sağa sola gitmekten.. Kaldırımlardan merdivenlerden çok inip çıktım sebep o büyük ihtimal ancak gel de bunu millete anlat.. Bakmadan konuşmayı çok seviyorlar ne yazık ki..
Soruma dönecek olursak, alet edavatı olan kendi motosikletiyle kendi ilgilenen birazda canı sıkılan birileri var ise söylesin müsait olduğu bir zaman uğrayıp konuşalım şu motora da bir el atalım.. 2 aydır yetti artık canıma..
Tam olarak kayışdağı/inönü mahallesi tarafındayım..
Reklamlar
-
O Taraflardayım.Bilgim Olsa Yardımcı Olurdum
-
motoru orta sehpaya ,
yani çatal ayaklığa kaldır,
şasiyi biri sıkı tutsun arka lastıgı sıkıca tut ve hafıf saga sola oynat rulmanları kontrol et,
bu esnada teker maşa ile birlikte sallanıyor olabılır maşa yani BEŞİK BURÇLARI denilen parçalar var maşayı sıkan uzun milin baglandıgı yerde orada sorun olabılır veya gevsemıste olabılır,
lastıkte balon veya derin çukura düşme sonuçu ip kopuğu olabılır motor zıplaya zıplaya hareket eder motoru çalıştır sehpada kontrol et,
lastık yakın zamanda janttan ayırılıpta işlem yapıldı ıse lastık yanakları janta tam yapısmamıs olabılır,
bunları kontrol et,
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)